Mariero
Eiendomsmeglerfullmektig

Zander Polderman

Zander Polderman

Om meg

Mange eiendomsmeglere jobber kun med bolig. Jeg jobber med mennesker også. Salg av egen bolig vil for mange være svært personlig. Jeg vil kunne gi deg oppskriften på et godt boligsalg og en høyest mulig pris. I dette yrket legger jeg stor vekt på god oppfølging, tilgjengelighet og proaktivitet. Dette for at du som selger skal få en best mulig opplevelse gjennom hele prosessen. Det skal være trygt, enkelt og verdifullt å bruke meg.
Kvalitet i alle led er helt avgjørende og jeg legger derfor stor vekt på tydelig kommunikasjon og forståelse. Jeg lever av gode kunderelasjoner og er derfor svært opptatt av at du som kunde blir fornøyd og ivaretatt. Med min faglige kompetanse og personlig engasjement skal jeg sørge å danne grunnlaget for et optimalt boligsalg.
Det lønner seg å velge en lokalkjent megler som vet å få frem det unike ved akkurat din bolig og ditt område. Jeg har vokst opp på Mariero og kjenner derfor veiene, prisnivået, nabolaget og kjøperne i området. For jeg mener at lokalkunnskap er grunnleggende for at jeg skal være rådgiver av noen som helst verdi - enten du skal selge eller kjøpe. Ta kontakt i dag, så kan vi sammen gjøre boligreise din litt enklere.
Min megler var som jeg fikk inntrykk av i vårt første møte, alltid tilgjengelig, rask med tilbakemeldinger, høflig og imøtekommende. Ikke påtrengende, men tilstede og jeg sitter med følelsen av jeg hele tiden var prioritert. Det at megler var tilgjengelig for meg 100% ved behov, gjorde at jeg følte meg verdsatt og godt ivaretatt.
Tidligere kunde

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer