logo
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Tommy Løvli

Telefon

22 79 75 83

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
T
Kort om meg
Jeg har stor respekt og forståelse for at flytteprosesser er en av de største hendelsen man gjør i livet, både økonomisk, følelsemessig og logistikkmessig. Vi i Krogsveen er stolte av å kunne tilpasse flere tilleggstjenester som forenkler flytteprosessen for deg som kunde og du kan ha full tillitt til at jeg tilpasser vårt samarbeid til det beste for deg, din bolig og livssituasjon. 

Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris. Her har jeg lang erfaring etter over 15 år som megler.

Jeg er den største ambassadør for de mangfoldige bo-/ områdekvalitetene i Nordre Aker siden jeg selv er født og oppvokst på Kjelsås, bor her i dag og fortsatt har glede av alle områdeattributtene.

Min aller største motivasjon og mitt mål er at enhver kunde skal bli min neste ambassadør. Be meg om å få tilsendt referanser – jeg deler de mer enn gjerne.
Dette sier kundene om meg
Første kontakt med Tommy Løvli var at han ordnet privat visning på et hus vi var interessert i. Kundeservicen han viste var eksepsjonelt bra. Fulgte også med på finn på salgsobjekter han hadde, og alt ble solgt etter første visning i den perioden vi fulgte med. Tommy Løvli har hele veien vært veldig profesjonell og alltid tilgjengelig. Både når vi har brukt han på salg, og når vi har vært i budrunder med han. At Krogsveen følger Kundene sine i hele prosessen, til og med ved overtakelse gir en god trygghet. Vi kommer kun til å bruke Krogsveen igjen, og vi gir våre beste anbefalninger videre.
Krogsveens gode kjennskap til Grefsen og Kjelsåsområdet, og den lange listen med potensielle kjøpere. All honnør til Tommy Løvli. Han har gjort en fenomenal jobb. Vi kan ikke få rost ham nok!
Tommy har virkelig ordnet alt for meg. Siden jeg ikke bor i Norge selv har denne hjelpen vært uvurderlig og mye bedre og mer omfattende enn jeg hadde forventet.
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Tommy Løvli

Telefon 22797583
Mobil 93461151
Send epost

Lurer du på noe?

Tommy Løvli svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Grefsen

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Tommy Løvli

Eiendomsmegler

Glenn Salomonsen

Eiendomsmegler

Pernille Fagerheim Rogneby

Eiendomsmegler/Salgskoordinator

Ingunn Marie Hellesmark

Eiendomsmeglerfullmektig

Håkon Villanger Fiskeseth

Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF

Jan Egil Røttingsnes

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies