logo
Eiendomsmegler

Thomas Skraastad

Telefon

67 52 11 12

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
T
Kort om meg
Som eiendomsmegler brenner jeg for enestående opplevelser og gode resulteter for mine kunder. Det viktigste for meg er at alle kunder skal få en god opplevelse i møte med meg som megler. Jeg er ydmyk i mitt arbeid med å forvalte mine kunders formue og fremtid, og vil derfor alltid jobbe for å ivareta dine interesser. 

Av meg kan du forvente tett oppfølging, fleksibilitet og høy grad av tilgjengelighet. Et trygt og godt samarbeid hvor vi sammen blir enige om en tydelig fremdriftsplan som er skreddersydd for vårt felles mål om høyest mulig pris for din bolig. 

Jeg bistår mer enn gjerne med gode råd når du ser etter ny bolig, og selvfølgelig også når du skal selge bolig. Ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig boligprat, enten det gjelder salg eller verdivurdering av din bolig. 
Dette sier kundene om meg
Thomas er ryddig, profesjonell, engasjert i alle områder rundt salg av boligen og er pliktoppfyllende i sitt arbeid og møter forberedt og presis. Han er dyktig på å følge opp pr telefon, sms og mail og ivaretar kunden på en veldig god måte. Som kunde opplevde jeg det enkelt å få tak i megler ved behov og han legger stor vekt på å ivareta selger og kjøper. Thomas er blid, utadvendt lett å kommunisere med og kommer med gode råd og innspill. Uten tvil en megler jeg anbefaler til venner og bekjente. Tusen takk for hjelpen ved boligsalget.
Jeg opplevde Thomas Skraastad som en svært god megler i forbindelse med salget av min bolig. Han var tilgjengelig og hjelpsom under hele prosessen. Dermed ble mitt første boligsalg langt mindre stressende enn jeg hadde forventet.
Vårt inntrykk av Thomas Skraastad er at han er en hyggelig person. Han holder avtaler, er god på oppfølging, ryddig, han informerte i forkant av visning og etter visning hvor interessert kjøper virket. Vi har et generelt bra inntrykk av Thomas og kan trygt anbefale han til å selge bolig.
Eiendomsmegler

Thomas Skraastad

Telefon 67521112
Mobil 90238773
Send epost

Lurer du på noe?

Thomas Skraastad svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Sandvika

Daglig leder/Eiendomsmegler/Fagansvarlig

Kristoffer Stormfelt

Eiendomsmegler

Marius Stormfelt

Eiendomsmegler

Thomas Skraastad

Eiendomsmeglerfullmektig

Sarvajuthan Mahalingam

Trainee/Visningsansvarlig

Pia Christiansen

Trainee/Visningsansvarlig

Silvia Vahl

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies