Komplett salgsoppgave

Kvarvåsvegen 259

990 000 kr
2 525 m² (eiet)
DJI_0400_1 - Copy.jpg
DJI_0400_1 - Copy.jpg
Andreas Haraldsen
Presenteres av
Andreas Haraldsen
Gautefall
Stor selveier tomt i fantastiske naturskjønne omgivelser - Langrennsløper rett utenfor døra - Vei helt frem - Solrikt - Kort vei til Alpinsenter

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  990 000 kr
 • Omkostninger
  26 092 kr
 • Totalpris
  1 016 092 kr
 • Tomteareal
  2 525 m² (eiet)
 • Type
  Tomt - fritid
 • Eierform
  Eiet

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Tomten ligger med fantastisk utsikt utover naturskjønne omgivelser. Tomten har ypperlig solforhold. Hyttefeltet ligger midt i et imponerende naturområde med bjørke -og furuskog, samt fine svaberg. Vinterstid kjøres det opp langrennsløyper rett ved tomten. Og med 7 minutter i bil er du på Gautefall alpinsenter.
Sommerhalvåret finnes det mange aktiviteter området har å by på. Fisking, padling, sykling, bading og utallige fine turmuligheter!
Nærmeste tettsted er Treungen som ligger ca.8 km fra hyttetomta. Her finner du Spar og Coop Prix, spisesteder, bank, frisør, blomsterhandel, byggvarehus m.m. Her er man også ved bredden av Telemarks største innsjø, Nisser, som er over 4 mil lang og omkranset av hvite strender og blankskurte fjell.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kvarvåsvegen 259, 3855 TREUNGEN
Kommunenummer 3822, gårdsnummer 34, bruksnummer 235, ideell andel 1/1

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Diverse

Det er pliktig medlemskap i hytteforeningen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Tomten ligger, både høyt og fritt med fantastisk utsikt utover naturskjønne omgivelser. Tomten har ypperlig solforhold. Hyttefeltet ligger midt i et imponerende naturområde med bjørke -og furuskog, samt fine svaberg. Vinterstid kjøres det opp langrennsløyper rett ved tomten. Og med 7 minutter i bil er du på Gautefall alpinsenter.
Sommerhalvåret finnes det mange aktiviteter området har å by på. Fisking, padling, sykling, bading og utallige fine turmuligheter!
Nærmeste tettsted er Treungen som ligger ca.8 km fra hyttetomta. Her finner du Spar og Coop Prix, spisesteder, bank, frisør, blomsterhandel, byggvarehus m.m. Her er man også ved bredden av Telemarks største innsjø, Nisser, som er over 4 mil lang og omkranset av hvite strender og blankskurte fjell.

Adkomst

Det er bilvei helt frem til hyttetomten. Fra østlandet: Følg riksvei 39 gjennom Drangedal. Følg skiltene videre til Treungen og kjør ca 5 km forbi hotellet til skilt på høyre side til Øverlandsheia. Kjør helt i enden av veien, så over parkeringsplassen, og ta deretter veien opp til høyre. Tomta ligger på høyre side - og er skiltet med "Til salgs"-plakat fra Krogsveen. Det vil bli skiltet ved fellesvisning.
Avstand fra Skien ca. 85 km. Fra Kristiansand ca. 140 km. Fra Sandefjord ca. 125 km.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 2 525,4 kvm.
Lett skrående tomte bestående av busker, trær og noe fjellgrunn.

Vei, vann og avløp

Eiendommen kan tilknyttet privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Vei inn til tomten må opparbeides av kjøper og er i utgangspunktet tenkt å komme nedenfra, evt. løsninger her bør diskuteres med grunneier.
Det er nå i ferd med å anlegge kommunalt anlegg, hytteforeningen er i prosess med dette og har gitt alle tilbud om å være med på dette frivillig, anleggsbidrag pr. tomt er på kr 111.000, og det blir da lav tilkoblingssats til kommunen kr 37.500. Dersom man ikke ønsker å være med på dette, vil det ved senere tilknytning komme høy tilknytningsavgift på 150.000,- + evt. gravearbeid inn til egen tomt. Det er derfor lønnsomt for en evt. ny kjøper å bli med på dette anleggsbidraget nå.
Det er lagt fiber og strøm i området.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til fritidsbolig i henhold til reguleringsplan kunngjort 19.11.2009 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter blir i h.h.t. kommunens fastsatte satser.
Et normalår betaler hver hytteeier kr 500 i kontingent til hytteforeningen og kr 200 for bruk av veien nedenfor bommen.
I tillegg blir det fakturert av Øverlandsheia AS for vedlikehold og brøyting av vei ovenfor bommen. Dette varierer noe - men på ca kr 6000 pr år.
Nissedal kommune har eiendomsskatten.

Formuesverdi

Det er ikke fastsatt formuesverdi for eiendommen på nåværende tidspunkt.
Formuesverdien for ubebygde tomter skal verken overstige 80 % av eiendommens kostpris eller 80 % av markedsverdien. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.016.092,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Torun Herland

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Hytteforeningen har et årlig kontigent på kr 500,-

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, eventuell tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler, entreprenør eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0178/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.21178

Dato

Sist oppdatert: 04. oktober 2022 kl. 23:12

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Lignende tomter

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.