Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

Yvonne Silden Stephensen

Yvonne Silden Stephensen

Om meg

Jeg startet min karriere som eiendomsmegler i 2006, og har stortrivdes med dette yrkesvalget siden. Det er blitt en livsstil. Jeg setter stor pris på å treffe nye mennesker, og å få bistå nye kunder med å forvalte den gjerne største verdien de har. Hjemmet sitt!
Det er mange tanker og følelser knyttet opp til både boligkjøp- og salg, derfor vektlegger jeg også de medmenneskelige forholdene. Du skal føle deg trygg og ivaretatt gjennom hele salgsprosessen.
Samtidig har jeg fokus på én ting; hvordan oppnå maks pris for boligen din! Dette sikrer jeg ved å alltid prioritere kvalitet fremfor kvantitet. Nøkkelordet er TID. Tid med deg som kunde, og ved å bruke nok tid på oppdraget til at vi med sikkerhet vet at vi har funnet riktig kjøper. Personen med høyest betalingsvilje for akkurat din bolig.
For å oppnå maks pris må man ha en plan. Markedsforholdene vil være av betydning, men gjennom forarbeid, bred og korrekt markedsføring, tilstedeværelse på visning, og ikke minst lang erfaring med forhandlinger og budrunder, vil jeg som megler i stor grad være med på å påvirke salgsprisen. I en slik prosess har man ikke råd til å bero seg på tilfeldigheter og flaks.
For deg som kunde vil jeg etterstrebe å alltid være tilstede, være en støttespiller, og gi deg de nødvendige rådene på veien. Å selge bolig har du kanskje ikke gjort så mange ganger, gode råd på veien er derfor uvurderlig. Dette kan jeg!
I en slik presentasjon er det fryktelig mye jeg har lyst å si, men resten kan dere få høre ved å invitere meg på befaring! Jeg ser frem til flere fornøyde kunder og vil legge alt til rette for at du skal bli strålende fornøyd med meg som megleren din.
Vi kunne ikke bedt om en bedre megler når vi skulle selge leiligheten vår, og har fått flere av våre venner og familie til å bruke henne som megler. Alle har vært så utrolig fornøyde, hvor alle er enig i om at Yvonne virkelig ivaretar kunden sin. Hun gir det lille ekstra, og går virkelig all in i salget. Hun er one of a kind. - Charlotte Elvsaas og Øystein Olsteig
Tidligere kunde

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer