Asker
Eiendomsmegler MNEF / Salgskoordinator

Benedicte Margrethe Bratvold

Benedicte Margrethe Bratvold

Om meg

En bolig er så mye mer enn et hus eller en leilighet. Det er minner og en følelse av trygghet. En bolighandel er en stor omveltning, både økonomisk og følelsesmessig. Hos oss i Krogsveen får du ta del i verdens enkleste boligreise.
Personlig er jeg opptatt av fag og gjør det jeg kan for å bistå både kjøper, selger, visningsdeltaker og en hver som kontakter oss. For meg er det viktig at du føler deg ivaretatt.
Selv er jeg oppvokst og bosatt i Asker, og det var et naturlig valg for meg å arbeide i nettopp Asker. En megler med lokalkunnskap er viktig i alle ledd gjennom salgsprossen. Med god kjennskap til nærområde, formidles boligen på en god og troverdig måte til potensielle kjøpere.
Før bachelorutdannelsen ved Handelshøyskolen BI utdannet jeg meg som Interiørkonsulent, og har på bakgrunn av dette et godt øye for detaljer. Jeg er strukturelt og løsningsorientert. På fritiden liker jeg å reise, strikke og bruke tid sammen med familie og venner.
Nå sitter jeg som salgskoordinator på kontoret i Asker. Her har jeg vært siden 2018. Jeg bistår alle meglerne på kontoret, og sammen er vi et sterkt team. Vi er her for å hjelpe deg trygt gjennom denne prosessen. Ta kontakt for en hyggelig prat!

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer