Komplett salgsoppgave

Djupetjønn hyttegrend 47

2 490 000 kr
50 m²
3 soverom
Djupetjønn Hyttegrend 47
Djupetjønn Hyttegrend 47
Kart
Del
Tommy Vatslid
Eivind Bjorå
Presenteres av
Tommy Vatslid og Eivind Bjorå
Djupetjønn Hyttegrend | Trivelig hytte sentralt beliggende på stor tomt
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  2 490 000 kr
 • Omkostninger
  63 420 kr
 • Totalpris
  2 553 420 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1976
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  50 m²
 • Bruksareal
  54 m²
 • Tomteareal
  1 120,5 m² (eiet)
 • Type
  Fritidseiendom på fjellet
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Årlig velavgift
  3 900 kr
 • Energimerke
  Rød G

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

- Velkommen til Djupetjønn Hyttegrend 47 -
Trivelig hytte på stor selveiertomt sentralt på Hovden.
Hytta ligger fint til i etablert hyttefelt med gangavstand til alle fasiliteter som skiløyper, sentrum med butikker, badeland, alpinbakke og flotte turområder sommer som vinter.
Kort vei til den populære turløypa opp til Hovdenut.
Åpen stue/kjøkkenløsning med plass til spisebord og sittegruppe. Her kan du nyte varmen fra den åpne peisen på kalde dager. Det er i 3 soverom i hytt med i alt 8 sengeplasser slik den er innredet i dag.
Baderom med toalett, dusj og servant. Stor bod i bakkant for lagring av ski, ved og annet utsyr.
Terrasse på fremsiden hvor solen kan nytes.
Innhold:
Vindfang/entrè, stue/kjøkken, gang, bad, 3 soverom og bod.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Djupetjønn hyttegrend 47, 4755 HOVDEN I SETESDAL
Kommunenummer 4222, gårdsnummer 2, bruksnummer 954, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 54 kvm
Totalt primærrom: 50 kvm
Bruksareal:
Hytte 54 kvm
Primærrom:
Hytte:
1. etasje 50 kvm: Entrè, gang, stue/kjøkken, 3 soverom og bad
Sekundærrom:
Hytte:
1. etasje 4 kvm: Bod.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.11.2022 utført av Anticimex v/ Frank Veraas.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Byggemåte hentet fra tilstandsrapport: Hytte oppført 1976 med tilbygg fra 1981. Hytta er oppført på søylefundamenter med stubbelofts konstruksjon. Yttervegger i trekonstruksjoner med
stående trekledning. Yttertak har saltaks konstruksjon tekket med shingel. Utvendig naturtomt opparbeidet med enkel bilvei og terrasse rundt deler
av hytta. Hytta ble tilkoblet kommunalt vann og avløp 1993. Ved/elektrisk oppvarming.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
Bad har fått tilstandsgrad 2 (TG2) i rapport, helhetsvurdering grunnet rommets alder med tanke på tettsjikte, røropplegg samt andre intalasjoner.
Kjøkken har fått 3 sjekklistepunkter med tilstandsgrad 2 (TG2) og ett med tilstnadsgrad 3 (TG3). Vannrør, grunnet kobberrør og lang brukstid. Gulvoverflate, grunnet alder og slitasje. Innredning grunnet alder og slitasje samt ekskrementer etter mus observert. Ventilasjon (TG3), grunnet det ikke er etablert ventilator/kjøkkenvifte - sjablongmessig prisanslag kr. 0-10.000,-.
Øvrige rom har 2 sjekklistepunkter med tilstandsgrad 2 (TG2) og ett med tilstandsgrad 3 (TG3). Overlater himling, grunnet fuktmerker rundt pipe. Ingen utslag ved fuktmåling. Merker fra tidligere lekkasje. Overflater gulv, grunnet gulvoverfalte bærer preg av alder og slitasje. Annet (TG3) Ekskrementer etter mus observert. Sikringstiltak mot gnagere bør etableres. Lekkasje og fukt på utedo må varig stoppes, enkelte utskiftinger av trepanel på vegg og himling må påberegnes. Det må tas høyde for merkostnader i bakenforliggende konstruksjoner gjedende fukt samme sted. Sjablongmessig prisanslag kr. 0 - 10.000,-.
Ildsted har fått ett sjekklistepunkt med tilstandsgrad 3 (TG3). Skorstein, grunnet at denne har flere sprekker. Videre undersøkelse må påberegnes fra lokale feier/brannvesen. Sjablongmessig prisanslag settes for videre undersøkelse kr. 0-10.000,-.
Etasjeskiller har fått tilstandsgrad 2 (TG2) som helhetsvurdering. Skjevhetsmåling ga største avvik på 24mm i stue.
Teknisk anlegg har fått tilstandsgrad 2 (TG2) som helhetsvurdering. Tekniske installasjoner, vann og avløpsrør inne i hytta er i hovedsak fra hyttas opprinnelige byggeår og tilbygg 1981. Kostnader for oppgraderinger og vedlikehold må påberegnes.
Sjekklistepunkt angående radon har fått tilstandsgrad 2 (TG2) grunnet at det ikke er utført radonmåling.
Sjekklistepunkt angående brann har fått tilstandsgrad 3 (TG3) grunnet brannslukkingsutstyr er utgått / ikke forskriftsmessig vedlikeholdt. Må fornyes sjablongmessig prisanslag kr. 500 - 1000,-.
Yttervegger har fått tilstandsgrad 2 (TG2) grunnet helhetsvurdering, noe setninger og sig på bakvegg. Enkelte kledningsbord bør skiftes og noe er sol og værslitt. Bedre sikringstiltak mot mus/gangere bør etableres.
Sjekklistepunkt fører og vinduer har fått tilstandsgrad 2 (TG2) grunnet alder og slitasje. Oppdrageringer eller overflatebehandling bør påberegnes.
Yttertak har fått 3 sjekklistepunkter med tilstandsgrad 2 (TG2) og ett med tilstandsgrad 3 (TG3). Tekking grunner utettheter er observert på baksiden og ved utedo. Konstruksjon grunnet takkonstruksjon har tegn til svekkelser, setninger/sig observert. Gesimsløsning grunnet synlig vann på undertak/takbord i gesims utenfor utedo. Beslag og renner grunnet stedvis deformasjon. Takgjennomføring (TG3) grunnet lekkasje rundt luftehatt til utedo. Lekkasje må stoppes. Sjablongmessig prisanslag kr. 10.000 -50.000,-.
Terrasse har fått ett sjekklistepunkt med tilstandsgrad 2 (TG2) grunnet skjevheter registrert på terrasse, noe svikt i hjørne mot sydvest.
Grunnmur har fått tilstandsgrad 2 (TG2), helhetsvurdering grunnet sølefundamenter har setninger og skjevheter.
Drenering har fått tilstandsgrad 2 (TG2), grunnet at takvann har kunn utkast og ikke tilstrekkelig ledet bort fra hytte. Drenering er nedgravd og har en teknisk levetid som er vanskelig og vurdere, tilstandsgrad settes for og belyse risiko.
Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Standard

Trivelig hytte med standard fra byggetiden. Det blei i 1981 bygget på en del i bakkant av hytta som i dag er bod og eldre utedo. I 1993 blei hytta tilkoblet vann og avløp og det blei da laget til enkelt baderom med dusj, toalett og servant.
Hytta er sjarmerende med skikkelig hyttefølelse. Noe oppgraderingsbehov må påberegnes.
Det er furugulv i alle oppholdsrom og soverom, samt panel på vegger og tak. Baderommet har belegg på gulv og våtromstapet på vegger og panel i taket.
Soverommene har fastmonterte senger og slik den er innredet i dag er det 8 sengeplasser.
Delvis overbygget terrasse på to sider av hytta hvor solen og den flotte utsikten kan nytes på gode dager.

Oppvarming

Elektrisk og ved.
Peis i stue. Ellers elektriske panelovner.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til fritidsformål siden byggeåret.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det finnes av den grunn ikke dokumentasjon over eiendommens lovlighet. Men Det foreligger godkjente byggetegninger mottatt fra kommunen. Det var ikke praksis i Bykle kommune med ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på fritidsboliger på oppføringstidspunktet.
Tegninger og dagens faktiske bruk av rommen stemmer overens.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
4222/2/954:
07.10.1986 - Dokumentnr: 104126 - Fredningsvedtak
Overført fra: Knr:4222 Gnr:2 Bnr:8
Gjelder denne registerenheten med flere
17.08.2004 - Dokumentnr: 14786 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:4222 Gnr:2 Bnr:8
01.01.2020 - Dokumentnr: 513726 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0941 Gnr:2 Bnr:954

Energimerking

Energikarakter: G
Oppvarmingskarakter: 5 Rød

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Djupetjønn hyttegrend er et veletablert hytteområde med en meget sentral beliggenhet, like vest for Hovden sentrum. Langrennsløypene passerer like ved hyttefeltet, og det er kort vei til alpinsenter, langrennsarena, badeland og sentrum med alle fasiliteter.

Adkomst

Fra Hovden sentrum ta av vestover inn mot skilt Breive. Følg veien i en liten kilometer og ta av til høyre inn ved skilt Djupetjønn hyttegrend. Følg veien i ca. 500 meter og hytten vil komme til syne på venstre side. Se etter Krogsveen "til salgs" skilt.

Beskrivelse av tomt

Stor selveiertomt på hele 1120,5 kvm.
Her har du god avstand til hytter fremfor deg. Utvidelsesmulighter.
Tomten fremstår som naturtomt med noe tilsådd fylling fra byggetiden, ellers parkering, resten er flott naturtomt.

Parkering

Parkering på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Derfor pliktig medlemskap i velforeningen.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til fritidsformål i henhold til reguleringsplan "Detaljregulering av Djupetjønn hyttegrend" ID 201702 med ikrafttredelse 26.04.2018.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er stipulert til kr 11 848,45,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Brannvesenet er pålagt å føre tilsyn med, og å feie pipeløp i alle fritidseiendommer. Det vil kunne medføre kostnader for kjøper til utbedring av evt. fremtidige pålegg og anmerkninger. (
Velavgift er kr 3 900,- pr. år.
Det er pliktig medlemskap i områdets velforening.
Avgiften dekker medlemskontingent kr. 300,-, brøyteavgift kr. 3 000,- og tilskudd til løypekjøring kr.600,-. Det er en forventet økning til kr. 5 900,- pr. år fra og med neste sesong. Avgiften forfaller 31.3.2023.
Det ligger fiberkabel i feltet for tilkobling til Bykle Breiband for TV og internett.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 210 371,- ifølge skatteetaten.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Formuesverdien for denne eiendommen vurderes til å være satt lavt sammenlignet med markedsverdien. Kjøper må derfor påregne at formuesverdien vil øke.
Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2021 ikke overstige 90% av dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for fritidseiendommer i Bykle kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2 553 420,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-/kr.14.650,- for eneboliger mindre/større enn 230 kvm. For hytter er prisen på If Hyttepakke kr 9.900,-

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner Spareskillingsbanken. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Toril Nevestveit Björk og Geir Nevestveit

Konsesjon

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men det er boplikt i Bykle kommune. For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet om at boplikten ikke gjelder for denne eiendommen.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Det er pliktig medlemskap i områdets velforening.
Avgiften dekker medlemskontingent kr. 300,-
Brøyteavgift kr. 3 000,-
Tilskudd til løypekjøring kr. 600,-.
Det er en forventet økning til kr. 5 900,- pr. år fra og med neste sesong. Avgiften forfaller 31.3.2023.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr. 34 876,- av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.900,-
Oppgjør: kr 5.900,-
Markedspakke: kr 17.100,-
Visninger: kr 3000,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 32-0043/22
Krogsveen avd. Hovden AS
NO 924 405 937 MVA
Oppdragets KR-kode KR32.2243

Dato

Sist oppdatert: 12. november 2022 kl. 10:51

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Lignende fritidsboliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.