Stavanger
Eiendomsmegler

Emma Fredrikke Jakobsen

Emma Fredrikke Jakobsen

Om meg

Velger du meg som megler får du en dedikert, blid, tilgjengelig og utadvendt person med et smittende godt humør. Jeg er opptatt av at du som kunde skal oppleve en god salgsprosess, der vi sammen skal få til best mulig resultat. Jeg vil lage en skreddersydd strategi og fremheve de beste kvalitetene ved din bolig.
Gjennom 10 år med salgserfaring har jeg bygget meg opp et betydelig erfaringsgrunnlag, så dersom du ønsker en megler som er god til å forhandle, engasjerer seg og evner å skape tillit til alle parter, mener jeg å være rette megler for deg.
Ring meg for en hyggelig og uforpliktende prat.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Hvor skal jeg begynne! Jeg har så mange superlativer, som hun fortjener å få skryt for. Helt fra hun ringte fikk jeg tillit til henne. Hun informere hva vi måtte gjøre med leiligheten og videre
Tidligere kunde
Emma har vært en stor støttespiller som jeg har trengt i denne perioden. Hun har tatt så mye ansvar ogvært så positiv. Hun er bare så positiv, energisk, og profesjonell.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer