Komplett salgsoppgave

Haslebakken 41

5 650 000 kr
144 m²
4 soverom
Haslebakken 41 - presentert av Krogsveen v/Andreas S. Bjønnes
Haslebakken 41 - presentert av Krogsveen v/Andreas S. Bjønnes
Kart
Del
Andreas S. Bjønnes
Presenteres av
Andreas S. Bjønnes
Øvre Hasle/Breidablikk
BUD INNKOMMET! - Moderne og innholdsrik enebolig fra 2019 med god standard og planløsning - 4 soverom - 2 bad - solrikt og vestvendt

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  5 650 000 kr
 • Omkostninger
  142 420 kr
 • Totalpris
  5 792 420 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2019
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  144 m²
 • Bruksareal
  144 m²
 • Tomteareal
  497,9 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig i kjede
 • Eierform
  Eiet
 • Energimerke
  Rød C

Visning

For å delta på visning, ber vi om at du melder deg på. Da sikrer vi at du får nødvendig informasjon og at det er satt av tilstrekkelig med tid. Kontakt megler dersom annet tidspunkt ønskes. Husk å lese salgsoppgaven før visningen, så du stiller forberedt. NB. Visning utgår dersom det ikke er noen påmeldte.
Ønsker du kun å bli holdt orientert, kan du fra eiendommens hjemmeside få varsel om solgtpris, eller kontakte megler.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Moderne og innholdsrik enebolig med praktisk planløsning og gjennomgående god standard. Her kan du flytte rett inn i ditt nye hjem. Kanskje dette kan være den perfekte boligen for deg som ønsker en lettstelt hverdag? Boligen har gode og delikate materialvalg i lyse og tidsriktige fargevalg. Hovedetasje har en åpen planløsning med god takhøyde og store vindusflater. Her er det rikelig med plass til både spisebord, sofagruppe og egen TV-krok. Fra stuen er det utgang til uteplass på cirka 88 kvm, hvor det også er rikelig med sol.
Meget populært og attraktivt boligområde på Øvre Hasle/Breidablikk, ca. 2,5 km fra sentrum. Området er barnevennlig og veletablert. Her ligger "alle" fasiliteter i nærheten, som bla. skoler, grendehus, barnehager, matbutikker, idrettspark og gode turområder.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Haslebakken 41, 3229 SANDEFJORD
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 46, bruksnummer 720, ideell andel 1/1
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 46, bruksnummer 313, ideell andel 1/3

Innhold

Totalt bruksareal: 144 kvm
Totalt primærrom: 144 kvm
Bruksareal:
Boligen 144 kvm
Primærrom:
1. etasje 72 kvm: Entré, gang, bad, vaskerom og 3 soverom.
2. etasje 72 kvm: Stue/kjøkken, bad og soverom.
I tillegg har boligen en stor utvendig bod på cirka 11 kvm og en dobbel carport på 35 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.05.2023 utført av Anticimex v/Frode Jeilen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.  
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført med betongplate mot grunnen, yttervegger i trekonstruksjoner og utvendig liggende kledning i tre. Pulttak i trekonstruksjoner som er tekket med asfaltbelegg. Vinduer og terrassedører i plast med 3-lags glass og ytterdører i tre. Alle konstruksjoner og komponenter er fra boligens byggeår. Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
Tg2:
- På bad i 2. etasje er det misfarging/svertesopp på elastisk fugemasse i dusjsonen.
- Lokalfall i dusjsonen på bad i 1. etasje er mindre enn hva som ideelt anbefales, men er likevel vurdert som tilstrekkelig da dusjsonen er nedsenket. Nivåforskjell fra døråpning til hovedsluk er målt til ca. 35 mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende mth. lekkasjesikkerhet.
- På kjøkken er det kullfilter og ikke separat avtrekk fra rommet.
- Det er stedvis knirk og svikt i gulvet i 2. etasje. Det er registrert fuktskade i parkett ved balkongdør i stue/kjøkken i 2. etasje. Eier opplyser at forholdet skal utbedres av utbygger i løpet av mai.
- Liten avstand mellom utvendig overflate/gulv (fra terrasse) og innvendig gulv.
- Det er ikke foretatt Radonmålinger i boligen. Dette er anbefalt jf. DSA
- Det er ingen ventilasjon på vaskerom. Mekanisk avtrekk bør etableres, tg3.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om punktene nevnt over. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Standard

Moderne og innholdsrik enebolig med god og praktisk planløsning. Boligen ble oppført i 2019 og har en gjennomgående god standard. Her kan du flytte rett inn i ditt nye hjem. Dette kan være den perfekte boligen for deg som ønsker en lettstelt hverdag. Gode og delikate materialvalg i lyse og tidsriktige fargevalg. Gulv har for det meste lekker 1-stavs parkett og flis.
Hovedetasjen har en åpen planløsning med god takhøyde og store vindusflater. Her er det rikelig med plass til både spisebord, sofagruppe og egen TV-krok. På stuevinduer mot vest er det montert utvendige screens. Fra stuen er det utgang til boligens fantastiske uteplass på cirka 88 kvm. Her er det rikelig med sol fra morgen til kveld. Stilig og moderne kjøkken med slette fronter og benkeplate i laminat. Det er lagt flis mellom overskap og benkeplate. For øvrig er kjøkkenet godt utnyttet. Det er kun følgende integrerte hvitevarer som medfølger boligen: Platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Det gjøres oppmerksom på at hvitevarene er fra byggeår, og kjøper må forvente slitasje som følge alder og normal bruk. 
Hovedetasjen har også sin egen avdeling med stort hovedsoverom og eget bad. Her er det også god takhøyde som skaper en god romfølelse. Badet er delikat innredet med flis på gulv og vegger. Det er varmekabler i gulv og downlights i tak. Av utstyr er det montert stilren baderomsinnredning, dusjnisje med dører i glass og vegghengt toalett.
I boligens første etasje finnes det romslig gang med garderobe (skyvedører med speil), 3 soverom, bad og praktisk vaskerom/teknisk rom. Det ene soverommet benyttes i dag som TV-stue. Her er det også direkte utgang til platting og hagen. Etasjen har en god romløsning, både for småbarnsfamilien og de som trenger en egen "ungdomsavdeling". Badet er delikat innredet med flis på gulv og malte veggoverflater. Det er varmekabler i gulv og downlights i tak. Av utstyr er det montert stor og moderne baderomsinnredning med benkeplate i stein, dusjnisje med glassdører og vegghengt toalett. Vaskerom/teknisk rom har vinylbelegg på gulv og malte vegger. Det er montert utslagsvask og opplegg for vaskemaskin.
Kort oppsummert:
* Bygget i 2019 med gjennomgående god standard.
* Stort hovedsoverom med eget bad.
* Totalt 2 bad og eget vaskerom/teknisk rom.
* God takhøyde i boligens 2. etasje.
* På stuevinduer mot vest er det montert utvendige screens.
* Vestvendt og solrikt med stor terrasse på ca. 88 kvm.
* Lettstelt tomt.
* Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
* Det er montert el-bil lader i carport.
* Dobbel carport med tilhørende bod.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør. Lampe over spisebord i stuen og lamper på soverom i 1. etasje medfølger ikke.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i entré og på begge bad. Det er montert balansert ventilasjonsanlegg i boligen med varmegjenvinning. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 04.09.2019. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Det gjøres oppmerksom på at vaskerom/teknisk rom i boligens 1. etasje opprinnelig er byggemeldt som bod, i henhold til godkjente tegninger. Det er uvisst om det er gjort flere endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen. Dagboknr 1293291, tinglyst 31.10.2019, bestemmelse om adkomstrett: Haslebakken 39 (naboeiendommen) har rett adkomst på terrasse og i carport for vedlikehold av tilstøtende vegg/vedlikehold av vegger på egen bolig. Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelse/servitutt.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Velkommen til Haslebakken 41, en moderne og lettstelt enebolig med solrik beliggenhet. Boligen ligger i et meget populært og attraktivt boligområde på Øvre Hasle/Breidablikk, ca. 2,5 km nord for sentrum. Området er barnevennlig og veletablert med nærhet til Breidablikk. Her ligger "alle" fasiliteter i nærheten, som blant annet Breidablikk ungdomsskole (i umiddelbar nærhet), grendehus, barnehage, dagligvareforretning og diverse forretninger på Hasle. Fra boligen er det heller ikke mange meterne til lekeplass og Breidablikk idrettspark med blant annet fotballbane, volleyballbane, akebakke og grillhytte med bålområdet. Praktfulle turområder finnes i nærområdet med blant annet populære Hjertås med både tur og skiløyper. Videre er Midtåsen et perfekt turmål for å kunne nyte unik beliggenhet og arkitektur ifra en svunnen tid. Ønsker du byens pulserende liv er det kort vei til sentrum. Fra boligen er det kort vei til Sande barneskole og Breidablikk ungdomsskole. Det finnes også et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i området. Kort kjørevei til E-18 og videre til Torp Lufthavn og E-18. Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Adkomst

Veibeskrivelse Se Google maps - det er enkelt å finne frem i kartet. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Sande barneskole og Breidablikk ungdomsskole (rett i nærheten). Flere barnehager ligger nærområdet. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiertomt på 498 kvm. Tomten er pent opparbeidet med gressplen noe prydbusker/hekk og fine uteplasser. Hagen mot vest er godt skjermet så her kan de minste leke i trygge og gode omgivelser. Det er også god plass til både trampoline og sandkasse. Videre kan boligen skilte med en stor terrasse på cirka 88 kvm vendt mot vest. Her er det rikelig med plass til både langbord og stor sitte gruppe. Det er gode solforhold med sol fra morgen til kveld. Den perfekte plassen for varme sommerdager og sene kveld. Gårdsplassen er asfaltert og har godt med parkeringsplass. Tomten ligger fint plasser i enden av en liten stikkvei.

Parkering

Parkering i stor asfaltert gårdsplass og egen carport med plass til to biler. I tilknytning til carporten finnes det også en bod på ca. 11 kvm og det er montert el-bil lader.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og privat vei. Den delen av vei som er privat, har boligen felles vedlikeholdsansvar sammen med naboene i Haslebakken 37, og nr. 39. Den private veiparsellen har gnr. 46, bnr. 313. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 24.09.2019 avsatt til boligbebyggelse. Videre så er en liten del av tomten mot vest ca. 18 kvm regulert til kjørevei i henhold til reguleringsplan Øvre Haslev. Briskev. - Frøyasv. datert 15.02.1994. Sandefjord kommune opplyser også at eiendommen ligger i gul og rød støysone og er utsatt for støy fra Haslebakken. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 12 766,25,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 30.000,- pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr. 18.000,-
Brøyting av felles veiparsell ca. kr. 1.000,- pr. år, pr. bolig (beløpet vil varier).
Boligen er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av tv/internett og har avgift på kr 710,- pr. mnd. for kun internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2021 var kr 1 509 803,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 5 435 290,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.792.420,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Dennis Jahren og Michelle Haukaas

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom Tryg. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha overfor selger. 
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, renteforsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra Tryg. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver.
Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD-knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  
Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og e-post kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp.
Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke.  Dette er nærmere beskrevet nedenfor. 
På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er".  Selger kan ikke ta «som den er»- forbehold overfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker. 
Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at mangelskravet ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon 
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. 
Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen.
Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. 
Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. 
Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3)

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 40.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 6.000,-
Markedspakke: kr 23.900,-
Oppslag eiendomsregister: kr 2.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0108/23
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.23108

Dato

Sist oppdatert: 27. november 2023 kl. 10:40

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

For å delta på visning, ber vi om at du melder deg på. Da sikrer vi at du får nødvendig informasjon og at det er satt av tilstrekkelig med tid. Kontakt megler dersom annet tidspunkt ønskes. Husk å lese salgsoppgaven før visningen, så du stiller forberedt. NB. Visning utgår dersom det ikke er noen påmeldte.
Ønsker du kun å bli holdt orientert, kan du fra eiendommens hjemmeside få varsel om solgtpris, eller kontakte megler.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.