Grefsen
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Tommy Løvli

Tommy Løvli

Om meg

Jeg har stor respekt og forståelse for at flytteprosesser er en av de største hendelsen man gjør i livet, både økonomisk, følelsemessig og logistikkmessig. Vi i Krogsveen er stolte av å kunne tilpasse flere tilleggstjenester som forenkler flytteprosessen for deg som kunde og du kan ha full tillitt til at jeg tilpasser vårt samarbeid til det beste for deg, din bolig og livssituasjon.
Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris. Her har jeg lang erfaring etter over 15 år som megler.
Jeg er den største ambassadør for de mangfoldige bo-/ områdekvalitetene i Nordre Aker siden jeg selv er født og oppvokst på Kjelsås, bor her i dag og fortsatt har glede av alle områdeattributtene.
Min aller største motivasjon og mitt mål er at enhver kunde skal bli min neste ambassadør. Be meg om å få tilsendt referanser – jeg deler de mer enn gjerne.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Første kontakt med Tommy Løvli var at han ordnet privat visning på et hus vi var interessert i. Kundeservicen han viste var eksepsjonelt bra. Fulgte også med på finn på salgsobjekter han hadde, og alt
Tidligere kunde
Krogsveens gode kjennskap til Grefsen og Kjelsåsområdet, og den lange listen med potensielle kjøpere. All honnør til Tommy Løvli. Han har gjort en fenomenal jobb. Vi kan ikke få rost ham nok!
Tidligere kunde
Tommy har virkelig ordnet alt for meg. Siden jeg ikke bor i Norge selv har denne hjelpen vært uvurderlig og mye bedre og mer omfattende enn jeg hadde forventet.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer