Komplett salgsoppgave

Romskollen 41

4 500 000 kr
99 m²
3 soverom
Velkommen til Romskollen 41!
Velkommen til Romskollen 41!
Kart
Del
Hans Petter Søvik
Presenteres av
Hans Petter Søvik
Askim/Romskollen
Nyere tomannsbolig (2020), romslig planløsning | God standard, 2 bad, 3 soverom, carport | Gode solforhold, turområder

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  4 500 000 kr
 • Omkostninger
  163 670 kr
 • Totalpris
  4 663 670 kr
 • Byggeår
  2020
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  99 m²
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Årlig velavgift
  1 500 kr
 • Energimerke
  Gul C

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding.
Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Krogsveen Ski har glede av å presentere; Romskollen 41 som er en nyere (2020) bolig med god standard ute og inne. Den har en luftig beliggenhet med veldig gode lys og solforhold. Ca. 5 minutter med bil inn til Askim sentrum. Flotte turområder like utenfor døra, som egner seg både for løping og sykling. Glomma er like i nærheten. Kort avstand ut på E18. Så eiendommen egner seg godt også for dem som pendler til Oslo, enten med bil eller tog (35 min). Skole, barnehage og matbutikker er like i nærheten. Hvis man ønsker å ta turen til Sverige, så tar dette bare 30 min.
 • 2 store bad
 • 3 store soverom
 • 2 stuer
 • Moderne kjøkken
 • Barnevennlig
 • Carport m/bod
 • Elbil lader
 • Sydvestvendt uteplass
 • Solrikt
 • Flott natur
Velkommen skal dere være!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Romskollen 41, 1832 ASKIM
Kommunenummer 3014, gårdsnummer 92, bruksnummer 118, seksjonsnummer 2, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 105 kvm
Totalt primærrom: 99 kvm
Primærrom:
1. etasje 48 kvm: Entré, bad/vaskerom, stue/kjøkken
2. etasje 51 kvm: Stue, bad, 3 soverom
Sekundærrom:
1. etasje 6 kvm: Bod
I tillegg følger det med en utvendig sportsbod på ca. 4 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.07.2023, utført av Toran Eiendom AS v/Tor Helge Randem. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.  
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført med taktekkingen av betongtakstein. Takrenner og beslag i overflatebehandlet stål. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende bordkledning. Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon. Det er inspeksjonsluke til loft på soverom 2. etasje. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass, utvendig belagt med aluminium. Malt balkongdør i tre utvendig, belagt med aluminium. Malt ytterdør. Terrasse mot vest med tilgang via terrasse dør fra stue. Terrasse antas fundamentert på pukk pute med bjelkelag og gulvbord i impregnerte materialer. Levegg mot nabo i malt treverk. Etasjeskiller er av trebjelkelag mellom 1. og 2. etasje. 1. etasje med støpt plate på mark. Det ble ved hjelp av krysslaser foretatt kontroll av planhetsavvik i etasjene, ingen unormale målinger registrert Bygningen har grunnmur i isolerte elementer, med støpt plate på mark. Utvendige avløpsrør er av plast Utvendige avløpsledninger er fra 2020. Det er offentlig avløp via private stikkledninger. Utvendige vannledninger er av plast (PEL). Utvendige vannledninger er fra 2020. Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
NB! Interessenter må lese mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i den vedlagte tilstandsrapporten. I rapporten fremkommer de forskjellige tilstandsgradene og en spesifisert fremstilling av standard og kvalitet. Selgers egenerklæring ligger også vedlagt, og må leses og forstås av interessentene. Kjøper overtar ansvar og risiko for å ha lest og forstått innholdet i tilstandsrapporten, egenerklæringen og øvrig salgsdokumentasjon før bud inngis, og overtar ansvar og risiko for dette.

Moderniseringer og påkostninger

- Lagt kantstein (2021)
- Satt opp gjerde i hagen (2022)
- Foliert deler av kjøkken (2022) og snekret pult og seng på gjesterom (2022)
- Alle rom malt (2022-2023)
- Satt opp carport (2023)

Standard

Tomannsbolig på solrik tomt med ny carport, utebod og elbillader. Boligen har en god en romslig planløsning med 2 stuer, 2 bad og 3 soverom.
1. ETASJE
Entré:
Velkommen inn i en romslig, flislagt entré med varmekabler på gulv. Det er plass til garderobeskap og ekstra knaggrekker for klesoppheng. Boligen har balansert ventilasjon.
Kjøkken:
Delikat kjøkken med takhøy innredning fra Ikea. Kjøkken og stue er i en åpen løsning. Kjøkkeninnredningen har slette, lyse fronter, benkeplate i laminat med nedsenket oppvaskbeslag. Det er integrert oppvaskmaskin, kjøl/fryseskap, komfyr og induksjonsplatetopp med ventilator over. Gulvføler til vannstoppventil og komfyrvakt over platetopp. Ved frokostbaren kan morgenkaffen nytes.
Stue:
Fin stue med parkett på gulv. I praktisk tilknytning til kjøkkenet, kan spisebord og stoler plasseres. Det er også plass til hjørnesofa, bord, TV og tilhørende stuemøblement. Peisovn i stuen, som varmer på de kjøligste dagene. Store vinduer langs hele vestveggen, slipper inn meget godt med dagslys. Fra kjøkken/stue er det utgang til vestvendt markterrasse på ca. 23 kvm. Terrassen har markise for de varmeste sommerdagene. Fra terrassen er det videre adkomst til hage.
Bad:
Flislagt bad med malt himling og varmekabler på gulv. Badet er innredet med dusjnisje med rette glassdører, blandebatteri med stort dusjhode og håndholdt dusjhode. Det er vegghengt toalett, baderomsinnredning på 60 cm. med underskap med skuffer og heldekkende servant med speil over. Det er plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Aktuell byggeforskrift er teknisk forskrift 2017. Badet er bygget som baderomskabin.
Bod:
Innvendig bod er bygget med sluk i gulv og arbeidsbenk med nedsenket oppvaskkum, skap under. Det opplyses at det er lagt opp til vaskemaskin her.
2. ETASJE
Loftstue:
Pen stue hvor man også kan nyte fin utsikt og solnedgangen.
Bad:
Badet har fliser på gulv med varmekabler. Vegger med fliser og malte plater i himling. Rommet et innredet med dusjhjørne med glassvegger, blandebatteri med stort fast dusjhode og håndholdt dusjhode. Vegghengt toalett. Baderomsinnredning på 90 cm. bredde med underskap med skuffer og heldekkende servantplate med speil med lys over. Aktuell byggeforskrift er teknisk forskrift 2017. Badet er bygget som baderomskabin.
Soverom:
Boligen har 3 romslige soverom, som alle ligger i samme etasje. Det er god plass til seng, nattbord og diverse soveromsmøbler. Hovedsoverommet har garderobeskap langs hele den ene veggen. Alle rom i boligen er malt i løpet av 2022/23.
Utvendig bod:
Det følger med en utvendig sportsbod, i tilknytning til carporten.
Uteområde:
Sydvestvendt uteområde som er veldig pent opparbeidet. Mulighet for å ha hagemøbler i flere soner.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Følger med salget: Integrerte hvitevarer på kjøkkenet.
Følger ikke med salget: Vaskemaskin og tørketrommel.

Oppvarming

Boligen varmes opp med vedfyring og varmekabler på gulv i 1. etasje og på begge bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med. 

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 03.04.2020. Det foreligger også ferdigattest på støttemur, datert 31.01.2023. Disse kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen. 

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. 

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Sentralt og strategisk beliggende i utkanten av Askim.
Nærmeste togstasjon er i Askim som er ca. 4 km. unna. Kort avstand til E -18 som tar deg både til Oslo og mot Sverige. Det er bussholdeplass rett ved boligen. Ved E - 18 er det både busstopp og pendlerparkering.
Flotte turområder i nærområdet.

Adkomst

Se Google Maps - det er enkelt å finne frem i kartet.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Få kilometer unna barnehager, samt barne- og ungdomsskole.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør, og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Andel av eiet tomt på 715 kvm. Tomten er flat og pent opparbeidet med plenarealer, tujahekk og gjerde mot vei og mot vest. Singlet gårdsplass.

Parkering

Parkering i ny carport fra 2023 med elbillader. Plass til en ekstra bil foran inngangsdør, samt en bil ved siden av boligen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse og kjørevei i henhold til reguleringsplan for Romskollen, med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 26.11.2009, endring vedtatt 23.06.2017.
Selger har mottatt nabovarsel for omregulering av nærliggende områder til boligområder, samt nabovarsel for utbygging av nærliggende boligtomter.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 15.568,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 8.100 kwh. pr. år. 
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.986,-
Velavgift er kr 1.500,- pr. år. Velavgiften dekker gressklipping av fellesområder, noe brøyting av veier og dugnader.
Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av tv/internett, og har avgift på kr 1.229,- pr. mnd. Dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2021 var kr 952.667,- i følge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 3.429.601,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og boligens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.663.670,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 9.250,- for boliger med seksjonsnummer. 

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Marte Bøhler og Simen Theodor Aas

Informasjon om sameiet

Velavgiften er på 1500,- for 2023.
Avgiften går til å dekke kostander ved dugnader ol, gressklipping av fellesområder og noe brøyting av veier.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Romskollen Velforening

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom If.  I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha overfor selger. 
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel renteforsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver.
Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD-knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  
Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og e-post kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp.
Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. 

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke.  Dette er nærmere beskrevet nedenfor. 
På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er".  Selger kan ikke ta «som den er»- forbehold overfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker. 
Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at mangelskravet ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon 
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. 
Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen.
Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. 
Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. 
Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3)

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1 % av salgssummen. Provisjon av eventuell andel fellesgjeld, vil komme i tillegg.
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 15.000,-
Oppgjør: kr 6.000,-
Markedspakke: kr 23.900,-
Visninger/privatvisninger (2 stk. gratis): kr 2.900,- pr. visning.
Oppslag eiendomsregister: kr 2.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 46-0086/23
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Ski
950007613
Oppdragets KR-kode KR46.2386

Dato

Sist oppdatert: 11. september 2023 kl. 10:26

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding.
Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.