Komplett salgsoppgave

Kodalveien 344

5 100 000 kr
138 m²
3 soverom
Sjarmerende og landlig beliggende enebolig som har en fantastisk eiendom som grenser til en jorde.
Sjarmerende og landlig beliggende enebolig som har en fantastisk eiendom som grenser til en jorde.
Kart
Del
Kodal
Solrik og barnevennlig beliggende bolig i landlige omgivelser med flotte utearealer - Bygd i 2008 med dobbel garasje

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  5 100 000 kr
 • Omkostninger
  128 670 kr
 • Totalpris
  5 228 670 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2008
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  138 m²
 • Bruksareal
  152 m²
 • Tomteareal
  1 042 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje C

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Solrikt og barnevennlig eiendom med en idyllisk hage.
Boligen har blitt vesentlig oppgradert og påkostet de senere år, og alle overflater fremstår som moderne og tidsriktige.
Nåværende eiere har satt pris på den fine utsikten ut over Stisvannet, samt den idylliske hagen som grenser til et jorde. Fra hagen er det flott utsikt ut over skog og natur, og det er ofte rådyr på besøk.
Kodalveien 344 er lyst og tidsriktig innredet med moderne og tiltalende fargevalg. Boligen er fint tilpasset en barnefamilie med flere utganger til både hage og gårdsplass, i tillegg til rikelig med lagringsplass. Her er det fint plass til en trampoline og andre uteleker i hagen, og alt er tilrettelagt for hundehold da det er satt opp gjerde og hundegård.
Det er rikelig med parkeringsplasser i gårdsplass.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kodalveien 344, 3243 KODAL
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 308, bruksnummer 45, ideell andel 1/1
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 308, bruksnummer 55, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 152 kvm
Totalt primærrom: 138 kvm
Primærrom:
Kodalveien 344:
Underetasje: 46 kvm: Entré , Gang , Trapperom , Soverom , Soverom 2, Bad/vaskerom
1. etasje 92 kvm: Trapperom , Stue , Kjøkken , Spisestue , Bad , Soverom , Toalettrom , Vindfang
Sekundærrom:
Underetasje: 14 kvm: Teknisk rom , Bod
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.08.2023 utført av Fg Takst AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Vedrørende innredning og godkjenning se punkt. om ferdigattest.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.  
Byggebeskrivelse iflg. vedlagte tilstandsrapport utført av FG Takst AS: Takkonstruksjonen har W-takstoler i tre med 20 cm isolasjon i hanebjelkelag. Det er delvis gulvet lagerloft. Taktekkingen er av betongtakstein. Lakkert eller plastbelagt stål takrenner, nedløp og beslag. Nyere snøfangere. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende bordkledning og pusset lettklinkermur. Malt sist 2022. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Bygningen har nyere malt trevindu med 3-lags glass på kjøkken. Bygningen har malte hovedytterdører. Bygningen har malt balkongdør i tre med 2 fastkarmer. Terrasse i treverk ca 28 m2 utenfor stuen og med trapp til hagen. Motorisert terrassemarkise ca 7 m. med fjernkontroll fra 2019. Terrasse i treverk ca 35 m2 utenfor inngang mot jordet. Motorisert terrassemarkise med fjernkontroll fra 2020. Balkong utenfor stue med treplatting ca 4 m2. Tomten er opparbeidet med asfaltert innkjørsel og gårdsplass med belegningsstein som kanting, plen, hekk og naturtomt. Nytt gjerde og spilevegg mot nabo 2019.
Det gjøres spesielt oppmerksom på følgende punkt som har fått TG2 i vedlagte tilstandsrapport:
* Alder og slitasje på terrasse
* Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
* Samtlige våtrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Det bør etableres tilfredsstillende tilluft til våtrom f.eks. luftespalte ved dør e.l.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten for ytterligere informasjon om ovennevnte punkter:

Standard

Stilfull og praktisk enebolig bygget i 2008 med en gjennomført solid standard.
Arkitektonisk og moderne bolig som har totalt 3 soverom, 2 bad samt 3 toaletter og fantastiske utearealer i solrike omgivelser. Her kan en flytte rett inn i et elegant og tidsriktig hus uten å måtte bekymre seg over oppussing og vedlikehold i de nærmeste år.
Boligen har blitt vesentlig oppgradert og påkostet de senere år, og alle overflater fremstår som moderne og tidsriktige.
Kodalveien 344 er lyst og tidsriktig innredet med moderne og tiltalende fargevalg. Boligen er fint tilpasset en barnefamilie med flere utganger til både hage og gårdsplass, i tillegg til rikelig med lagringsplass. Her er det fint plass til en trampoline og andre uteleker i hagen, og alt er tilrettelagt for hundehold da det er satt opp gjerde og hundegård.
Nåværende eiere har satt pris på den fine utsikten ut over Stisvannet, samt den idylliske hagen som grenser til et jorde. Fra hagen er det flott utsikt ut over skog og natur, og det er ofte rådyr på besøk.
Det er rikelig med parkeringsplasser i gårdsplass.
Boligen er vesentlig påkostet av nåværende eiere, og vedlagt oppsummeres noen av oppgraderingene siste 5 år:
*Nytt Sigdal kjøkken med helintegrerte hvitevarer
*Spotter i tak stue, kjøkken, komplett
*Oppgradert utebod og bygd hundegård
*Satt opp gjerde med porter rundt hage eiendom
*Oppgradert innredning og dusjkabinett på bad, samt ny innredning på vaskerom
*Ny varmtvannstank, Trond
*Ny verandadør er under montering
*Nye gulver i 1 etg. og i trapp mellom 1 etg. og 2 etg.
*Gulvet loft
*Ny vedovn i stue
*Nye markiser

Oppvarming

Det er nylig montert vedovn i stue.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med. 

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på nevnte eiendom datert 05.08.2015 som gjelder enebolig og garasje.
I følge svarbrev fra Sandefjord kommune datert 10.08.2023 stemmer totalt oppgitte areal ( kvm.) på boligen, men oversendte byggetegninger datert 14.04.2006 fra Sandefjord kommune av rominndeling og fasade er ikke korrekte mtp. dagens bruk/fasade. Kjøper overtar alt ansvar, kostnad og risiko for dette videre. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning. På mottatte byggetegninger av garasje er det tegnet en carport, dette stemmer heller ikke med dagens utførelse der det idag er 2 garasjeporter.
Det foreligger ingen tegninger/dokumentasjon/ferdigattest på utebod/hundeskur i hage.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen. 

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Sjarmerende og landlig beliggende enebolig som har en fantastisk eiendom som grenser til en jorde. Eiendommen ligger både usjenert og solrikt til med mange flotte utearealer like ved Kodal sentrum. Den perfekte boltreplass for både store og små der en kan være ute hele året med fantastiske tilbud som gode fiskemuligheter, skiløyper, samt fantastiske turmuligheter i skog og natur. Kodal er et lite tettsted i Sandefjord kommune, beliggende ca. 12 minutters kjøring fra Sandefjord sentrum med gode oppvekstsvilkår, natur og friluftsliv samt sentrale elementer.
Fra Kodal er det ca. 12 min. biltur til Andebu sentrum. Kort vei til skole, barnehage, idrettsanlegg, flotte fritidsområder, post, bensinstasjon, dagligvare etc.
Det er stor aktivitet i lokalmiljøet og det arrangeres både revyer, sportslige aktiviteter (Gråtassen / Kodal mila). For den turglade sjel finner en flotte turområder i skog og natur innenfor umiddelbar avstand samt fiskemuligheter i nærområdet. Turstien starter i Kodal sentrum og følger en godt merket trasé opp til Kjempeås/Stiåsen.
Nåværende eiere har satt pris på den fine utsikten ut over Stisvannet, samt den idylliske hagen som grenser til et jorde. Fra hagen er det flott utsikt ut over skog og natur, og det er ofte rådyr på besøk. Selger kommer til å savne de hyggelige naboene, samt et herlig turområde.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det bor og ferdes mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Barnehager, skoler og fritid

Gangavstand til både barnehage og Kodal barneskole. Dersom skole- og barnehage tilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på ca. 1.042 kvm. ( Gnr. 308, bnr. 45 = 768 kvm + Gnr. 308, bnr. 55 = 274 kvm.) som trygt kan beskrives som både barnevennlig, solrik og usjenert. Her kan en trygt slippe ungene ut for lek og moro i trygge og rolige omgivelser. Tomten er vakkert opparbeidet med asfaltert gårdsplass(med kantstein), samt flere plenarealer med mange flotte prydbusker. Kodalveien 344 har også en solrik terrasse som frister til sene sommerkvelder med gjester og grilling

Parkering

Dobbel garasje, samt rikelig med parkeringsmuligheter i gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.
Privat vei der eier selv er ansvarlig for vedlikehold, snømåking m.m.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse ( Nåværende - 110-Boligområde), samt Gul sone iht. T-1442 ( støysone over deler av tomten) iflg. kommunedelplan 24.09.2019.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr. 13.068,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 22.000 kWh. pr. år. 
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr. 3.662,-
Boligen er tilknyttet .Telenor som leverandør av internettsignaler og har avgift på kr. 700,- pr.mnd.
Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr. 8.000,- pr. år. Ta kontakt for nærmere opplysninger om abonnement.
Kjøper må også beregne kostnader til innboforsikring, samt eventuel avtale om snømåking av privat innkjørsel..
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2021 var kr 1 222 378,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) er formuesverdien for 2021 bli kr 4 400 559,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 5.228.670,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 15.050,-/kr.17.550,- for eneboliger mindre/større enn 230 kvm.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Svein Hildenes og Toril Berg Hildenes

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom If.  I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha overfor selger. 
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel renteforsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver.
Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD-knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  
Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og e-post kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp.
Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. 

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke.  Dette er nærmere beskrevet nedenfor. 
På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er".  Selger kan ikke ta «som den er»- forbehold overfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker. 
Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at mangelskravet ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 andre ledd, dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon 
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. 
Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen.
Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. 
Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. 
Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3)

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 35.000,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 6.000,-
Markedspakke: kr. 23.900,-
Oppslag eiendomsregister: kr 2.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0280/23
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.23280

Dato

Sist oppdatert: 30. november 2023 kl. 10:20

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.