logo
Eiendomsmegler

Torbjørn Vinje

Telefon

53 00 00 83

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
T
Kort om meg
I yrket som eiendomsmegler er det å opparbeide tillit mellom partene ekstremt viktig. Et grundig forarbeid, samt god dialog med selger gjennom hele salgsprosessen, er noe av det jeg mener er viktig for at salget av din bolig skal bli en god opplevelse for deg. I tillegg er jeg opptatt av at kjøper skal få en positiv opplevelse ved det å kjøpe nettopp din bolig.

Med mer enn 20 års erfaring i yrket, har jeg gjennom årenes løp solgt et betydelig antall boliger, og er nok blant de mestselgende meglere her ute i vest. Jeg opplever også at kunder kommer tilbake til meg når boligen deres på nytt skal selges. 
Dette opplever jeg som en stor tillitserklæring til meg som deres megler. Det gjør meg, om mulig, enda mer motivert til å gjøre en god jobb og levere en solid meglertjeneste. Å oppnå en høyest mulig pris for din bolig er en selvfølge!

Ved å velge meg til å selge din bolig får du en solid megler med lang og bred erfaring i yrket. I tillegg til å inneha stor lokalkunnskap i Bergen vest har jeg solgt boliger i hele Bergen og Hordaland. 
Både eneboliger, tomannsboliger, rekkehus, leiligheter, hytter/fritidseiendommer og naust står på listen over mine salgsobjekter. Jeg går «all in» uansett objekt, så ikke nøl med å ta kontakt.

Jeg vil gjerne være din megler!
Eiendomsmegler

Torbjørn Vinje

Telefon 53000083
Mobil 99506373
Send epost

Lurer du på noe?

Torbjørn Vinje svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Bergen Vest

Daglig leder/Eiendomsmegler

Christer Haugen

Eiendomsmegler

Henriette Muri

Eiendomsmegler

Torbjørn Vinje

Eiendomsmegler MNEF

Hamza Yousaf Choudhary

Eiendomsmeglerfullmektig

Sindre Sangiorgi Brakstad

Eiendomsmeglerfullmektig

Daniel Midttveit

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Gamnes

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies