logo
Eiendomsmegler/fagansvarlig

Torstein Drevik

Telefon

70 13 44 13

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
T
Kort om meg
Jeg har jobbet som eiendomsmegler siden 2008 og har i løpet av min fartstid i bransjen solgt de fleste typer eiendom samt opparbeidet meg tung og verdifull erfaring i faget. Da jeg har hovedfokus på salg av boliger i Ålesund og Giske kommune kjenner jeg markedet her veldig godt og har med dette gode forutsetninger for å oppnå den høyeste prisen for boligen din.
Mitt hovedfokus er, og har alltid vært, kunden. Jeg har stor respekt for de store verdier vi forvalter i en salgsprosess. Dersom du ønsker en som er god til å forhandle på dine vegne, en som engasjerer seg og evner å skape tillit til alle parter, mener jeg å være rette mannen for jobben. Mange av henvendelsene jeg mottar vedrørende salg, er tidligere tilfredse kunder som ønsker å benytte meg i en ny salgsprosess. Jeg får også hyppige henvendelser fra nye kunder som har fått meg anbefalt av venner og kjente. Dette er noe jeg setter stor pris på, og anser som en tillitserklæring. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat hvis du vurderer salg av egen bolig eller trenger en verdivurdering av din eiendom - jeg hjelper deg gjerne.
Dette sier kundene om meg
Bolig solgt for Eirik Valderhaug: Meget bra arbeid, pålitelig og alltid hjelpsom. Viste også stor ro og dyktighet i salgsprosessen.
Bolig solgt for Therese Gjerset: Kunnskapsrik, trygg og pålitelig megler som gjorde salgsprosessen enkel. Informasjonsmøtet i forkant var svært tillitsvekkende, og oppfølgingen videre var upåklagelig. Jeg kommer garantert til å kontakte Torstein når jeg skal selge min neste bolig, og kan trygt anbefale videre til andre som skal selge!
Bolig solgt for Bjørn Vågnes: Vi valgte Torstein Drevik som vår megler til boligsalget. Valg av megler var ikke tilfeldig da vi kjente til at Torstein var kjent som en dyktig megler i bransjen. Torstein svarte så absolutt til våre forventninger, pluss mer. Vår leilighet ble solgt etter første annonsering, dette til tross for at denne leiligheten befant seg i ett krevende marked. Vi anbefaler Torstein på høyeste. Du kan forvente deg en fagmann på lik linje som en selger, med høy kvalitet.
Eiendomsmegler/fagansvarlig

Torstein Drevik

Telefon 70134413
Mobil 91626544
Send epost

Lurer du på noe?

Torstein Drevik svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Ålesund

Daglig leder / Eiendomsmegler

Marit S. Aursnes

Eiendomsmegler

Elisabeth Skjold

Eiendomsmegler

Anita Giske

Eiendomsmegler

Kjetil Marstein

Eiendomsmegler/fagansvarlig

Torstein Drevik

Eiendomsmeglerfullmektig

Robert Iversen

Salgskoordinator / Krogsveen Pluss

Gunn Tove Kroken

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies