Karriere i Krogsveen

Vi er alltid på utkikk etter de dyktigste menneskene i bransjen. Tett oppfølging og god belønning er viktig for at resultater skapes. Trivsel og opplæring vektes høyt i Krogsveen nettopp for at du skal lykkes. Har du lyst til å bli en av oss?

Vi har fått meglere til og lykkes i over 45 år!

Krogsveenkulturen skapes gjennom ærlighet og at vi bryr oss, har lyst og vilje og vi er nytenkende i vår tilnærming til kunden og bruk av teknologi. 97% av våre selgere er svært fornøyd med jobben som utføres. Det er vi stolte over. Har du vilje og lyst har vi verktøyene og rammeverket!

Slik dyrker vi gode meglere

Vi investerer mye tid og ressurser på at våre meglere skal utvikle seg og ha de beste forutsetninger for å sikre nye oppdrag og mersalg. Vår markedsavdeling jobber kontinuerlig med merkevarebyggende tiltak som gir god synlighet i markedet, og sørger for at vi tiltrekker oss kunder. Vi har også en inhouse fagavdeling som jobber med effektivisering av rutiner og kompetanseutvikling, samt forbedring av våre verktøy og utvikling av konsept.
Vi har en god kultur for å oppdatere oss om markedet, dele erfaringer og øke kompetansen. Våre faste onsdagskurs på 30 minutter gir rykende ferske nyheter og mulighet for erfaringsutveksling. At vi også har inhouse oppgjørsdavdeling med samme fagsystem, gjør at det gode samarbeidet mellom megler og oppgjør sikrer oppgjørsprosessen, raske oppgjør og fornøyde kunder.

Vi gir deg verktøyene for å lykkes

Vi har bransjens beste meglerverktøy, som gjør det enkelt å bygge portefølje raskt og bidrar til en strukturert og effektiv hverdag.
Gjennom vårt Boligsøkerregister, med nesten hundre tusen boligsøkere, får du tilgang på kunder som følges opp både manuelt av meglerne og digitalt ved at de blir tipset om boliger som kommer for salg.
Vårt Start smart-konsept tilbyr boligkjøperne hjelp til både kjøp og salg. Slik sikrer du at du alltid har nye kunder i porteføljen. Vi tilbyr også flyttehjelp og tilgang på håndverkere, en tilleggstjeneste som bidrar til å gjøre oss til en attraktiv meglerkjede med enkle løsninger for alle som skal selge bolig. Tjenestene er kvalitetssikret, kunden forholder seg til en kontaktperson. I tillegg legger vi ut for kunden og trekker alt av sluttoppgjøret.

Karrieremuligheter

Vi er et heleid meglerforetak med en solid eier i ryggen. Hos oss har du alle muligheter for å utvikle deg. Vi har tradisjon for å satse på unge talenter som utmerker seg og etter hvert ønsker et utvidet ansvar som ledere. Vi tilbyr også risikofritt partnerskap. Vårt likhetsprinsipp går ut på at alle har tilgang på leads. Hos oss har du også alltid tilgang på et støtteapparat. Enten du vil være en høytpresterende megler eller utvikle deg videre som faglansvarlig eller daglig leder, tilrettelegger vi for at du skal lykkes.

Kulturbygging

Vi anser kulturbygging som viktig. Vi bygger opp under gode prestasjoner og hjelper hverandre å lykkes. Vår take off-pris beviser at vi heier på alle som løfter seg. Vinnerne drar sammen på tur for å feire. I tillegg hedrer vi selvsagt de beste meglerne og gode prestasjoner gjennom vårt unike premieprogram. I Krogsveen får du en trygg og god arbeidsplass. Vi har som våre verdier at vi skal være endringsvillige og nytenkende, være ærlige og bry oss, og ha vilje og lyst. Dette er godt forplantet i ryggmargen vår, og gjenspeiler hele vår arbeidskultur.

Vi tilbyr:

Et unikt Boligsøkerregister og CRM-system

Konstant tilgang på varme leads

Innovative meglerverktøy og konsept

Inhouse salgs- og fagmiljø og støtteapparat

Gode karrieremuligheter

Årlig kick off, salgskonkurranser og premieturer

Et unikt arbeidsmiljø med god prestasjonskultur

God helseforsikring

Konkurransedyktig lønn

Mulighet for partnerskap
Laster artikkel