Porsgrunn
Eiendomsmeglerfullmektig

Vilde Marie Kittelsen

Vilde Marie Kittelsen

Om meg

Mitt mål som megler er at du som kunde skal kunne gi fra deg nøklene og være sikker på at du er i de beste hender. Det å selge/kjøpe bolig er en følelsesmessig berg og dalbane. Jeg er her for å gjøre reisen lettere for deg. Du skal være sikker på at jeg er riktig megler for din bolig, og at mine tjenester er den riktige investeringen. Samarbeid er den viktigste delen av prosessen, så enkelt kan det gjøres: Jeg gjør jobben fra A-Å og du kan være trygg på at du blir informert hele veien. Eiendomsmegler Krogsveen skiller seg ut i mengden, vi tilbyr Pluss-tjenester som bl.a. innebærer visningsvask, utvask, lagring, og flyttehjelp. Du leverer nøklene til oss, og vi fikser resten!
Som fullmektig er jeg sulten og villig til å strekke meg ekstra for deg som kjøper/selger, for å oppnå høyest mulig pris og for å finne riktig segmentgruppe for din bolig. Service har alltid vært en lidenskap for meg og du kan være trygg på at denne ytes.
Jeg er en som er villig til å ta i et ekstra tak. Ikke overlat meglervalget til tilfeldighetene, bruk en som vil stå på for å gjøre boligreisen best mulig for deg.
Fritiden min brukes med familie og venner, og til lange løpeturer og styrketrening.
Ikke nøl med å ta kontakt, du er alltid hjertelig velkommen. Jeg ser frem til et godt samarbeid!

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer