Jobb i Krogsveen

Vi er alltid på utkikk etter de dyktigste menneskene i bransjen. Send oss gjerne en åpen søknad, så tar vi kontakt.

Trygt hjem siden 1975

Helt siden 1975 har vi gjort det enklere og tryggere å realisere boligdrømmen. Vi skal fjerne frustrasjon, stress og usikkerhet ved å være der hele veien med smarte verktøy, løsninger og rådgivere.

Vi har 52 salgsavdelinger primært på Østlandet, men også i Trondheim, Stavanger, Bergen, Ålesund og Sørlandet. I tillegg har vi utleie, forvaltning og egen avdeling for næring.

Verdens enkleste boligreise

Vår visjon er å skape verdens enkleste boligreise. Det betyr at vi alltid fortsetter å utvikle oss og setter våre kunder først.

Krogsveen har siden starten vært en av bransjens innovatører med effektive og solide systemer for hele salgsprosessen. Optimalisering av kundeorienterte og sømløse konsepter sammen med våre beste meglere bidrar til vår sterke posisjon.

I tråd med våre verdier er vi ærlige og bryr oss, vi har lyst og vilje og er nytenkende i vår tilnærming til kunden og bruk av teknologi.

97 % av våre selgere er svært fornøyd med jobben som utføres. Det er vi stolte over!

Søker du etter nye utfordringer?

Vi søker flere engasjerte ansatte med lyst til å utvikle seg selv og merkevaren Krogsveen. Tett oppfølging og god belønning er viktig for at resultater skapes. Trivsel og opplæring vektes høyt i Krogsveen og her settes det av mye ressurser internt. Nettopp for at du skal lykkes.

Se våre ledige stillinger

Laster artikkel