Bergen Vest
Eiendomsmegler

Torbjørn Vinje

Torbjørn Vinje

Om meg

I yrket som eiendomsmegler er det å opparbeide tillit mellom partene ekstremt viktig. Et grundig forarbeid, samt god dialog med selger gjennom hele salgsprosessen, er noe av det jeg mener er viktig for at salget av din bolig skal bli en god opplevelse for deg. I tillegg er jeg opptatt av at kjøper skal få en positiv opplevelse ved det å kjøpe nettopp din bolig.
Med mer enn 26 års erfaring i yrket, har jeg gjennom årenes løp solgt et betydelig antall boliger, og er nok blant de mestselgende meglere her ute i vest. Jeg opplever også at kunder kommer tilbake til meg når boligen deres på nytt skal selges.
Dette opplever jeg som en stor tillitserklæring til meg som deres megler. Det gjør meg, om mulig, enda mer motivert til å gjøre en god jobb og levere en solid meglertjeneste. Å oppnå en høyest mulig pris for din bolig er en selvfølge!
Ved å velge meg til å selge din bolig får du en solid megler med lang og bred erfaring i yrket. I tillegg til å inneha stor lokalkunnskap i Bergen vest har jeg solgt boliger i hele Bergen og Vestland.
Både eneboliger, tomannsboliger, rekkehus, leiligheter, hytter/fritidseiendommer og naust står på listen over mine salgsobjekter. Jeg går «all in» uansett objekt, så ikke nøl med å ta kontakt.
Jeg vil gjerne være din megler!

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer