Kjøpshjelp

Bedre boligkjøp med kjøpshjelp

Våre kjøpsrådgivere hjelper deg med boligkjøpet, uavhengig av hvem som selger boligen. Slik at du kjøper rett bolig til riktig pris.
Boligens tilstand

Unngå "katta i sekken"

 • Vi gjennomgår salgsoppgave og tilstandsrapport.
 • Vi undersøker det som står med "liten skrift".
 • Vi oppklarer uklarheter og forteller deg hva du bør spørre om på visning.
 • Vi synliggjør fremtidige kostnader knyttet til boligen.
 • Vi viser deg potensialet i boligen.
 • Vi gir deg personlig oppfølging.
Prisvurdering

Ikke betal mer enn du må

 • Vi hjelper deg å sette riktig grense i budrunden.
 • Vi viser veien til riktig pris for boligen.
 • Vi sammenligner med andre boliger i området.
 • Du får en budtabell til bruk i budrunden.
 • Vi gir deg personlig oppfølging.

Velg det som passer deg

Trenger du kjøpshjelp helt fram til kontrakten er underskrevet, eller bare i deler av prosessen? Vi hjelper deg uansett.

Finn riktig pris på boligen.

Kr 2.000,- pr bolig
Vi sjekker prisen på hva lignende boliger i nabolaget er solgt for og gir deg oversikt over mulige bud og fornuftige grenser slik at du ikke betaler for mye.

Sjekk boligens tilstand.

Kr 2.000,- pr bolig
Vi går gjennom salgsoppgave, tilstandsrapport og annet salgsmateriell for å gi deg en samlet vurdering. Så du kan føle deg trygg og unngår uforutsette problemer senere.

Dette sier kundene våre

Vivienne
Førstegangskjøper
Hjelpen jeg fikk gjorde at jeg forstod hva jeg hadde råd til innenfor mitt budsjett. Supert med hjelp til å sjekke prospektet og økonomien i borettslaget. Og ikke minst hjelp i den «skumle» budrunden.
Morten og Ranveig
Par i etableringsfasen
Det beste med kjøpshjelpen var å i fellesskap komme frem til en fornuftig prisgrense. Budrunder tar masse tid og all oppmerksomhet. Det var derfor veldig bra for oss å kunne overlate budrunden til Krogsveen.
Berit
Kjøper 55+
Jeg fikk hjelp til alt fra å beregne bokostnader, kvalitetssikre salgsmaterialet , kommunikasjon med banken og budgivning. Boligkjøpsrådgiver hjalp meg med å prioritere. Nå sitter jeg med en
Heidi
Spesielle behov
Da jeg er rullestolbruker var det flott å få hjelp til å vurdere kjøpsobjektene og ha noen å sparre med underveis. Kjøpsrådgiver anbefalte kun boliger som var helt aktuelle og som kunne oppfylle mine spesielle behov.
Marine and Kotaro
English speaker
It was great to get help to understand the system of home buying in Norway. The whole process was a very pleasent one, without any pressure. Together we found a very nice house within our budget.
Trine
Utenlandsboende
Både hjelp til forberedelser, søk underveis og prioriteringer var nyttig for meg. Og ikke minst at noen tok seg av visningene og budrundene. Jeg kom hjem til ferdig kjøpt bolig og er veldig fornøyd.
Flyttehjelp

La oss gjøre jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Når du selger eller kjøper med oss fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Looking for a home in Norway? (english)

Laster artikkel