logo

Anbefalte

Smarte tips til budgivning
Boligtips

Hva bør gjøres i hagen i høst - og før vinteren

22. september 2020 av Svein Arne Strømsodd

Før høsten setter inn for alvor, er det lurt å sjekke om huset og uterommet er rustet for belastningene de blir utsatt for det kommende halvåret. Ofte er det noen små, men effektive tiltak det er smart å sette i verk på denne tiden av året.

Selge

Derfor bør megler være tilstede på visning

21. september 2020 av Krogsveen

Det å ha megler tilstede på visning er fordelaktig både for kjøper og selger. Å selge privat eller velge en megler som ikke stiller opp på visning, kan få negative konsekvenser for salget. Noen aktører mener for eksempel at det ikke er nødvendig med megler tilstede på visning – at dette ikke har noe å si for boligsalget. - Vi er ikke enige. Les våre argumenter her.

Kjøpe

Jeg vil kjøpe leilighet. Hvilken eierform passer best for meg?

16. september 2020 av Krogsveen

Er du på jakt etter leilighet, men er usikker på hvilken eierform du skal velge? Hamdi Kaptan, daglig leder og eiendomsmegler ved Krogsveen, Gamle Oslo, gir deg de gode rådene.

Boligtips

Slik blir du kvitt vond lukt i boligen din

9. september 2020 av Franciska Munck-Johansen

Ingen ønsker en bolig som lukter vondt. Uansett om lukten kommer fra fukt, matlaging, røyking inne eller kjæledyret ditt, så kan nettopp vond lukt være en grunn til at potensielle kjøpere snur i døra når de skal på visning i din bolig.

Selge

Vil du øke verdien på boligen din før salg? Her er rådene fra eiendomsmeglerne i Krogsveen

9. september 2020 av Krogsveen

Ønsker du å øke interessen for, og dermed verdien på boligen din før salg? Eiendomsmeglerne i Krogsveen gir deg gode råd om oppussing, styling, gode bilder og vedlikehold. Alle tjenestene får du gjennom Krogsveen.

Kjøpe

Når på året er det best å kjøpe bolig?

1. september 2020 av Trude Larsen

For noen år tilbake var boligmarkedet mer sesongpreget enn det er nå til dags. Nå er det stort sett god aktivitet nesten hele året, i alle fall i de store byene. Men eneboliger og rekkehus selges helst når det ikke er vinter og snø.

Økonomi

Svært sterkt boligmarked i august

28. august 2020 av Krogsveen

Med rekordomsetning og prisstigning i store deler av landet i august, fortsetter catch-up effekten etter Korona-perioden i boligmarkedet. En begrenset mengde med boliger for salg og fortsatt rekordhøy etterspørsel er i ferd med å flytte balansen i markedet mot et selgers marked med forventning om stigende priser fremover.

Leie

Skal du leie ut boligen din? Her er gode råd for å unngå trøbbel

27. august 2020 av Reinulf Aasen

En utleiebolig kan gi en god ekstrainntekt. Men den kan også gi uforutsette utfordringer. Her får du gode råd om hvordan styre unna trøbbel når du skal leie ut boligen din.

Skift bolig mens du kan
Kjøpe

Skift bolig mens du kan

26. august 2020 av Trude Larsen

Vi lever stadig lengre i dette landet og dagens eldre ønsker å leve et aktivt liv. Mange er tidlig ute med å skifte til en bolig som kan oppfylle dette ønsket. Og hvis helsa begynner å svikte, er det smart å gjøre disse valgene i en forholdsvis tidlig fase. Vår egen boligkjøpsrådgiver Trude Larsen har gode råd å komme med!

Boligtips

Heksesot - hva er det og slik blir du kvitt det!

26. august 2020 av Krogsveen

Heksesot er et fenomen som stadig flere boligeiere blir rammet av, og her kan du lese hvordan du kan bli kvitt det! Heksesot er et fenomen der klebrig sot fester seg på overflater i hus, særlig på kalde flater som for eksempel dårlig isolerte yttervegger og der kuldebroer finnes.

Heksesot - hva er det og slik blir du kvitt det!
Henrik og Krogsveen fosser videre: Derfor er kundene så fornøyde
Selge

Henrik og Krogsveen fosser videre: Derfor er kundene så fornøyde

20. august 2020

Krogsveen er kjent for ærlighet og kvalitet. Kundene blir ivaretatt i alle faser av salget. – Kulturen i en strømlinjeformet organisasjon bidrar til det, sier Henrik Tangen (46), daglig leder og eiendomsmegler hos Krogsveen i Bamble.

Boligtips

Slik utnytter du plassen best mulig på små baderom

18. august 2020 av Franciska Munck-Johansen

Har du et lite bad i boligen din? Her gir vi deg praktiske tips om hvordan du kan utnytte plassen best mulig.

Slik utnytter du plassen best mulig på små baderom
Gi hagen et verdifullt løft
Boligtips

Gi hagen et verdifullt løft

13. august 2020 av Krogsveen

Hagen er for mange det største rommet i huset, og gir et viktig førsteinntrykk på visning. Derfor vil en velstelt hage og tilpasset uteplass garantert være med på å øke verdien av eiendommen.

Selge

Krogsveen i Bergen vil videreføre positiv praksis med private visninger

12. august 2020 av Krogsveen

De fryktet det verste, men faktum er at Korona-tiltakene med private visninger førte til mer tidsbruk på seriøse kunder, mindre på useriøse kunder, og mer profesjonell kundekontakt. Nå vil eiendomsmegler Fredrik Søreide og hans Krogsveen-kolleger i Bergen videreføre praksisen.

Krogsveen i Bergen vil videreføre positiv praksis med private visninger
Krogsveen satser på Jæren- Bygger stein på stein
Kjøpe

Krogsveen satser på Jæren- Bygger stein på stein

7. august 2020 av Krogsveen

Jærbuen har skapt det vakre jærlandskapet ved å legge stein på stein i hundrevis av år. Det var et møysommelig arbeid. – Vi ønsker også å legge stein på stein, men i et litt annet landskap og tempo, sier Daniel S. Mossige, som skal legge Jæren for sine føtter som daglig leder i Krogsveen-teamet.

Leie

Lydia (85) kjøpte bolig for utleie gjennom Krogsveen: - Jeg følte meg så godt ivaretatt

4. august 2020 av Krogsveen

I 2019 kjøpte Lydia Rostad sekundærbolig i Nydalen Allé for utleie. Det har vært en god investering. - Krogsveen ordnet både kjøp og utleie for meg. Det var en trygg og god prosess, sier 85-åringen.

Lydia (85) kjøpte bolig for utleie gjennom Krogsveen: - Jeg følte meg så godt ivaretatt
logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies