Komplett salgsoppgave

Kvarvåsvegen 261

990 000 kr
2 050,8 m² (eiet)
DJI_0400_2.jpg
DJI_0400_2.jpg
Andreas Haraldsen
Presenteres av
Andreas Haraldsen
Gautefall
Sjelden stor selveier hyttetomt i fantastiske naturskjønne omgivelser - Langrennsløper rett utenfor døra - Vei helt frem - Solrikt - Kort vei til Alpinsenter
 • Prisantydning
  990 000 kr
 • Omkostninger
  31 342 kr
 • Totalpris
  1 021 342 kr
 • Tomteareal
  2 050,8 m² (eiet)
 • Type
  Tomt - fritid
 • Eierform
  Eiet

Visning

Ta kontakt med megler for avtale om privatvisning.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kvarvåsvegen 261, 3855 TREUNGEN
Kommunenummer 3822, gårdsnummer 34, bruksnummer 236, ideell andel 1/1

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Tomten ligger både høyt og fritt med fantastisk utsikt utover naturskjønne omgivelser. Tomten har ypperlig solforhold. Hyttefeltet ligger midt i et imponerende naturområde med bjørke -og furuskog, svaberg og lyng og bærområde. Vinterstid kjøres det opp langrennsløyper rett ved tomten. Og med 7 minutter i bil er du på Gautefall alpinsenter.
Sommerhalvåret finnes det mange aktiviteter området har å by på. Fisking, padling, sykling, bading og utallige fine turmuligheter og rikt bærområde!
Nærmeste tettsted er Treungen som ligger ca.8 km fra hyttetomta. Her finner du Spar og Coop Prix, spisesteder, bank, frisør, blomsterhandel, byggvarehus m.m. Her er man også ved bredden av Telemarks største innsjø, Nisser, som er over 4 mil lang og omkranset av hvite strender og blankskurte fjell.

Adkomst

Det er bilvei helt frem til hyttetomten. Fra østlandet: Følg riksvei 39 gjennom Drangedal. Følg skiltene videre til Treungen og kjør ca 5 km forbi hotellet til skilt på høyre side til Øverlandsheia. Kjør helt i enden av veien, så over parkeringsplassen, og ta deretter veien opp til høyre. Tomta ligger på høyre side - og er skiltet med "Til salgs"-plakat fra Krogsveen. Det vil bli skiltet ved fellesvisning.
Avstand fra Skien ca. 85 km. Fra Kristiansand ca. 140 km. Fra Sandefjord ca. 125 km.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 2 050,8 kvm.
Flat naturtomt bestående av busker, trær og lyng. Noe fjell i grunn.

Vei, vann og avløp

Eiendommen kan tilknyttet privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Vei inn til tomten må opparbeides av kjøper og er i utgangspunktet tenkt å komme nedenfra, evt. løsninger her bør diskuteres med grunneier. Grunneier tar et gebyr på kr.35.000,-, kjøper må selv opparbeide veien.
Det er nå i ferd med å anlegge kommunalt anlegg, hytteforeningen er i prosess med dette og har gitt alle tilbud om å være med på dette frivillig, anleggsbidrag pr. tomt er på kr 111.000, og det blir da lav tilkoblingssats til kommunen kr 37.500. Dersom man ikke ønsker å være med på dette, vil det ved senere tilknytning komme høy tilknytningsavgift på 150.000,- + evt. gravearbeid inn til egen tomt. Det er derfor lønnsomt for en evt. ny kjøper å bli med på dette anleggsbidraget nå.
Vann og avløp er godt i gang og de aller fleste har betalt anleggsbidrag, men det er fremdeles tid til å være med!
Det er lagt fiber og strøm i området.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til fritidsbolig i henhold til reguleringsplan kunngjort 19.11.2009 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter blir i h.h.t. kommunens fastsatte satser.
Et normalår betaler hver hytteeier kr 500 i kontingent til hytteforeningen og kr 200 for bruk av veien nedenfor bommen.
I tillegg blir det fakturert av Øverlandsheia AS for vedlikehold og brøyting av vei ovenfor bommen. Dette varierer noe - men på ca kr 6000 pr år.
Nissedal kommune har eiendomsskatten.

Formuesverdi

Det er ikke fastsatt formuesverdi for eiendommen på nåværende tidspunkt.
Formuesverdien for ubebygde tomter skal verken overstige 80 % av eiendommens kostpris eller 80 % av markedsverdien. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.016.092,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Torun Herland

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Hytteforeningen har et årlig kontigent på kr 500,-

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en befaring, er normalt ikke en mangel.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0179/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.21179

Dato

Sist oppdatert: 22. september 2021 kl. 13:50

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Ta kontakt med megler for avtale om privatvisning.
Lurer du på noe?

Andre tomter i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.