Karriere

Jobb i Krogsveen

Vi er alltid på utsikt etter de dyktigste menneskene i bransjen. Send oss gjerne en åpen søknad, så tar vi kontakt.

Trygt hjem siden 1975

Krogsveen har helt siden 1975 gjort det enklere og tryggere å realisere boligdrømmen. Vi er kundens veiviser uansett hvor han er i prosesssen. Vi skal fjerne frustrasjon, stress og usikkerhet ved å være der hele veien med smarte verktøy, løsninger og rådgivere.

Vi har 54 salgsavdelinger primært på Østlandet, men også i Stavanger, Bergen og Ålesund. I tillegg har vi 3 utleieavdelinger, egen avdeling for boligkjøpsrådgivning og næring.

Norges mest fornøyde boligkunder

For andre året på rad ble vi kåret til best i bransjen på både kundetilfredshet og lojalitet i Norsk kundebarometers undersøkelse. Et godt bevis på at vi lever opp til vår målsetning!

Vår sterke markedsposisjon med høy top of mind og 12 % markedsandel i våre nedslagsfelt skal alltid videreutvikles.

Krogsveen har alltid vært en av bransjens innovatører med effektive og solide systemer for hele salgsprosessen. Optimalisering av kundeorientert og sømløse konsepter sammen med våre beste meglere bidrar til vår sterke posisjon.

I tråd med våre verdier er vi ærlig, bryr oss og vi skal evne å være offensive og annerledes. Vår visjon er å være det selvfølgelige førstevalget gjennom å gi kunden en enestående opplevelse.

97 % av våre selgere er svært fornøyd med jobben som utføres. Det er vi stolte over!

Søker du etter nye utfordringer?

Vi søker flere engasjerte ansatte med lyst til å utvikle seg selv og merkevaren Krogsveen. Tett oppfølging og god belønning er viktig for at resultater skapes. Trivsel og opplæring vektes høyt i Krogsveen og her settes det av mye ressurser internt. Nettopp for at du skal lykkes.