logo

Anbefalte

Smarte tips til budgivning
Selge

Jørgen gleder seg til hver eneste dag på jobb: - Vi har funnet den optimale modellen for opplæring av nye meglere

26. oktober 2020 av Krogsveen

Han har vært eiendomsmegler i 38 år. Likevel gleder Jørgen Erland Pettersson seg til hver eneste arbeidsdag sammen med gode kolleger i Tønsberg. Nå er han på jakt etter nye lagspillere.

Selge

Jessheim jubilerer: - Det har vært enorm vekst i områdene rundt Gardermoen i løpet av disse 25 årene

5. oktober 2020 av Krogsveen

Det startet i det små, tre år før snora ble klippet på Gardermoen. Etter snorklippingen har ingen Krogsveen-meglere på Jessheim sett seg tilbake. Utviklingen har vært enorm.

Økonomi

Nok en rekordmåned i boligmarkedet

29. september 2020 av Krogsveen

For fjerde måned på rad har det vært rekordomsetning i markedet for bruktboliger. Med 16,8 prosent omsetningsvekst sammenlignet med samme måned i 2019, opplever vi igjen en boligmåned helt utenfor det normale. Etterspørselen holder seg sterk og vi ser en prisvekst i september også.

Selge

Interiørdesigner Anders Slettemoen: - All styling gjøres med tanke på at kunden skal få et bra salg

29. september 2020 av Krogsveen

Han fjerner det som ikke passer inn, pynter med snittblomster, kunst og store, grønne planter. I tillegg er han nøye med fargevalg og naturlig materialer. Interiørdesigner Anders Slettemoen er opptatt av hundre prosent kvalitet på stylingen – alt med tanke på at eier skal få et best mulig salg.

Selge

Cathrine startet Krogsveen-kontoret på Stovner for 25 år siden: - Det er min lille baby

29. september 2020

25 år gammel fikk Cathrine Wæraas Temmerud nøkkelen, innredet Krogsveen-kontoret på Stovner, og satte i gang eiendomsmegling i et av de mest spennende og flerkulturelle områdene i Norge. I år, over 4000 boligsalg senere, runder kontoret i Groruddalen 25 år.

Kjøpe

Smarte tips til budgivning

25. september 2020 av Krogsveen

Vi har tidligere skrevet om hvordan du best kan forberede deg til boligjakten. Hvis alt stemmer, så er du kanskje klar til å legge inn bud? Her får du nyttige råd og tips til budrunden!

Boligtips

Hva bør gjøres i hagen i høst - og før vinteren

22. september 2020 av Svein Arne Strømsodd

Før høsten setter inn for alvor, er det lurt å sjekke om huset og uterommet er rustet for belastningene de blir utsatt for det kommende halvåret. Ofte er det noen små, men effektive tiltak det er smart å sette i verk på denne tiden av året.

Selge

Derfor bør megler være tilstede på visning

21. september 2020 av Krogsveen

Det å ha megler tilstede på visning er fordelaktig både for kjøper og selger. Å selge privat eller velge en megler som ikke stiller opp på visning, kan få negative konsekvenser for salget. Noen aktører mener for eksempel at det ikke er nødvendig med megler tilstede på visning – at dette ikke har noe å si for boligsalget. - Vi er ikke enige. Les våre argumenter her.

Jeg vil kjøpe leilighet. Hvilken eierform passer best for meg?
Kjøpe

Jeg vil kjøpe leilighet. Hvilken eierform passer best for meg?

16. september 2020 av Krogsveen

Er du på jakt etter leilighet, men er usikker på hvilken eierform du skal velge? Hamdi Kaptan, daglig leder og eiendomsmegler ved Krogsveen, Gamle Oslo, gir deg de gode rådene.

Boligtips

Slik blir du kvitt vond lukt i boligen din

9. september 2020 av Franciska Munck-Johansen

Ingen ønsker en bolig som lukter vondt. Uansett om lukten kommer fra fukt, matlaging, røyking inne eller kjæledyret ditt, så kan nettopp vond lukt være en grunn til at potensielle kjøpere snur i døra når de skal på visning i din bolig.

Slik blir du kvitt vond lukt i boligen din
Vil du øke verdien på boligen din før salg? Her er rådene fra eiendomsmeglerne i Krogsveen
Selge

Vil du øke verdien på boligen din før salg? Her er rådene fra eiendomsmeglerne i Krogsveen

9. september 2020 av Krogsveen

Ønsker du å øke interessen for, og dermed verdien på boligen din før salg? Eiendomsmeglerne i Krogsveen gir deg gode råd om oppussing, styling, gode bilder og vedlikehold. Alle tjenestene får du gjennom Krogsveen.

Kjøpe

Når på året er det best å kjøpe bolig?

1. september 2020 av Trude Larsen

For noen år tilbake var boligmarkedet mer sesongpreget enn det er nå til dags. Nå er det stort sett god aktivitet nesten hele året, i alle fall i de store byene. Men eneboliger og rekkehus selges helst når det ikke er vinter og snø.

Når på året er det best å kjøpe bolig?
Svært sterkt boligmarked i august
Økonomi

Svært sterkt boligmarked i august

28. august 2020 av Krogsveen

Med rekordomsetning og prisstigning i store deler av landet i august, fortsetter catch-up effekten etter Korona-perioden i boligmarkedet. En begrenset mengde med boliger for salg og fortsatt rekordhøy etterspørsel er i ferd med å flytte balansen i markedet mot et selgers marked med forventning om stigende priser fremover.

Leie

Skal du leie ut boligen din? Her er gode råd for å unngå trøbbel

27. august 2020 av Reinulf Aasen

En utleiebolig kan gi en god ekstrainntekt. Men den kan også gi uforutsette utfordringer. Her får du gode råd om hvordan styre unna trøbbel når du skal leie ut boligen din.

Skal du leie ut boligen din? Her er gode råd for å unngå trøbbel
Skift bolig mens du kan
Kjøpe

Skift bolig mens du kan

26. august 2020 av Trude Larsen

Vi lever stadig lengre i dette landet og dagens eldre ønsker å leve et aktivt liv. Mange er tidlig ute med å skifte til en bolig som kan oppfylle dette ønsket. Og hvis helsa begynner å svikte, er det smart å gjøre disse valgene i en forholdsvis tidlig fase. Vår egen boligkjøpsrådgiver Trude Larsen har gode råd å komme med!

Boligtips

Heksesot - hva er det og slik blir du kvitt det!

26. august 2020 av Krogsveen

Heksesot er et fenomen som stadig flere boligeiere blir rammet av, og her kan du lese hvordan du kan bli kvitt det! Heksesot er et fenomen der klebrig sot fester seg på overflater i hus, særlig på kalde flater som for eksempel dårlig isolerte yttervegger og der kuldebroer finnes.

Heksesot - hva er det og slik blir du kvitt det!
logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies