Komplett salgsoppgave

Rothåsen 2

4 000 000 kr
182 m²
3 soverom
Rothåsen 2 og 4 er en seksjonert tomannsbolig, hvorav nr. 2 er den venstre.
Rothåsen 2 og 4 er en seksjonert tomannsbolig, hvorav nr. 2 er den venstre.
Jacob Koren
Frode Larsen
Presenteres av
Jacob Koren og Frode Larsen
Stor halvpart (215 m2 BRA) av tomannsbolig over tre etasjer. Stor overbygget terrasse. Garasje. Nær sjø og strand.

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  4 000 000 kr
 • Omkostninger
  101 342 kr
 • Totalpris
  4 101 342 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1960
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  182 m²
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass
 • Energimerke
  Oransje F

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å bekrefte deltakelse. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen. Privatvisninger avtales fortløpende direkte med megler.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Del av seksjonert tomannsbolig i sjønære omgivelser i Larkollen
 • Beliggende sentralt i Larkollen
 • Forslag til nye vedtekter vedrørende deling av uteareal foreligger
 • Behov for utbedringer og utskiftninger, utvendig som innvendig
 • To hovedetasjer med praktisk og familievennlig romløsning
 • Full kjeller med en rekke store innredede rom
 • Vestvendt vinterhage med kveldssol sommerstid
 • Parkering i felles dobbelgarasje
 • Nærhet til badestrender, svaberg og vakre turområder. Kort vei til barnehage, skole og butikk i Larkollen

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Rothåsen 2, 1560 LARKOLLEN
Kommunenummer 3002, gårdsnummer 130, bruksnummer 95, seksjonsnummer 1, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 215 kvm.
Totalt primærrom: 182 kvm.
Bruksareal pr. etasje:
Kjeller: 81 kvm.
1. etasje: 53 kvm.
2. etasje: 81 kvm.
Følgende rom inngår i primærromsdelen:
Kjeller: 2 ganger, wc, kjellerstue, allrom.
1. etasje: Entré, stue/kjøkken.
2. etasje: 3 soverom, bad.
Følgende rom inngår som sekundærrom:
Kjeller: Garderobe og 3 boder.
1. etasje: Bod.
I tillegg disponerer boligen 1 utebod i felles uthus.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.04.2022 utført av Takstmann Ståle Frosterød AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Takhøyden er ca. 190cm i kjeller, kravet til målbarhet er 190 cm. På grunn av skjevheter i gulv er det funnet punkter som er lavere en 190 cm det er ikke gjort fradrag i areal for disse punktene.
Areal i kjeller er ikke innredet i henhold til tegninger. Se ytterligere informasjon under punktet "Ferdigattest" i salgsoppgaven.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Utdrag av byggemåte iht. tilstandsrapport:
Byggegrunn er ikke kjent. Grunnmur i lettklinkerblokker. Såleblokk under grunnmur av blokker. Bygningen har to krypkjellere, en med utvendig adkomst via luke i ringmur og en med luke i gulv fra vaskerom i annen seksjon. W-takstoler i tre og sperrekonstruksjon i tre. Trebjelkelag og støpt gulv på grunn. Oppbygning av konstruksjonen i kjeller med støpt gulv er ikke kjent. Det er ikke kjent om det er isolering eller fuktsperre i
konstruksjonen.Taktekking med taksten av betong av ulik alder. Takrenner og nedløp i plast og aluminium. Bindingsverkskonstruksjon fra byggeår (ulik alder) med stående/liggende bordkledning. Vinduer med rammer og karmer i tre av ulik alder. Malte hovedytterdører, skyvebalkongdører i malt tre. Dobbel terrassedør sommerstue/stue/terrasse. Enkel dør til krypkjeller.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
Taktekking: påvist skader eller avvik på selve taktekkingen, TG:3.
Takkonstruksjon/loft: dårlig ventilering, fukt/råteskader, TG:3.
Nedløp og beslag: mangler gradrenne og ufagmessig utførelse, TG:3.
Veggkonstruksjon: betydelige råteskader i bordkledningen, TG:3.
Balkong/terrasser: ingen lufting i konstruksjonen, for lavt rekkverk, TG:3.
Innvendige overflater med generelt TG:3.
Etasjeskiller/gulv mot grunn: høydeforskjeller, TG:3.
Krypkjeller: høyt fuktnivå, råteskader og begrenset ventilering, TG:3.
Bad med TG:3.
Elektrisk anlegg med TG:3.
Oljetank: manglende dokumentasjon på sanering av tank, TG:3.
Det foreligger pålegg om utbedring av el-anlegg. Kopi av dette skrivet kan fås ved henvendelse til megler.
Det er ikke brannskille mellom boenhetene i kjeller, krypkjeller, loft, 1. eller 2. etasje. Forskrift om brannforebygging sier at eier har ansvar for å
oppgradere alle eldre bygg til minst Byggeforskrift 1985 (Byggeforskrift 1985 ble vedtatt 15. november 1984) eller senere byggeregler.
Interessenter oppfordres til å se supplerende og mer utdypende tekst i tilstandsrapporten om de nevnte forhold. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Standard

Boligens standard er varierende med hensyn til både alder og tilstand, og i behov av utbedringer en rekke steder. Noe modernisering er utført i nyere tid, hovedsakelig i form av oppussing av overflater.
Romløsningen er noe endret fra hvordan den opprinnelig var da boligen ble oppført og har i dag en tidsaktuell utforming som blant annet inkluderer en stor sosial sone i første etasje. Stuen, spisestuen og kjøkkenet er åpent forbundet og utgjør til sammen det meste av arealet i første etasje. Stuen er utstyrt med både varmepumpe og en vedovn av nyere årgang som er tilkoblet boligens skorstein.
Kjøkkenet er åpent forbundet med spisestuen og utstyrt med en bruksvennlig innredning som hovedsakelig består av benkeskap. Både platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin er integrert/innbygget i innredningen og medfølger boligen. Innredningens alder er ikke kjent og TG 2 er gitt for enkelte forhold som er spesifisert i tilstandsrapport.
Boligens bad og tre soverom er samlet i praktisk nærhet i andre etasje. To av soverommene har areal som er velfungerende til barnerom, mens hovedsoverommet er utpreget stort til sitt formål. Alle tre er malt i senere tid.
Badet er av ukjent årgang og av den grunn gitt TG 3. Gulv og vegger er her utført med fliser, himlingen med panel og innfelt belysning. Utstyret inkluderer sortmalte møbler og et dusjhjørne som er utstyrt med både hånd- og regndusj.
I tillegg til badet finnes et separat toalettrom i kjelleren. Dette er av eldre dato og i likhet med badet gitt TG 3, men er også noe modernisert i nyere tid. Kjelleren for øvrig inneholder flere innredede rom som gjennomgående er av gode størrelser og representerer svært gode lagringsmuligheter.
Overflater og innredninger:
Gulv: Hovedsakelig laminat, fliser, belegg og teppe.
Innervegger: Hovedsakelig tapeter, malt panel og panelplater.
Himlinger: Hovedsakelig malt panel.
Kjøkken: Skapinnredning med glatte og profilerte sortmalte fronter. Laminerte lyse benkeplater. Nedfelt oppvaskkum i stål med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Veggmontert ventilator i stål og glass.
Bad: Servantskap med profilerte sortmalte fronter og nedfelt servant med ett-greps blandebatteri. Veggspeil med overbelysning. Dusjhjørne med svingbare glassdører og to-greps blandebatteri med hånd- og regndusj. Toalett montert på innbygget sisterne.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Boligen oppvarmes med elektrisitet og vedovn.
Eiendommen har oljetank. Det er opplyst om at oljetank er sanert, men tilfredsstillende dokumentasjon mangler.
Det er innført forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med nedgravd oljetank/parafintank om at tanken må fjernes og erstattes med miljøvennlige alternativ, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar ansvaret og evt. økonomiske følger av dette. For utfyllende informasjon, se www.oljefri.no.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1960.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for denne delen av eiendommen (Rothåsen 2) eiendommen. Det finnes av den grunn ikke dokumentasjon over eiendommens lovlighet.
Kjellerstue og allrom i kjeller er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent for denne bruk av kommunen. Konsekvensen ved søknad kan være at rommene ikke godkjennes som varig opphold og at rommet da må brukes som bod/midlertidig oppbevaring. Det foreligger ingen godkjente tegninger eller attester/søknader for sommerstue, tilbygget karnapp eller grillhytte. Kjøper overtar alt ansvar, kostnad og risiko for dette videre.
Det foreligger godkjente tegninger og søknad for utvidelse av terrasse med overbygg, men det foreligger ingen ferdigattest for tiltaket.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.
Dagboknr 4836, tinglyst 11.07.1975, type heftelse: Erklæring/avtale.
Tillatelse til å legge vann- og kloakkledning under fylkesvei B-335, med bestemmelser.
Dagboknr 1320, tinglyst 21.02.1977, type heftelse: Erklæring/avtale.
Dispensasjon for oppføring av tilbygg (selvstendig boligenhet) inntil 11 meter fra midtlinje av fylkesvei B-335, med bestemmelser.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.
I tillegg er det tinglyst følgende på eiendommen:
Dagbok 948881, tinglyst 20.11.2007 - Seksjonering.
Opprettet seksjoner: Snr: 1.
Formål: Bolig.
Sameiebrøk: 207/297.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Eiendommen selges som et tvangssalg og i henhold til Lov om tvangsfullbyrdelse og ikke etter avhendingslova. Dette innebærer vesentlig avvik fra et normalt salg ved at kjøper har en større risiko for eiendommens tekniske tilstand, og kjøper må være innforstått med at det kan være svært vanskelig å nå fram med en mangelsklage etter kjøp av tvangssalgsbolig.
Samtidig avviker tidsfrister for bud og rutiner for oppgjør fra et normalt salg.
Det gjøres videre oppmerksom på at det ikke er mulig å bestille boligkjøperforsikring i forbindelse med tvangssalg.
Det vises for øvrig til "Orientering til kjøpere om tvangssalg ved medhjelper" som er vedlagt salgsoppgaven. Ta kontakt med megler dersom noe er uklart.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen er en del av et veletablert boligområde ved Rørvika i Larkollen, en kystperle som for mange forbindes med sommer, sol og sjø. Året gjennom er nærheten til nettopp sjøen og fri natur med mange turmuligheter et stort pluss, spesielt det store antallet av barnevennlige strender. Mest omfangsrik er den langstrakte stranden i Paradisbukta, fem-seks minutter unna med sykkel. Langs sjøen finnes også mange turmuligheter både på svaberget og på etablerte stier.
Får du båtplass i en av de nærliggende småbåthavnene, er utflukter på fjorden å anbefale i sommerhalvåret. Ta med teltet og opplev den unike følelsen av å sove i naturen med havet på alle kanter. Andre utfartsmål inkluderer steder som Engelsviken, Hankø, Son og Tønsberg som alle ypperlige for dagsturer med båt.
I det frodige Ryggelandet innenfor Larkollen finnes i tillegg kulturelle severdigheter samt attraksjoner og turmål med historisk verdi. Spiller du golf, er det verdt å notere nærheten til Evje Golfpark som har vakkert banelandskap helt ned til vannkanten. Tennisbaner finnes like ovenfor sentrum av Larkollen.
Fra Rothåsen tar det under fem minutter å sykle til hjertet av Larkollen, på gang- og sykkelvei som også leder frem mot barnehage og barneskole. På midtveien ligger nærbutikken med et produktspekter som dekker det hverdagslige.
I sentrumsområdet ligger blant annet nye Støtvig Hotel, som har blitt en vel etablert møteplass også for fastboende i nærmiljøet. På hotellet finnes tilbud som blant annet SPA-anlegg, bowling, pub og restaurant. Rett over gaten for hotellet ligger kaféen Losen som etter eget sigende er Larkollens triveligste møtested og tilbyr konsertopplevelser sommerstid. Verdt å oppleve er naturligvis også Larkolluka som har vært et fast innslag i bygda siden 1988.
Fra Larkollen tar det under kvarteret å kjøre til E6 og ca. 50 minutter videre til Oslo. Sentrumsområdet av Moss med gode handlemuligheter i både kjøpesentere og store varehus er også omlag 15 minutter unna. Nærmeste togstasjon ligger i Halmstad og har i dag en reisetid til Oslo S på ca. 45 minutter. Et godt alternativ til toget er for øvrig ekspressbuss som passerer gjennom Halmstad og Moss.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 460 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal iht. seksjoneringsbegjæringen.

Parkering

Boligen disponerer 1 p-plass i fellesgarasje og parkeringsplass på felles tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei og videre inn på privat vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

I henhold til opplysninger fra Moss kommune datert 06.12.2021 omfattes eiendommen av kommuneplan "Kommuneplanens arealdel 2021-2032"
med formål boligbebyggelse nåværende, v24.03.2021 med plannr. KP3002.
Eiendommen ligger i gul støysone iht. T-1442.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Det betales ingen fellesutgifter i sameiet.
Seksjonseier må betale kommunale avgifter på kr 23 905,- som er tall fra 2020. Årsprognosen for 2021 er oppgitt til kr 20.934,-.
I dette beløpet inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon, eiendomsskatt og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten utgjør kr 8 625,- og er inkludert i det ovennevnte beløp.
Det er 6 terminer i Moss kommune.
Det gjøres oppmerksom på at denne eiendommen/seksjonen har felles vannmåler med snr.2. Vannforbruket er fakturert snr.1 (denne seksjonen), som da gjøres opp mellom seksjonene privat.
I oppgitte kommunale avgifter er det totale forbruket medtatt, slik at de reelle kommunale avgiftene på denne seksjonen kan være noe lavere.
Forbruksavgift for vann og avløp hentet fra Moss kommune's hjemmesider:
Forbruk vann: kr 19,15 pr. kubikk.
Forbruk avløp: kr 31,26 pr. kubikk.
Se evt. følgende lenke: https://www.moss.kommune.no/egen-okonomi/priser-og-gebyrer/
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1 364 907,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 4 913 665,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten er oppgitt til kr. 8 625,- for 2021.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.101.342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Søndre Østfold tingrett avd Moss

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og boligen er tilknyttet Sameiet Rothåsen 2 og 4, med sameiebrøk 207/297.
Sameiet består av 2 boligenheter.
Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostnader bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.
I henhold til seksjoneringsbegjæringen tinglyst 20.11.2007 medfølger det ingen vedtekter for sameiet.
Kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter gjeldende regelverk vedr. tvangssalg, konf. megler eller les info. på budskjemaet. Normalt vil eiendommen bli levert ryddet, tømt og rengjort, men dersom dette ikke blir gjort av dagens eier må kjøper selv gjøre dette.

Boligselgerforsikring

Det kan ikke tegnes boligselgerforsikring ved tvangssalg da kontraktspart er Tingretten og salget skjer etter reglene i tvangsfullbyrdelsesloven. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i regelverket og lese salgsdokumentasjonen nøye før bud inngis. Det gjøres oppmerksom på at kjøpers muligheter for reklamasjon er redusert ved kjøp av bolig etter tvangsfullbyrdelsesloven.

Boligkjøperforsikring

Det kan ikke tegnes Boligkjøperforsikring ved tvangssalg.

Budgivning

Det gjelder egne budregler for tvangssalg, og disse er beskrevet i «Orientering til kjøpere av tvangssalg». Budgivere må sette seg inn i orienteringen før man inngir bud.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert og legitimasjon må være fremlagt. På grunn av de spesielle reglene for tvangssalg er det dessverre ikke mulig å inngi bud via Krogsveens budapp eller inngi bud elektronisk via Krogsveen.no. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post.
Kjøper vil som vanlig få tilsendt budjournal etter at eiendommen er solgt. Budgiver kan også få utlevert en kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Salget av denne eiendommen er et tvangssalg gjennom medhjelper, og selges etter Tvangsfullbyrdelsesloven kapittel 11. Dette innebærer at kjøper har begrensede muligheter til å fremsette eventuelle mangelskrav. Mangel kan foreligge hvis eiendommen ikke svarer til gitte opplysninger om vesentlige forhold, eller det er forsømt å gi opplysninger om vesentlige forhold som medhjelper måtte kjenne til, eller den er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med. Manglende/feil opplysninger må ha innvirket på kjøpet. Det vises til tvangsfullbyrdelseslovens §11-39 for nærmere informasjon og alle vilkår. Dersom eiendommen har mangler, kan det kreves prisavslag, men kjøpet kan ikke heves. Det kan også forekomme at boligen overleveres uten normal rydding og rengjøring, samt at nøkkelsett ikke er komplett. Omkostninger må i så tilfeller dekkes av kjøper.
Vi viser til "Orientering om tvangssalg ved medhjelper" i vedlagte budskjema. Kontakt gjerne megler dersom du har spørsmål.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av oppdragsgiver og er avhengig av kjøpesummens størrelse, og beregnes i henhold til satser i Forskrift om tvangssalg ved medhjelper, kap. 3. I tillegg mottar megler oppgjørshonorar kr 5.860,- samt dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 30-0122/21
Krogsveen avd. Moss AS
NO 992 616 733 MVA
Oppdragets KR-kode KR30.21122

Dato

Sist oppdatert: 26. september 2022 kl. 17:48

Dokumenter

Energiattest
PDF 682 KB
Tilstandsrapport
PDF 13 MB
Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å bekrefte deltakelse. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen. Privatvisninger avtales fortløpende direkte med megler.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.