Nordstrand
Eiendomsmegler / Partner

Trond Ødegård

Trond Ødegård

Om meg

Kjøpe og salg av bolig er den største hendelsen man gjør i livet, både økonomisk og følelsesmessig. Å bidra til at dette oppleves trygt og at du har full tillit til at jeg vil oppnå best mulig resultat er mitt største mål som megler.
Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter mener jeg er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris.
Jeg har lang og bred erfaring etter over 20 år som eiendomsmegler. Jeg er oppvokst på Nordstrand og har et stort engasjement for boligmarkedet i bydelen og er en stor ambasadør for lokalmiljøets bokvaliteter.
På fritiden får jeg påfyll av energi gjennom familie og venner og er en aktiv bruker av lokalområdets turmuligheter og fritidstilbud.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Han bistod veldig bra underveis og viste seg å være en meget god megler i budrunde og salg. Mitt inntrykk er at han gjorde et veldig godt arbeid i forkant og ved gjennomføring av salget.
Tidligere kunde
Åpen, klar og god kommunikasjon, pluss at han tydeligvis har gjort gode grep for å få de riktige kjøperne på banen. Jeg var og ble trygg på hans profesjonalitet og ønske om å få til et best mulig
Tidligere kunde
Entusiastisk, visste hvordan boligen burde presenteres! Lokalkunnskap.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer