Komplett salgsoppgave

Bommestadåsen 120

2 490 000 kr
71 m²
3 soverom
Fasade
Fasade
Kart
Del
Eirik Varmo
Presenteres av
Eirik Varmo
Eierleilighet perfekt til utleie eller førstegangskjøp - 3 soverom - lave felles.utg - utsikt og kveldsol - parkering

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  2 490 000 kr
 • Omkostninger
  63 420 kr
 • Totalpris
  2 553 420 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1991
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Areal
  71 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  600 kr
 • Energimerke
  Oransje E

Visning

For å delta på visning, ber vi om at du melder deg på. Da sikrer vi at du får nødvendig informasjon og at det er satt av tilstrekkelig med tid. Kontakt megler dersom annet tidspunkt ønskes. Husk å lese salgsoppgaven før visningen, så du stiller forberedt.
Ønsker du kun å bli holdt orientert, kan du fra eiendommens hjemmeside få varsel om solgtpris, eller kontakte megler.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Bommestadåsen 120. En pen eierleilighet med kanskje den beste beliggenheten på Bommestadåsen. Rolige og usjenerte forhold med naturskjønne omgivelser på flere sider. Fin balkong med ettermiddag og kveldssol samt nydelig utsikt mot Lågen og naturskjønne omgivelser.
Her flytter du til et rolig og barnevennlig bomiljø med kort vei til E18 og andre sentrumsfasiliteter på Nordbyen.
Lave fellesutgifter!
Velkommen til visning.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Bommestadåsen 120, 3270 LARVIK
Kommunenummer 3909, gårdsnummer 2030, bruksnummer 37, seksjonsnummer 3, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 76 kvm
Totalt primærrom: 71 kvm
Bruksareal:
Primærrom:
2. etasje 71 kvm: Entre, gang, bad, kjøkken og tre soverom.
Sekundærrom:
2. etasje 5 kvm: Bod
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.09.2023 utført av Anticimex Sandefjord AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.  
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført på støpt betong mot grunn. Yttervegger, etasjeskiller og tak i trekonstruksjoner. Fasade med liggende trekledning. Saltak tekket med betongtakstein.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
TG2:
- Enkelte skader/hakk i benkeplate på kjøkken
- Ventilasjon vurderes til ikke å være tilfredsstillende. Tilfredsstillende ventilasjon må etableres på soverom.
- Det er ikke foretatt Radonmålinger i boligen.
- Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999.
- Fasade bærer preg av etterslep av vedlikehold.
- Balkongen/rekkverk bærer preg av etterslep av vedlikehold.
TG3:
- Det ble registrert utett kobling på avløpsrør. Utskiftning av pakninger må påregnes.
- TG 3 er valgt på hele våtrommet på grunn av høy alder og/eller slitasjegrad. Se tilstandsrapport for full detaljering
Selgers egenerklæring:
- Vifta på bad fungerer bare av og til
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten og selgers egenerklæring om leiligheten. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette. 

Standard

Lys, pen og lettstelt selveierleilighet med flott beliggenhet i 2. etasje. Leiligheten er gjennomgående med stor balkong med fantastisk utsikt over Lågen og landlige omgivelser. Her kan du flytt inn i et etablert og hyggelig bomiljø med kort vei til E18. Leiligheten har en tradisjonell og god planløsning med entré, 2 soverom, romslig bad og åpen stue/kjøkken løsning. Fra stuen er det også utgang til balkong mot vest med flott utsikt og kveldssol.
Leilighetens overflater er malt og tapetsert i lyse og nøytrale fargevalg. Stue og kjøkken ligger i åpen løsning mot vest og med store vindusflater som gir godt naturlig lys til rommet. Rommet har gode møbleringsmuligheter og god plass til både salong og spisestue. Kjøkkeninnredningen med profilerte fronter og benkeplater av laminat. Flis mellom benkeplate og overskap. Et praktisk kjøkken med god skap- og benkeplass og integrerte hvitevarer. Fin plass til spisestuen i tilknytning til kjøkkenet.
Kort oppsummert:
- Lettstelt og fin leilighet.
- 3 Soverom
- Effektiv og god planløsning.
- Gode møbleringsmuligheter.
- Stor balkong mot vest.
- Utsikt og kveldssol.
- Lave felleskostnader.
Velkommen til en hyggelig visning og velkommen hjem!

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet via peisovn i stue. Ellers elektrisk oppvarming via panelovner
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med. 

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 03.05.1991. Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Montere røykvarslere og brannslukningsutstyr. Biloppstillingsplass og lekeplass opparbeides. Eksterne sikringstiltak innenfor reguleringsplan vurderes og avtales med utbygger i sluttfasen av anlegget.
Endringer etter opprinnelige byggetegninger er nå at soverom nr 3 som tidligere var bod er omsøkt og godkjent av Larvik kommune til soverom og bruk til varig opphold. Det foreligger ferdigattest på dette fra Larvik kommune
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven § 21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan- og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. 

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 3034, tinglyst 10.05.1991, type heftelse: Pantsettelse erklæring for sameiet til sikkerhet som følger vedtektene og mulig andre forhold.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.
Dagboknr 3036, tinglyst 10.05.1991, type heftelse: Bestemmelse om parkering. Rett til en parkeringsplass pr seksjon etter anvisning samt rett til å bygge garasje på den enkeltes anviste parkeringsplass.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Tre-roms selveiet leilighet beliggende i 2.etg i flermannsbolig i Bommestadåsen. Dette er endeleilighet som grenser til naturterreng. Boligen er beliggende helt på
toppen med utsikt over Lågen. Solrikt og flott. Kanskje den beste beliggenheten på Bommestad?
Attraktivt beliggende på toppen i Bommestadåsen med fint utsyn, skjermede og solrike forhold. Dette er kanskje den best beliggende leiligheten på Bommestadåsen! Leiligheten ligger i et barnevennlig og naturskjønt boligområde med nærhet til Vestmarka, samt kort vei til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Området innbyr til ulike frilufts- og uteaktiviteter. Fra leiligheten er det kort vei til et stort servicetilbud langs Elveveien med butikker og servicefunksjoner. Nærhet til bl.a. Nordbyen kjøpesenter, og Larvik sentrum.

Adkomst

Fra Larvik kjør gamle E-18 mot Sandefjord. Ta av til høyre rett etter Bommestadbrua. Følg veien frem til skilt mot Bommestadåsen. Følg veien helt opp til toppen.

Beskrivelse av tomt

Felles tomt for sameiet med asfaltert biloppstillingsplass og noe hage. Fin veranda ut for stue med ettermiddags og kveldssol. Meget skjermede forhold med flott utsyn i naturskjønne omgivelser. Uteplass på svalgang mot syd ved inngangsparti.

Parkering

Parkering på sameiets asfalterte fellesområde etter henvisning

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til småhusbebyggelse og frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan Bommestadåsen - Felt B1 datert 24.04.1990 og 16.08.1988 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 06.10.2021 med hensynsone for bevaring av kulturmiljø og naturområde/grønnstruktur
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Sameiet har løpende utgifter som fordeles etter sameiebrøk når kostnader kommer inn, som estimert utgjør ca 600,- pr mnd utifra informasjon fra sameiet.
Sameiet benytter ikke felles utgiftskonto disse kostnadene, da sameiet i dag har et godt forhold basert på tillit og deltakelse.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 4500 kwh. pr. år. 
Boligen er tilknyttet fiber for levering av tv og internett.
Snømåke avtale for sameiet, regning kommer på våren etter snømengde og deles likt i sameiet.
De har snakket i sameie om og bygge et uthus for søppelet og snakket om bytte av hoveddør så alle har lik.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 14.181,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten er kr 1053,- for inneværende år og vil bli fakturert i tillegg med kommunale avgifter. Promillesatsen for eiendomsskatt er i dag 1 promille og vil øke 1 promille hvert år om ordningen fortsetter og nå en topp på 4 promille i 2026.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2021 var kr 644 117,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 2 318 821,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld,
samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.553.420,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos Tryg Forsikring på kr. 9.250,- for boliger med seksjonsnummer. 

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN Bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Jarle Madtsen

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Bommestadtoppen sameie, med sameiebrøk 1/4.
Sameiet består av 4 leiligheter
Dugnad må påregnes.
Planlagte påkostninger: De har snakket i sameie om og bygge et uthus for søppelet og snakket om bytte av hoveddør så alle har lik. Bygget bør males og slitne bord bør skiftes, dette bør gjøres ila våren 2024. er siste forslag fra årsmøte.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.
Konferer med megler for mer informasjon.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperforsikring gjennom Tryg. Forsikringen er en fri rettshjelpsdekning i 5 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha overfor selger. 
Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperforsikringen da kostnaden legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra Tryg. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver.
Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD-knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  
Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og e-post kan forekomme.
 
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp.
Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. 

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke.  Dette er nærmere beskrevet nedenfor. 
På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er".  Selger kan ikke ta «som den er»- forbehold overfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker. 
Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at mangelskravet ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 andre ledd, dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon 
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. 
Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen.
Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. 
Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. 
Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3)

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: Fastpris
Tilrettelegging kr 12.000,-
Oppgjør: kr 6.000,-
Markedspakke: kr 23.900,-
Visninger: kr 500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 2.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0330/23
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.23330

Dato

Sist oppdatert: 25. januar 2024 kl. 14:58

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

For å delta på visning, ber vi om at du melder deg på. Da sikrer vi at du får nødvendig informasjon og at det er satt av tilstrekkelig med tid. Kontakt megler dersom annet tidspunkt ønskes. Husk å lese salgsoppgaven før visningen, så du stiller forberedt.
Ønsker du kun å bli holdt orientert, kan du fra eiendommens hjemmeside få varsel om solgtpris, eller kontakte megler.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.