Eiendomsmeglerfullmektig

Teo Hadzic

Telefon

23126506

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
T
Kort om meg
Når du er inne på tanken om å selge hjemmet ditt er det mange spørsmål som dukker opp. Det er lett å bli stresset, og ikke vite hvor du skal starte. Ta kontakt med meg tidlig i tankeprosessen, så skal jeg guide deg trygt fra A til Å. 

Sammen skreddersyr du og jeg en plan for ditt salg, som passer deg som kunde optimalt. Hos meg skal du til enhver tid føle at du er ivaretatt, og planen vi legger sammen skal øke sjansen for å oppnå høyest mulig pris for din bolig. Tilliten du gir meg ved å selge din bolig tar jeg ikke for gitt. Som megler følger jeg derfor alltid min viktigste regel - innsatsen jeg legger ned ved salg av din bolig skal gjenspeile innsatsen jeg ville lagt ned ved salg av min egen bolig. 

Bydel Østensjø byr på mange tur- og fritidsmuligheter, og på fritiden benytter jeg meg aktivt av disse. Opp gjennom årene har jeg vært i aktiv i diverse ballsport og har dermed opparbeidet meg et stort konkurranseinstinkt, noe som gir meg en stor fordel i bransjen. 
Dette sier kundene om meg

Teo er skikkelig god på å selge. Veldig hyggelig, og gjør deg trygg.

Eiendomsmeglerfullmektig

Teo Hadzic

Telefon 23126506
Mobil 48079272

Lurer du på noe?

Teo Hadzic svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Oppsal

Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Mats Kvarud

Eiendomsmegler

Jørn Olsen

Eiendomsmegler

Mette Linge

Eiendomsmeglerfullmektig

Charlotte Lunde

Eiendomsmeglerfullmektig

Oscar Dahlqvist

Eiendomsmeglerfullmektig

Teo Hadzic