Din egen rådgiver på boligmarkedet

Bruk oss som rådgivere gjennom hele kjøps- og salgsprosessen og få en best mulig start. Og en best mulig pris. Vi kaller det Start Smart.

Start smart med din egen rådgiver fra start til mål

Det beste er å kjøpe og selge på samme tidspunkt. Bruk oss som rådgivere. Vinn budrunden og maksimer salget.
Steg 1

Hjelp til å kjøpe

Ofte er det vanskelig å vite hva man egentlig er ute etter – kanskje fordi man ikke vet hva som finnes i markedet eller hva tilsvarende boliger er solgt for. I et kartleggingsmøte med megler hjelper vi deg med nettopp dette. I tillegg tar vi en gjennomgang av boligen og gir tips og råd allerede nå, slik at du kan forberede deg i god tid til et fremtidig salg. Vi kan også begynne å samle kjøpere til deg.
Steg 2

Hjelp med budstrategi

Boligkjøp styres ofte mer av følelser enn fornuft. Da er det godt å ha en spesialist å rådføre seg med og som er på din side. Når du har funnet drømmeboligen handler det om å tenke rasjonelt og opptre smart. Det hjelper vi deg med.
Steg 3

Hjelp til å selge

Når du har kjøpt ny bolig er det mye å tenke på og følelsene er mange. Da er det smart å ha gjort unna salgsforberedelsene og overlate salget til megler. På den måten oppnår du høyest markedspris når det virkelig gjelder. På en enkel og forutsigbar måte.
Det handler om at kunden tidlig investerer i en megler for å få bedre pris på boligen som skal selges, at de gjør et godt kjøp basert på gode og opplyste valg og generelt får en god opplevelse av både kjøp og salg. Det skal føles trygt, enkelt og verdifullt å samarbeide med Krogsveen-meglerne og vårt Start smart konsept.
Madeleine Thune, daglig leder Krogsveen avd. Skedsmokorset og Nittedal