Komplett salgsoppgave

Myrringen 62

7 350 000 kr
165 m²
3 soverom
Boligen har stilig kjøkken med Sigdal innredning med glatte fronter og integrerte hvitevarer - kjøkkenøy mot spisestue
Boligen har stilig kjøkken med Sigdal innredning med glatte fronter og integrerte hvitevarer - kjøkkenøy mot spisestue
Kart
Del
André Ellefsen
Presenteres av
André Ellefsen
Stilfull nyere familiebolig med 3 gode soverom|3 plan|Flott takterrasse|Uteområde|Garasje|Barnevennlig| Sentrumsnært|

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  7 350 000 kr
 • Omkostninger
  184 920 kr
 • Totalpris
  7 534 920 kr
 • Byggeår
  2017
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Areal
  165 m²
 • Type
  Enebolig i kjede
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  873 kr
 • Energimerke
  Oransje B

Visning

For å delta på visning, ber vi om at du melder deg på. Da sikrer vi at du får nødvendig informasjon og at det er satt av tilstrekkelig med tid. Kontakt megler dersom annet tidspunkt ønskes. Husk å lese salgsoppgaven før visningen, så du stiller forberedt.
Ønsker du kun å bli holdt orientert, kan du fra eiendommens hjemmeside få varsel om solgtpris, eller kontakte megler.
Lurer du på noe?

Dette liker selger best ved boligen

Stor takterrasse, usjenert på østsiden av boligen, el -bil lader, fra hovedsoverom er det adkomst til walk in closet med innredning.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Flott enebolig i rekke over 3 plan med adkomst via hyggelig inngangsparti i 1.etasje. Boligen består i 1.etasje med entre/trapperom, bad, vaskerom og 2 soverom, samt garasje og utvendig bod.
2.etasje inneholder trapperom, bad, kjøkken, spisestue/stue og soverom med adkomst til walk in closet. Loftsetasjen består av trapperom/loftstue og kontor/hobbyrom, samt utvendig bod.
Eneboligen ligger i et populært boområde kun ca. 1,3 km. fra Jessheim stasjon. Det er gangavstand til skoler, barnehager og Jessheim sentrum med de fleste byfasiliteter med bl.a. Jessheim Storsenter, restauranter, kulturhus, og offentlig kommunikasjon m.m. Rema 1000 ligger kun en kort gåtur i fra boligen, og det er kort vei til Nordbytjernet med badeplass og flotte tur- og rekreasjonsmuligheter.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Myrringen 62, 2052 JESSHEIM
Kommunenummer 3209, gårdsnummer 117, bruksnummer 595, seksjonsnummer 20, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 202 kvm
Totalt primærrom: 165 kvm
Primærrom:
1. etasje 53 kvm: Entre/trapperom, bad, vaskerom og 2 soverom.
2. etasje 84 kvm: Trapperom, bad, kjøkken, spisestue/stue og soverom med garderobenisje.
3. etasje 28 kvm: Trapperom/loftstue og kontor/hobbyrom.
Sekundærrom:
1. etasje 31 kvm: Garasje og utvendig bod.
3. etasje 6 kvm: Utvendig bod.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.11.2023 utført av Pål Einar Sommeling.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.  
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført: Gulvflater i u.etasje av betong og etasjeskillere av tre. Yttervegger og bærende konstruksjoner av støpt plate på mark og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader er kledd med trepanel. Takkonstruksjon av tre i pulttaks form og tilnærmet flatt tak, utvendig tekket med papp/membran.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
Følgende er gitt tilstandsgrad 2:
- Badene pga at det ikke er anordning (spalte under vegghengt toalett) slik at eventuelt lekkasjevann fra innebygget sisterne kan oppdages tidlig, og riss/sprekker i 2 gulvfliser under vegghengt toalett på bad i 1 etasje.
- Vaskerom: det ikke utført fuktmåling/hulltaking grunnet våtsonens plassering.
Følgende er ikke undersøkt:
- Innvendige pipeløp og funksjonalitet er ikke vurdert.
- Fundamenter og byggegrunn.
Øvrig opplysning fra takst:
- 2 utvendige boder og garasje er medtatt i arealberegninger.
Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.

Moderniseringer og påkostninger

• Kledning rundt trappeoppgang.
• Innredning i walk-in.
• Badekar på bad i 2. etg.
• Benk på vaskerom + opphengs system på vaskerom til tørk av klær.
• Platting på baksiden og heller.
• Screen på terrasse med tilhørende vind og fukt sensorer.
• Stein og Thuja hekk ved inngangsparti.

Standard

Flott enebolig i rekke over 3 plan med adkomst via hyggelig inngangsparti i 1.etasje. Boligen består i 1.etasje med entre/trapperom, bad, vaskerom og 2 soverom, samt garasje og utvendig bod.
2.etasje inneholder trapperom, bad, kjøkken, spisestue/stue og soverom med adkomst til walk in closet. Loftsetasjen består av trapperom/loftstue og kontor/hobbyrom, samt utvendig bod.
Boligen har moderne fargevalg, innerdører har profilerte dørblader, og innvendige trapper er av tre i malt/lakket utførelse.
1 etasje:
Entreen fremstår tiltalende med moderne grønnfarge på vegger og brytningsvegg, og det er stor skyvedørsgarderobe med speildører. På gulvet er fliser ved varme ved inngangspartiet, og det er pen entrédør med glassfelt og kodelås.
Det er 2 gode soverom i denne etasjen med god plass til seng og skrivepult/kommode.
Etasjen har pent lyst flislagt bad med innredning med servant med ett-greps armatur, speil med belysning og stikkontakt på vegg, vegghengt toalett, og dusjhjørne med ett-greps armatur med dusjhode samt hånddusj.
Praktisk vaskerom med flislagt gulv med varme og malte overflater på vegger. Det er innredning med utslagsvask med ett-greps armatur, opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og 2 doble stikkontakter på vegg. Varmtvannsbereder fra 2017 på 200 L. er plassert i hjørne av vaskerom. Vaskerommet har egen utgang til hyggelig terrasseområde på 22,3 kvm. på husets bakside med trapp til terreng - samt delvis steinbelagt uteplass.
2 etasje:
Stuen er romslig med god plass til avdeling for sittegruppe, og det også mulighet for en koseplass ved vinduer. Boligens opprinnelige løsning hvor det var åpent rundt trapperom og vegg mot kjøkken er endret. Stuen har peisovn, og det er gode vindusflater i stue og kjøkkendel.
Det er åpnet opp slik at det er adkomst fra gang/trapp direkte til kjøkkendel, og det er også bygget igjen to sider av trapperom slik at dagens løsning separerer stue og kjøkken mer enn opprinnelig inntegnet.
Boligen har stilig kjøkken med Sigdal innredning med glatte fronter og integrerte hvitevarer, kjøkkenøy mot spisestue, fritthengende ventilator tilkoblet avtrekkskanal, laminert benkeplate med oppvaskkum med ett-greps armatur samt induksjons koketopp, komfyrvakt på vegg, stedvis platekledning over benkeplate og 3 nedfelte stikkontakter i benkeplate/kjøkkenøy, innebygget microovn og stekeovn i
høyskap, innebygget oppvaskmaskin, integrert kjøleskap med fryser, og malt overflate i himling med downlights. Waterguard system er montert.
Kjøkkendelen er romslig, og det er i tillegg god plass til spisebord.
Hovedsoverommet ligger i denne etasjen, og det er adkomst til både bad og walk in closet med innredning fra dette rommet. Garderobeskap på hovedsoverom
Bad i tilknytning til hovedsoverom er lyst og pent med flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Innredning er med servant med ett-greps armatur, speil med belysning og stikkontakt på vegg, vegghengt toalett, dusjhjørne med ett-greps armatur med dusjhode samt hånddusj, hjørnebadekar med ett-greps armatur med hånddusj, og malt overflate i himling med downlights.
Loftsetasje:
Etasjen har stue som i dag benyttes som TV - stue, og det er eget kontor/hobbyrom innenfor dette rommet.
Fra loftstuen er det utgang til stort flott terrasseområde på 45 kvm. med plass til flere sitteområder. Rekkverk på terrasse er av metall og glass, samt tre. Det er stedvis levegger av trepanel, og terrassen har elektrisk pergola på 18,8 kvm. med levegg i form av screenvegg. Belysning samt stikkontakt på vegg på terrasse. I tillegg er det utvendig brannstige.
Det er utvendig bod med adkomst fra terrassen.
Integrert garasje med leddport med portåpner. Det er belysning i tak og stikkontakter på vegg, og ladepunkt for El-bil er montert på vegg. Øvrig parkering på innkjøring/gårdsplass på egen eiendom.
- Downlights i enkelte rom.
- Balansert ventilasjon.
- Sentralstøvsuger.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
- Taklampe i stue i 3 etg. og fryser i trappeoppgang nede medfølger ikke.
- Langbord med tilhørende krakk og 4 stoler (m puter) på takterrasse medfølger hvis ønskelig.

Oppvarming

Elektrisitet og varmekabler, kombinert med peisovn i stue.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med. 

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 25.10.2017. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er åpnet opp mellom trappegang og kjøkken slik at det er dør inn til kjøkken fra trappegang, og i tillegg kledd igjen to deler av trappepartiet i 2 etg. Det fraviker derfor noe fra opprinnelige byggetegninger.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 987886 , tinglyst 21.11.2012, type heftelse: UTBYGGINGSAVTALE
Avtalen er omfattende, og omhandler bl.a. annet om at grunneiernes ansvar ang opparbeidelse av veg, vann og avløp - alle tekniske anlegg frem til offentlig ledningsnett.
Beboere vil gjennom en/flere valgt(e) organisasjonsform(er) eie og forvalte alle arealer som er satt av til fellesområde og spesialområder, samt grendelekeplass. Grunneier er ansvarlig for innkreving at et beløp fra fremtidige hjemmelshavere, som muliggjør etablering og drift av slike arealer.
Det er plikt til å være medlem i sameie/velforening på alle gårds og bruksnummer, samt eierseksjoner som er bebygd eller som kan bebygges. Beboerne innenfor området er ansvarlig for å dekke de felles utgifter i så henseende med et årlig beløp.
27.03.2017 - Dokumentnr: 266264 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 20
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Grunn
Sameiebrøk: 181/3405
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Diverse

Sameiebrøk 181/3405

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et populært boområde kun ca. 1,3 km. fra Jessheim stasjon. Det er gangavstand til skoler, barnehager og Jessheim sentrum med de fleste fasiliteter med bl.a. Jessheim Storsenter, restauranter, kulturhus, offentlig kommunikasjon m.m. Rema 1000 ligger kun en kort gåtur i fra boligen, og det er bensinstasjon i nærhet. Det er kort vei til Nordbytjernet med badeplass og flotte tur- og rekreasjonsmuligheter, sommer som vinter. Området for øvrig har et bred tilbud for alle aldersklasser innen idrett og kultur.
En liten gåtur fra eiendommen, og du er i Jessheim sentrum med alt av by fasiliteter. Her finner du et stort kjøpesenter med 140 butikker, koselige caféer og restauranter. Ved siden av senteret ligger byens Kulturhus med flere kinosaler og bibliotek, kulturskole med dans, musikk og teater for barna, og i tillegg tilbyr Kulturhuset konserter, teater, revyer og kunstutstillinger. Jessheim fikk bystatus i september 2012, og er en by i stor vekst.
Nordbytjernet er Ullensakers mest populære badeplass som er tilrettelagt med blant annet brygge og volleyballbane. Tjernet er en naturperle som er meget populært på fine sommerdager. Her finner du flotte turstier rundt tjernet samt et yrende badeliv om sommeren. Ellers kan Jessheims skoger tilby turstier, sykkelstier, skiløyper og lysløype. Jessheimmarka har gode vintertilbud hvor det blir kjørt opp flotte skiløyper.
Ull/Kisa stadion med fotball, friidrett og ny flerbrukshall/skøytehall log Jessheimbadet ligger kun ca. 5 min. gange i fra boligen. Flere treningssenter ligger etablert i nye lokaler sentralt på Jessheim.
Jessheim stasjon har meget gode bussforbindelser til Gardermoen og Oslo.
Fra Jessheim stasjon går det tog i retning Oslo/Drammen og Dal to ganger i timen. Godt tilrettelagt for pendlere!
Avstander med bil:
Gardermoen ca. 12 min.
Strømmen ca. 27 min.
Oslo S. ca. 37 min.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør, og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen en for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiertomt på 191 kvm. som er pent opparbeidet med bl.a plenarealer, diverse beplantning og asfalterte/belegningssteinsbelagte arealer bestående av innkjøring til garasje/gårdsplass.

Parkering

Integrert garasje med el-bil lader, samt parkering på gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.
Eiendommen har vannmåler.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i reguleringsplan for "Gystadmyra B4 - gnr/bnr 117/586" m/best. vedtatt 23.03.2015.
Området er under utbygging, det skal bl.a bygges boliger nord på feltet. Det må påregnes noe byggestøy.
Avsatt i kommuneplanen til: boligbebyggelse - nåværende. Detaljeringssone - Reguleringsplan skal fortsatt gjelde vedtatt 23.03.2021.
Avsatt i kommunedelplan for: Gystadmarka til: boligbebyggelse - nåværende. Detaljeringssone - Reguleringsplan skal fortsatt gjelde vedtatt 06.10.2014.
Grenser inntil reguleringsplan for: "Gystadmyra" vedtatt 03.05.2004, "Områdeplan for Gystadmarka" vedtatt 17.04.2018. og "Smestuløkka" vedtatt 29.11.2022. Her pågår det klagesak.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Kommunedelplanen for Jessheim (Byplan) er under rullering, se kommunens nettsider: Rulllering av Byplan Jessheim 2050(Ullensaker.kommune.no)

Økonomi

Boligens kostnader

Lønnskostnader, driftskostnader, kabel tv, andre driftskostnader(brøyting, strøing)

Kommunale utgifter

Prognose for kommunale avgifter er kr 8312,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Det er installert vannmåler, og avgiftene vil da variere etter forbruk.
I selgers husstand har det bodd 3 personer, og det opplyses om at strømforbruket har vært ca. 15.000 kwh pr år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr. ca. 7.860,-
Selger har tegnet eget kabel-tv og internett abonnement (Telia), og har avgift på kr 750 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2021 var kr 1 707 903,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2021 kr 6 148 450,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.534.920,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos Tryg Forsikring på kr. 15.050,-

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN Bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Tommy Gulliksen og Inger Lise Schjølberg

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet GYSTAD HAGEBY BOLIGSAMEIE 3, med sameiebrøk 181/3405.
Sameiet består av 21 eierseksjoner.
Forretningsfører er BORI BBL.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Øvrig info:
Det skal foretas sammenslåing av fire sameier i fremtiden, prosessen har ikke kommet så langt enda, og styreleder opplyser at de ikke har noen oversikt over hvordan dette påvirker felleskostnader før evt. tidligst neste år. Det kan tenkes at driften kan bli påvirket bl. a at de kan få et større styre. Det er ifølge styrelder ingen plan om justering av felleskostnader nå.
Fra vedtekter:
- Hver seksjonseier har eksklusiv bruksrett til hver sin del av tomten og til hver sin bygning for seksjonene 1-21.
- Den enkelte seksjonseier skal gi atkomst på eller via sin seksjons tilleggsareal til øvrige seksjonseiere, slik at utvendig vedlikehold av bygningen kan utføres.
- Sameierne har felles vedlikeholdsansvar for overvann - og drensledninger fra konnunal ledning frem til utvendig lum og stoppekran tilhørende bruksenheten.
- Alle boligene skal ha samme farge.
- Hver seksjonseier har selv ansvaret for å forsikre den bruksenheten han disponerer ekslusivt. Dersom ett eller flere forsikringsselskap krever felles forsikirng, skal alle seksjoner forsikres via ny felles forsikrign og felleskostnader justeres deretter.
- Fellesarealene for Gystad Hageby vil bli organisert som et realsameie, Gystad Hageby Driftssameie når hele feltet er ferdig utbygd. Det er utarbeidet egne vedtekter for driftssameie og det vil også bli valgt et eget driftsstyre.
- Den enkelte sameier står fritt til å bygge på, oppføre garasje, terrasse og lignende på det grunnareal han disponerer eksklusivt, innenfor de krav som følger av reguleringsplanen og dens bestemmelser, samt øvrige offentlige regler som regulerer slike forhold, under forutsetning av skriftlig samtykke fra styret. Alle utvendige endringer/oppgraderinger som avviker fra opprinnelig standard fra utbygger, skal søkes og godkjennes av styret. En ikke uttømmende liste med eksempler som menes er; utskifting av ytterdør, utelamper, postkasse, oppsetting av pergola, hekk. m.m. Styret kan fastsette nærmere spesifikasjoner for gjennomføring av slike tiltak.
- Kostnader til drift at Gystad Hageby Driftssameie dekkes som kontignet pr seksjonseier, fastsatt på grunnlag av antall boligen i det enkelte boligsameier.
- Det påligger den enkelte sameier å besørge og bekoste utvendig og innvendig vedlikehold av bruksenheten (bygningen) og utearealer som sameieren har enerett til å bruke. Sameierne har felles vedlikeholdsansvar for overvann- og drensledninger fra kommunal ledning frem til utvendig kum og stoppekran tilhørende bruksenheten.
Øvrig opplysning:
Ved utleie av boligen må det meldes til styret. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.
Konferer med megler for mer informasjon.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom Tryg. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha overfor selger. 
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, renteforsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra Tryg. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver.
Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD-knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  
Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og e-post kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp.
Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. 

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke.  Dette er nærmere beskrevet nedenfor. 
På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er".  Selger kan ikke ta «som den er»- forbehold overfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker. 
Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at mangelskravet ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 andre ledd, dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon 
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. 
Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen.
Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. 
Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. 
Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3)

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0226/23
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.23226

Dato

Sist oppdatert: 26. januar 2024 kl. 10:41

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

For å delta på visning, ber vi om at du melder deg på. Da sikrer vi at du får nødvendig informasjon og at det er satt av tilstrekkelig med tid. Kontakt megler dersom annet tidspunkt ønskes. Husk å lese salgsoppgaven før visningen, så du stiller forberedt.
Ønsker du kun å bli holdt orientert, kan du fra eiendommens hjemmeside få varsel om solgtpris, eller kontakte megler.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.