Ski
Eiendomsmegler MNEF / Partner

Thor Gunnar Stavsholt

Thor Gunnar Stavsholt

Om meg

Jeg er utdannet eiendomsmegler fra BI. Jeg var beste student i hele mitt kull på drøyt 230 studenter da jeg var ferdig utdannet våren 2007. Jeg har jobbet i Krogsveen Ski siden mai 2007 og har vært en av toppmeglerne til Krogsveen siden 2009. Jeg vektlegger høy kvalitet i alle ledd. Jeg har bygget opp et svært godt kontaktnett slik at jeg mener at jeg kan tilby den beste fotografen, takstmannen og stylist for ditt område. Jeg har lang erfaring med budrunder gjennom nærmere 1.000 boligsalg og vet hva som skal til for å oppnå høyest mulig pris for akkurat din bolig. Jeg er også veldig opptatt av å følge deg/ dere veldig godt opp slik at dere føler dere ivaretatt i hele prosessen.
Jeg er opprinnelig fra Ås, men har nå bodd i Ski siden januar 2008. Jeg har barn i barnehage og skole og kjenner nærområdet svært godt. Ski og Follo er et svært godt sted å bo. Jeg skal i alle fall bli boende her til jeg blir pensjonist:-)
På fritiden bruker jeg tid med familie og venner. Jeg er foreldretrener i Ski fotballklubb. Ellers liker jeg å reise og oppleve andre land og kulturer.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Var i kontakt med xxx Eiendomsselskap grunnet kjøp av bolig gjennom selskapet, og de var veldig på at vi skulle velge dem. Vi takket nei. Var veldig opptatt av å få Thor Gunnar Stavsholt som
Tidligere kunde
Jeg hadde lest om Thor Gunnar Stavsholt på "nettet" der det ble bekreftet hans gode resultater innen eiendomssalg. Saklighet, proffesjonalitet, følte bli lyttet til og respektert for egne ønsker og behov.
Tidligere kunde
Fikk ett veldigt godt inntrykk, hadde selv vært i budrunde for å kjøpe , der Thor Gunnar var megler. Han viste en offensiv stil og det passet meg. Ved møtet hjemme viste Thor Gunnar stor interesse for

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer