Trondheim
Eiendomsmegler

Cato Pedersen

Cato Pedersen

Om meg

Kjøp og salg av bolig er den av de største hendelsene man gjør i livet. Hva er viktig for deg når du skal selge eiendommen din? De fleste ønsker høyest mulig pris, med det er flere kriterier som mine kunder er opptatt av: Ryddig, presis, offensiv og ikke minst at man opplever å bli tatt vare på.
I Krogsveen jobber vi hver dag for at du skal få opplevd "Verdens enkleste boligreise", og jeg bryr meg oppriktig om mine kunder slik at de føler seg TRYGG gjennom hele prosessen. Jeg benytter meg av håndplukket interiørveileder og fotograf, slik at boligen din presenteres med høyest mulig kvalitet.
Jeg investerer i mye TID i alle ledd i salgsprosessen, og følger aktivt opp alle interessenter.
Jeg har jobbet som eiendomsmegler siden 1999, kjenner markedet meget godt og besitter en unik erfaring og kompetanse. Jeg stiller alltid på visning og deltar på overtagelse.
Går du med tanker om å selge din bolig i løpet av de neste par årene, anbefaler jeg å starte med en vurdering av din eiendom i god tid. Kontakt meg for et uforpliktet møte.
Det ble en veldig trygg og enkel prosess! Det har mye å si at megler er fullt ut påkoblet oppdraget og tar seg tid til å være til stede og tilgjengelig i prosessen. Anette Størkersen Norum 2/1-2024
Tidligere kunde

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer