Din egen rådgiver på boligmarkedet

Bruk oss som rådgivere gjennom hele kjøps- og salgsprosessen og få en best mulig start. Og en best mulig pris. Vi kaller det Start Smart.

Start smart med din egen rådgiver gjennom hele flytteprosessen

Det beste er å kjøpe og selge på samme tidspunkt slik at du unngår å sitte for lenge med to boliger. Bruk oss som rådgivere. Vinn budrunden på din drømmebolig og oppnå en høyest mulig pris på boligsalget.
Steg 1

Hjelp til å kjøpe

Ofte er det vanskelig å vite hva du egentlig er ute etter, fordi du ikke vet hva som finnes i markedet, eller hva tilsvarende boliger er solgt for. I et kartleggingsmøte med megler hjelper vi deg med nettopp dette. I tillegg får du verdivurdering og rådgivning, slik at du kan forberede deg i god tid til et fremtidig salg. Vi kan også begynne å samle kjøpere til deg.
Steg 2

Hjelp med budstrategi

Boligkjøp styres ofte mer av følelser enn fornuft. Da er det trygt å ha en spesialist å rådføre seg med slik at du tar gode valg. Når du har funnet drømmeboligen handler det om å tenke rasjonelt og opptre smart. Det hjelper vi deg med.
Steg 3

Hjelp til å selge

Når du har kjøpt ny bolig er det mye å tenke på og følelsene er mange. Da er det smart å ha gjort unna salgsforberedelsene og overlate salget til megler. På den måten oppnår du høyest markedspris når det virkelig gjelder. På en enkel og forutsigbar måte.
Det handler om at kunden tidlig investerer i en megler for å få bedre pris på boligen som skal selges, at de gjør et godt kjøp basert på gode og opplyste valg og generelt får en god opplevelse av både kjøp og salg. Det skal føles trygt, enkelt og verdifullt å samarbeide med Krogsveen-meglerne og vårt Start smart konsept.
Madeleine Thune, daglig leder Krogsveen avd. Skedsmokorset og Nittedal