Bergen Sentrum
Eiendomsmegler MNEF

Steffen Bilsbak

Steffen Bilsbak

Om meg

Steffen Bilsbak driver med ren eiendomsmegling hvor hans fokus hele veien er at kunden skal være fornøyd etter endt prosess. Steffen vet at ingen boligsalg er like ettersom ingen kunder, boliger eller boligkjøpere er like. Salgsprosessen skreddersys til den enkelte kunde og behovene eiendommen stiller.
Boligsalgsprosessen skal gå så knirkefritt og sømløst som mulig for hans kunder. Derfor tilbyr vi gode samarbeidspartnere innen de fleste områder. Sammen med Steffen legger dere en plan for salget og går gjennom hva som trengs for å oppnå høyest mulig pris for akkurat din bolig. Når fotografen har levert bildene er salgsmateriellet nesten ferdigstilt, og vi er snart klar for annonsering, budrunde og en knallbra salgspris!
Høyest mulig pris for din bolig er resultatet av en dyktig megler som er proaktiv i tankegangen, legger vekt på nøye forberedelser, kjenner boligkjøperne i ditt område, har et sterkt fokus på presentasjon og markedsføring, samt god oppfølging til både selger og interessenter.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer