Lillestrøm
Eiendomsmeglerfullmektig

Tobias Nysæther Gulbrandsen

Tobias Nysæther Gulbrandsen

Om meg

Som din eiendomsmegler vil jeg gjøre salgsprosessen så enkel, trygg og givende som overhodet mulig. Det å selge bolig kan virke skummelt for de fleste, men med glimt i øyet vil jeg veilede deg som kunde mot en behagelig boligreise. Salg av bolig skal ikke være noe annet enn spennende, og jeg vil, med tett oppfølgning, inkludere deg hele veien. Mitt mål som eiendomsmegler er å skreddersy en plan for både deg og din bolig, slik at du som min kunde kan føle deg trygg på at jobben blir gjort riktig, med beina høyt og noe godt i glasset.
Jeg er oppvokst på Vigernes i Lillestrøm, så har dermed en god lokalkunnskap, et stort nettverk og en enda større interesse for markedet i området. Det å møte nye mennesker er noe av mine mange interesser. Jeg bruker mye av fritiden min på venner og familie, ofte i kombinasjon med tung sekk og telt. Ellers går tiden bort på andre ting som fotball og trening. Jeg trives veldig godt i jobben min, og ser frem til vårt møte. Dersom du sitter med noen spørsmål om boligreisen, trenger en verdivurdering eller vurderer å selge - ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende prat!

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer