Åsane
Eiendomsmegler

Thina Dame

Thina Dame

Om meg

Det er få hendelser i livet som overgår kjøp og salg av bolig, både emosjonelt og økonomisk. Uavhengig om det er din første eller tredje bolig. I tillegg har man mye annet som foregår i livet, og da vil det være ekstra belastende om man ikke får profesjonell hjelp til nettopp dette.
Jeg vil derfor forenkle og forbedre denne prosessen for deg.
Min jobb, kort forklart, er at du som kunde skal ha en god og trygg opplevelse fra start til slutt, med en følelse av kontroll og oversikt til enhver tid. Dette oppnår jeg gjennom god oppfølgning, nøysom struktur og ærekjær kvalitet over arbeidet mitt. Jeg er opptatt av å være tilgjengelig for deg under hele prosessen slik at ingenting overlates til tilfeldighetene.
Mitt mål er at du som kunde skal sitte igjen med en god følelse om at vi har oppnådd best mulig pris på boligen din. Den gleden jeg får oppleve fra kunder etter et salg og kjøp er utvilsomt hvorfor jeg brenner for dette yrket. Og har jobbet som eiendomsmegler i mange mange år.
Proaktivt arbeid for å få mest mulig interesse rundt objektet tidlig og aktivt arbeid for å skape merverdi av boligen din er to nøkkelpunkter i hvordan jeg oppnår dette.
I denne prosessen kan jeg enten gå hånd i hånd med deg eller at jeg håndterer alt basert på dine egne preferanser.
Jeg er en engasjert, hardtarbeidende person med høyt konkurranseinstinkt og jobber derfor målrettet for levere og prestere som din megler.
Kontakt meg gjerne for en uforpliktende boligprat.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
" Thinas jobb resulterte i at vi fikk mye mer for leiligheten enn det vi først hadde forutsett. Så henne gir vi toppkarakter."
Tidligere kunde
"Jeg var veldig fornøyd med samarbeidet med Thina Dame. Så henne kan jeg anbefale på det varmeste."
Tidligere kunde
" Første møte med Thina, presenterte hun hvilken strategi hun ville bruke for å få til et godt salg. Hun er seriøs og arbeidssom. "

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer