Hva er verdien din av en megler som sikrer høyest mulig pris?

Mange eiendomsmeglere jobber kun med boliger. I Krogsveen jobber vi med mennesker også. Det er oppskriften vår på et godt boligsalg. Og en høyest mulig pris.
Krogsveen

Trygt hjem siden 1975

Helt siden 1975 har vi hjulpet kundene våre trygt over i nye hjem. Med smarte verktøy, unike tilleggstjenester og de beste folkene på laget gjør vi det enklere for alle som vil flytte.

Enklere for alle som vil flytte

Kjøp og salg av bolig styres ofte mer av følelser enn fornuft. Da er det godt å ha spesialister å rådføre seg med og som er på din side. Bruk oss som rådgivere gjennom hele kjøps- og salgsprosessen og få en best mulig start. Og en best mulig pris.

Til deg som selger boliger

Hvor høy er verdien av å kjenne kjøperne og få de riktige på visning? Eller å kunne tilby tilleggstjenester som ingen andre konkurrenter har, men som gjør livet til kunden mye enklere? I tråd med våre verdier er vi ærlige og bryr oss, vi har lyst og vilje og er nytenkende i vår tilnærming til kunden og bruk av teknologi. Vi er alltid på utkikk etter likesinnede som vil være med på laget. Kanskje du er en av dem?
Helt siden oppstarten i 1975 har det handlet om å ha kundens behov i fokus og det å bry seg om menneskene. Kvalitet, trygghet og forenklinger er grunnmuren, selve DNAet vårt kan du si. Det skal føles trygt, enkelt og verdifullt å ha med Krogsveen å gjøre - enten du er ansatt eller kunde.
Stian Kløfta, administrerende direktør i Krogsveen

Finn en megler som kjenner ditt nærområde

Våre meglere er klare til å hjelpe deg – enten du skal kjøpe eller selge.