Fredrikstad og Sarpsborg
Eiendomsmegler MNEF

Torill Wetter Sæther

Torill Wetter Sæther

Om meg

Å bytte bolig handler om endringer/faser i livene våre og for meg er det viktig at kundene føler trygghet og tillitt til meg som megler gjennom hele denne boligreisen.
Jeg har lang erfaring gjennom mange år som eiendomsmegler i Follo. Jeg jobber hardt for at du skal sitte igjen med en god følelse etter å ha solgt din bolig. Handlekraftig, effektiv og stort engasjement er tilbakemeldinger jeg har fått fra mine kunder.
Jeg har bodd i Oppegård i over 35 år og elsker bygda med sine skjønne naturperler og ikke minst er jeg en ivrig bruker av vårt fantastiske kulturhus Kolben.
På fritiden får jeg påfyll av energi ved å benytte meg av alle turløyper i marka vår, bøker, trening og seiling.
DETTE SIER KUNDENE OM MEG
Dette var tredje gangen vi brukte Krogsveen og Torill, så hovedgrunnen må vel være at vi er svært fornøyd. Vårt inntrykk av Torill er at hun har et konkurransefortrinn med sin evne til å tilegne seg, og innehar, god og bred kunnskap om eiendomsmarkedet og hva de forskjellige områder vil ha. Hun innehar lang og verdifull erfaring som skaper tillit og trygghet hos kjøper, men det som kanskje er det viktigste Torill gjør er at hun har tro på salgsobjektet og ikke gir seg før målet er nådd.
Vi følte et meget godt "personlig" forhold til Torill som gjorde dialog enkelt. Hun var lett tilgjengelig og viste at hun hadde god kontroll på markedet og at alternative løsninger ikke lå langt unna. Det ga oss trygghet.
Tydelig, hyggelig, positiv, profesjonell, erfaren, effektiv og handlekraftig uten å være pågående og slitsom. Krogsveen som helhet virker som et ryddig og velsmurt maskineri slik at megler kan fokusere på det hun skal.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Dette var tredje gangen vi brukte Krogsveen og Torill, så hovedgrunnen må vel være at vi er svært fornøyd. Vårt inntrykk av Torill er at hun har et konkurransefortrinn med sin evne til å tilegne seg,
Tidligere kunde
Vi følte et meget godt "personlig" forhold til Torill som gjorde dialog enkelt. Hun var lett tilgjengelig og viste at hun hadde god kontroll på markedet og at alternative løsninger ikke lå langt unna.
Tidligere kunde
Tydelig, hyggelig, positiv, profesjonell, erfaren, effektiv og handlekraftig uten å være pågående og slitsom. Krogsveen som helhet virker som et ryddig og velsmurt maskineri slik at megler kan fokusere på det hun skal.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer