Komplett salgsoppgave

Flintveien 51

3 990 000 kr
157 m²
3 soverom
Velkommen til Flintveien 51
Velkommen til Flintveien 51
Kart
Del
Henrik Bettum
Presenteres av
Henrik Bettum
Nygård/Bugården
Meget solrikt, usjenert og barnevennlig på Nygård -3 soverom -vaskerom -garasje

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  3 990 000 kr
 • Omkostninger
  100 920 kr
 • Totalpris
  4 090 920 kr
 • Byggeår
  1959
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Areal
  157 m²
 • Bruksareal
  192 m²
 • Tomteareal
  466,8 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje G

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på 41603938 eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Flintveien 51
Kort avstand til barneskole, ungdomsskole, barnehager og SVGS. En liten spasertur unna ligger Bugårdsparken med turterreng, svømmehall, idrettshaller, skøytebaner, lekeplasser m.m.
- 3 soverom
- 2-3 stuer
- Gjestetoalett
- Vaskerom
- God planløsning
- Solrik vestvendt terrasse
- Hage
- Garasje
- Meget sentral beliggenhet
Dette er den perfekte beliggenheten for den som er lei av å kjøre og hente barn på skole, fritidsaktiviteter m.m. Her ligger du midt i Sandefjords mest barnevennlig boligområde med kort avstand til utallige fritidsaktiviteter.
Velkommen til visning

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Flintveien 51, 3214 SANDEFJORD
Kommunenummer 3907, gårdsnummer 42, bruksnummer 338, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 192 kvm
Totalt primærrom: 157 kvm
Bruksareal:
Garasje 28 kvm
Huset 164 kvm
Primærrom:
1. etasje 68 kvm: Entré, hall, toalettrom, kjøkken og stue.
2. etasje 43 kvm: Gang, baderom og 3 soverom
Kjeller 46 kvm: Kjellerstue, vaskerom, hobbyrom og trappegang (utgang til tapp og kjellerlem)
Sekundærrom:
Kjeller 7 kvm: Bod
Garasje: 28 kvm: Garasje og bod.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.10.2023 utført av Anticimex Sandefjord AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.  
Boligen er iht. tilstandsrapporten oppført med støpt gulv mot grunn og grunnmur i betong/murkonstruksjoner. Bærende konstruksjoner og etasjeskillere hovedsakelig av trekonstruksjoner. Yttervegger med liggende trekledning og tak med saltaksform tekket med takstein. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på boligens tg3:
Det er blant annet registrert for liten avstand mellom pipeløp og brennbart materiale i henhold til brannkrav. For liten avstand mellom sotluke og og brennbart materiale. Avstand mellom pipeløp/sotluke og brennbart materiale må utbedres.
Det er merkbare skjevheter registrert i kjellerstuen.
Yttervegger bærer preg høy alder og slitasjegrad, med påviste skader/råteskader som må utbedres. Ingen luftespalte bak trekledning.
Vindu på soverom 1 bærer preg av høy alder og slitasjegrad med påviste råteskader. Utskiftning må påregnes.
De fleste rommene i huset har bygningsdeler hvor det er gitt tg2. Bad andre etasje, kjelleren, toalettrom, andre etasje, loftet, innvendige trapper, etasjeskiller første og andre etasje bemerkes. Forøvrig slitasje pga alder. Se utfyllende tekst i rapporten.

Standard

Velkommen til Flintveien 51
Kjøkkenet er innredet med profilerte fronter og heltre benkeplate. Flis mellom benk og overskap. Kjøkkenet er av noe eldre dato, men fortsatt meget funksjonelt til dagens bruk. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger.
Meget pent flislagt bad med varme i gulv, innredet med vegghengt wc, servant i innredning og badekar med hånddusj. Badet ble renovert i 2014 og det er rør-i-rør system med avløpsrør av plast. Det er et eget WC-rom tilknyttet vindfang i første etasje.
I kjelleren ligger det stort vaskerom. Vaskerommet har malte gulv og vegger i betong med panel i taket. Innredet med vegghengt utslagsvask og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Alle boligens 3 soverom befinner seg i andre etasje. Soverommene har gulvflater belagt med laminat og teppe. Dagens hovedsoverom har godt med plass til lagring i garderobeskap.
Velkommen

Oppvarming

Varmekabler på bad, toalettrom og gang i første etasje og i kjellerstuen. Peisovn i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med. Feier har gitt følgende bemerkerninger: brennbart inntil skorsteinen på to sider I kjeller, sotluke nær brennbart, brennbart inntil etg skillet på to sider I kjeller.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 21.03.1961. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Dagens kjeller er godkjent med vaskerom og boder. Kjelleren er ikke omsøkt ut over det som opprinnelig er godkjent.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Eiendommen har tinglyst veirett over naboens tomt gnr.42 bnr.990, dagboknr 938779 tinglyst 30.10.2014. Bruk og vedlikeholdsplikt.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og populært boligområde på Nygård med nærhet til Bugårdsparken, Haukerød og Runar. Solen kan nytes fra tidlig om morgenen til godt ute på kvelden på den flotte terrassen mot vest.. Eiendommen ligger ca.3 km. fra sentrum. Dette er et svært godt og hyggelig miljø for både barnefamilier og godt voksne.
Kort avstand til barneskole, ungdomsskole, barnehager og SVGS. En liten spasertur unna ligger Bugårdsparken med turterreng, svømmehall, idrettshaller, skøytebaner, lekeplasser m.m.
Flere spennende butikker på Pindsle som ligger rett i nærområdet med alt til hus og hjem. Her er også Sandefjord Fotball stadion med mange spennende kamper. Det er både dagligvareforretning, apotek og treningssenter i tilknytning til stadion.
Vi ønsker velkommen til en koselig visning i Flintveien 51

Adkomst

Boligen er skiltet med til salgs skilt. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 467 kvm. Tomten er opparbeidet med asfaltert innkjøring og gressplen rundt boligen. Hekk i tomtegrense. Stor vestvendt terrasse på ca. 25 kvm.

Parkering

Pakering i garasje eller på egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Tinglyst veirett over naboens tomt samt vedlikeholdsplikt. Veirett tinglyst 30.10.2014 kan fås ved henvendelse til megler. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen

Regulerings-og arealplaner

Område er uregulert og kommuneplanens bestemmelser er gjeldende. I kommuneplan datert 24.09.2019 er område avsatt til boligbebyggelse og krav vedr. infrastruktur.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 12.400,-,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 20.000 kwh. pr. år. 
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr XXX.
Boligen er tilknyttet Sandefjord Bredbånd som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 1.329,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet alarmselskap, dette kan medfølge om kjøper ønsker.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2021 var kr 1 178 624,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2021 kr 4 243 046,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.090.920-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos Tryg Forsikring på kr.17.550,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Charlotte Hernández og Luis Miguel Hernández

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom Tryg. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha overfor selger. 
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, renteforsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra Tryg. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver.
Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD-knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  
Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og e-post kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp.
Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. 

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke.  Dette er nærmere beskrevet nedenfor. 
På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er".  Selger kan ikke ta «som den er»- forbehold overfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker. 
Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at mangelskravet ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 andre ledd, dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon 
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. 
Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen.
Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. 
Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. 
Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3)

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,95 % av salgssummen
Tilrettelegging fra kr 15.000,-
Oppgjør: kr 6.000,-
Markedspakke: kr 23.900,-
Visninger: kr 1.250,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 2.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0344/23
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.23344

Dato

Sist oppdatert: 05. mars 2024 kl. 15:25

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på 41603938 eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.