Eiendomsmegler

Yvonne Silden Stephensen

Telefon

55610013

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
Y
Kort om meg
Jeg startet min karriere som eiendomsmegler i 2006, og har stortrivdes med dette yrkesvalget siden. Det er blitt en livsstil. Jeg setter stor pris på å treffe nye mennesker, og å få bistå nye kunder med å forvalte den gjerne største verdien de har. Hjemmet sitt! 

Det er mange tanker og følelser knyttet opp til både boligkjøp- og salg, derfor vektlegger jeg også de medmenneskelige forholdene. Du skal føle deg trygg og ivaretatt gjennom hele salgsprosessen. 

Samtidig har jeg fokus på én ting; hvordan oppnå maks pris for boligen din! Dette sikrer jeg ved å alltid prioritere kvalitet fremfor kvantitet. Nøkkelordet er TID. Tid med deg som kunde, og ved å bruke nok tid på oppdraget til at vi med sikkerhet vet at vi har funnet riktig kjøper. Personen med høyest betalingsvilje for akkurat din bolig. 

For å oppnå maks pris må man ha en plan. Markedsforholdene vil være av betydning, men gjennom forarbeid, bred og korrekt markedsføring, tilstedeværelse på visning, og ikke minst lang erfaring med forhandlinger og budrunder, vil jeg som megler i stor grad være med på å påvirke salgsprisen. I en slik prosess har man ikke råd til å bero seg på tilfeldigheter og flaks. 

For deg som kunde vil jeg etterstrebe å alltid være tilstede, være en støttespiller, og gi deg de nødvendige rådene på veien. Å selge bolig har du kanskje ikke gjort så mange ganger, gode råd på veien er derfor uvurderlig. Dette kan jeg!

Jeg ser frem til flere fornøyde kunder og vil legge alt til rette for at du skal bli strålende fornøyd med meg som megleren din.
Eiendomsmegler

Yvonne Silden Stephensen

Telefon 55610013
Mobil 90552388

Lurer du på noe?

Yvonne Silden Stephensen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Bergen Sentrum

Eiendomsmegler

Jan-Erik Larsen

Eiendomsmegler

Erlend Stokmo

Eiendomsmegler

Marcus Skudal Ellingsen

Eiendomsmegler

Yvonne Silden Stephensen

Eiendomsmegler MNEF

Are Fotland

Eiendomsmegler MNEF

Stian Bussesund

Eiendomsmeglerfullmektig

Iris Maria Tufta

Eiendomsmeglerfullmektig

Henriette Lie Jacobsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Mads Didrik Wickmann

Fagansvarlig Region Hordaland / Eiendomsmegler MNEF

Jard Berg

Regionleder Hordaland / Eiendomsmegler MNEF

Fredrik Søreide

Salgskoordinator / Eiendomsmegler

Anne-Mette Clausen

Trainee/Visningsansvarlig

Amalie Skjåstad

Trainee/Visningsansvarlig

Marthe Andrea Bakke