Pluss
Eiendomsmegler / Pluss- kontakt

Veronica Gjelsnesvangen

Veronica Gjelsnesvangen

Om meg

Når du skal i gang med din boligreise, som kjøp og salg av bolig er det en av de største hendelsene man gjør i livet, både økonomisk og følelsemessing. Å bidra til at dette oppleves trygt og at du har full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat er mitt største mål som megler. Kjøp, salg og flytteprosess er ofte forbundet med mye stress, jeg og Krogsveen kan hjelpe deg med hele veien! Verdens enkleste boligreise.
Tryggheten får du ved at jeg er svært pålitelig og disiplinert i arbeidet som blir gjort. Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter, tror jeg er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris.
Som oppvokst i Lillestrøm og Aurskog-Høland, og bosatt på Bjørkelangen, har jeg lokalkunnskapen fra begge steder som kommer til nytte, og sørger alltid for at resultatene blir best mulig.
På fritiden bruker jeg mye tid med familie, og venner. For å klarne tankene etter en hektisk dag, tar jeg gjerne en treningsøkt eller slapper av med fotball på TV.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Fra første stund var prosessen preget av Veronica’s profesjonelle og vennlige håndtering. Hyggelig og lett kontakt mellom henne som megler og meg som selger. Veronica gjorde en fantastisk jobb og det
Tidligere kunde
Veronica er en meget profesjonell og hyggelig megler, hun svarer deg bestandig når du ringer og er alltid tilgjengelig. Hun må du bruke! Espen Berg, selger av leilighet på Strømmen
Tidligere kunde
Veronica gav et proff inntrykk og gav intrykk at gjøre sitt beste hele veien. Mest fornøyd med god info, tenk på allt og god service.

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer