logo
Eiendomsmegler

Trude Stensby

Telefon

63 94 07 03

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
T
Kort om meg
Med 15 års erfaring i Krogsveen og på Romerike har jeg lært at kjøp og salg av bolig er en av de største investeringer og hendelser man gjør i livet, både økonomisk og følelsesmessig. Bred lokalkunnskap og god dialog med kunder er noe av det som er viktigst ved et salg. Jeg lever av fornøyde kunder og har mange som anbefaler meg videre til venner og familie, dette er noe jeg setter veldig pris på og anser som en tillitserklæring. 

Jeg gir meg ikke før du er fornøyd og setter ærlighet og faglig dyktighet i høysetet. 

Jeg er født og oppvokst på Kløfta og bor nå selv i regionen. På fritiden min er jeg aktiv bruker av lokalområdet med turmuligheter og kulturtilbud. Venner og familie er veldig viktig for meg. Jeg er også veldig glad i dyr og de gir meg mye påfyll av glede og energi! 

Jeg jobber aktivt for at både du som selger og potensielle kjøpere skal føle trygghet og tillit gjennom hele prosessen, på den måten oppnår jeg den beste prisen for nettopp din bolig! 

Jeg gleder meg til å høre fra deg! 
Dette sier kundene om meg
Å selge en stor eiendom kan nesten virke som en uoverkommelig prosess. Trude klarte å skape tillit, ro og oversikt ved første møte. Hun er kunnskapsrik, profesjonell og punktlig. Vår salgsprosess gikk som en drøm! Fra første befaring til salget var gjennomført. Det er tydelig at Trude ikke bare kan det hun driver med svært godt, hun har også lidenskap og engasjement for faget! Vi vil på det sterkeste anbefale Trude, en eiendomsmegler blant de beste!
Vi kjøpte leilighet gjennom Trude og fikk tillit til henne. Vi skulle selge vårt hus etter kjøp av leiligheten. Vi hadde tilbud fra flere meglere men valget falt på Trude. Hun er blid og imøtekommende, ryddig og profesjonell. Vi er meget fornøyd med hvordan hun gjennomførte salget av vårt hus. Hun ga gode råd før vi igangsatte salgsprosessen i forhold til hvordan huset skulle profileres, noe som skulle vise seg og gi gode resultater. Vi kan anbefale Trude på det varmeste.
Trude framstod som veldig profesjonell, ryddig og strukturert da vi skulle selge et dødsbo. Vi fikk veldig god informasjon under hele prosessen, det "gikk på skinner". Jeg fikk tillit til at hun håndterte salget på best mulig vis for oss, og var veldig hyggelig og imøtekommende. Jeg vil absolutt anbefale Trude Stensby.
Eiendomsmegler

Trude Stensby

Telefon 63940703
Mobil 40204140
Send epost

Lurer du på noe?

Trude Stensby svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Jessheim

Daglig Leder / Eiendomsmegler

Vegard Fjell Gjeisklid

Eiendomsmegler

Trude Stensby

Eiendomsmegler

André Ellefsen

Eiendomsmegler

Emilio de Paoli Dunne

Eiendomsmegler

Sofia Boutani

Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Kine Johansen Ruud

Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Hermansen

Medhjelper/Salgskoordinator

Vigdis Bredesen

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies