Prosjekt

Rødslia 4

7 590 000–7 850 000 kr
138–139 m²
5 rom
Velkommen til et spennende nybygg prosjekt i Rødslia 4. Presentert av Krogsveen v/Andreas S. Bjønnes
Velkommen til et spennende nybygg prosjekt i Rødslia 4. Presentert av Krogsveen v/Andreas S. Bjønnes
Kart
Del
Andreas S. Bjønnes
Presenteres av
Andreas S. Bjønnes
Framnes
Nye og praktiske eneboliger med meget barnevennlig og solrik beliggenhet - perfekt for den aktive barnefamilie - garasje
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  7 590 000–7 850 000 kr
 • Omkostninger
  41 170 kr
 • Totalpris
  7 631 170–7 891 170 kr
 • Rom
  5 rom
 • Areal
  138–139 m²
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eierseksjon

Interessert?

Dette prosjektet har ingen planlagte visninger, kontakt megler for mer informasjon eller meld din interesse så holder vi deg oppdatert om prosjektet.
Lurer du på noe?

Boliger

Etasje
Type
Rom
P-Rom
Pris
5 rom138 m²2.etg7,59 MNOK
5 rom138 m²2.etg7,69 MNOK
5 rom139 m²2.etg7,85 MNOK
5 rom139 m²2.etg7,85 MNOK

Beskrivelse

Kort om prosjektet

Velkommen til et spennende nybygg prosjekt i Rødslia 4. Dette er en sjelden mulighet i et populært og veletablert område. Boligene vil få en klassisk utforming med en effektiv og praktisk planløsning, perfekt for den aktive barnefamilien. Boligene vil inneholde totalt 4 soverom, bad/vaskerom, gjestetoalett og egen voksen avdeling med hovedsoverom, garderoberom og bad. Ett av soverommene kan også fungere som tv-stue. Det blir gode lagringsmuligheter i stor innvendig bod og garasje. To av boligene leveres også med dobbelgarasje. Boligene vil holde en gjennomgående god standard med tidsriktige materialvalg.
Boligene får en solrik og barnevennlig beliggenhet i en stille og rolig gate. Det er et mangfold med lekeplasser og ballsletter for store og små i nærområdet. Innenfor gangavstand ligger matbutikk, samt treningssenter. Nærområdet er veletablert og her bor du med behagelig avstand til både skoler, barnehager, lekeplasser, fotballbane/ballslette, flotte turområder, samt sjø og bryggeanlegg.
Drømmer du om nybygd enebolig på Framnes? Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon eller for visning på tomten.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Rødslia 4, 3222 SANDEFJORD
Kommunenummer 3907, gårdsnummer 112, bruksnummer 142, ideell andel 1/1

Konstruksjon

Oppbygging i henhold til TEK 17. Grunnmur med gulv på grunn leveres med isolerte ringmurselementer på 450mm med 350mm isolasjon, radonsikring og støpt plate i betong.
Vegger av ytterveggselementer 48x198 mm reisverk, 13 mm vindtett-plater, utlekting og 19 mm liggende dobbelfals kledning. Kledning har grunning, samt mellomstrøk fra fabrikk og toppstrøk blir utført på byggeplass. Yttervegger på fores med 48x48 mm, isoleres med 200+50 mm Glava Proff 34, fuktsperre og 13 mm gipsplate.
Valmtak med takstoler isolert med 350mm isolasjon.

Fasader

Ytterdør av typen Opus Tradition med glass 100x210 cm blir levert i bomull.
Vinduer og balkongdører leveres som vist på fasadetegninger med hvite karmer utvendig og innvendig. Topphengslede vinduer med utenpåliggende sprosser. Fastkarm der det ikke er rømningsvei. Farge: S0502-Y Bomull
Taktekking med Skarpnes dobbelkrom RU edelsort takstein.
Boligene vil bli kledd med liggende dobbelfals 19x148 kledning. Grunnet med mellomstrøk og toppstrøk. Farge: S0502-Y Bomull
Rekkverk utføres i impregnert rekkverk med liggende spiler og topprekke i impregnerte materialer. Ikke behandlet.
Garasjen blir også kledd med liggende dobbelfals 19x148 kledning. Grunnet med mellomstrøk og toppstrøk i samme farge som boligen.
Tak blir tekket med asfaltbelegg med terrassebord over. Frittstående garasje får takstein likt som boligen. Videre så garasjen slett isolert stålport i bomull.
Nedløp, takrenner og alle beslag leveres i sort utførelse. Det kommer nedløp på alle fire sider av huset. Garasjer med terrasse over får synlig takrenne på langsiden.
Alle terrasser leveres med ubehandlede 28x120 trykkimpregnerte terrassebord. Ubehandlet trykkimpregnerte rekkverk. Markterrasser er ikke en del av leveransen.

Postkasser

Det blir montert én postkasse for hver bolig på felles postkassestativ iht. Postens krav.

KabelTV/Bredbånd/Telefoni

Det vil bli lagt trekkerør for tv og internett. Kjøper må selv besørge tilknytning og abonnement.

Kjøkken

Kjøkken leveres fra Aubo med tilhørende hvitevarer fra Electrolux. Modellen som ligger som standard er "Unik" med eik struktur og benkeplate i laminat. Det blir malt vegg mellom overskap og benkeplate. Se romskjema/leveransebeskrivelse for mer nøyaktig informasjon om kjøkken til hvert enkelt hus.
Som tilvalg kan kjøkken tilpasses med hjelp av kjøkkenkonsulent fra Aubo etter eget ønske. Tilvalg på kjøkken gjøres hos Montér Tønsberg. Tilvalgsprisene oppgis direkte fra Montér.
I boliger blir kjøkkenkran levert fra Oras, modell saga m/avstenging for oppvaskmaskin. Enkel vannstopper med føler for oppvaskmaskin.
Kjøkken som vist på bilder/3D-ilustrasjon er av nevnte modell, men kan avvike fra standard leveranse.

Bad

Kombinert vaskerom/bad i 1. etasje får sparklet og malt gips i tak. Vegger og gulv blir flislagt med District 60x60 Gray rett fra Fagslis som standard (4 forskjellige farger kan velges). Rundt slik blir det lagt mosaikkflis fra samme serie. Det blir montert vegghengt toalett fra Villeroy & Boch med hvit trykkplate og O-novo veggskål med dempet sete. Toalettkasse på vegg blir flislagt. Dusj i 90x90 med dusjløsning i klart glass og profiler i krom. Dusjbatteri leveres fra Gustavberg Nordic 3 termostat med tilhørende dusjsett. Baderomsinnredning med speil fra Linnbad (120 cm) i hvit med porselen servant. Seil har også lys. Servantbatteri fra Oras Saga. Videre blir det opplegg for vaskemaskin
Toalettrom i boligens 1. etasje får sparklet og malt gips i tak og på vegger. Gulv blir flislagt med District 60x60 Gray rett fra Fagslis som standard (4 forskjellige farger kan velges).
Det blir også her montert vegghengt toalett fra Villeroy & Boch med hvit trykkplate og O-novo veggskål med dempet sete. Toalettkasse på vegg blir flislagt. Servant fra Porgrunn Glow med servantbatteri fra Oras Saga.
Bad med tilknytning til boligens hovedsoverom i 2. etasje får sparklet og malt gips i tak. Gulv blir flislagt med District 60x60 Gray rett fra Fagslis som standard (4 forskjellige farger kan velges). Mosaikk i samme serie rundt sluk og ved fall (ca. 90x90cm). Det blir montert baderomsinnredning fra Linn Hilde møbel i hvit matt med porselen servant (120 cm) og speil med sidelys. Servantbatteri, Oras Saga.
Vegghengt toalett fra Villeroy & Boch med hvit trykkplate og O-novo veggskål med dempet sete. Toalettkasse på vegg blir flislagt. Dusj i 90x90 med dusjløsning i klart glass og profiler i krom. Dusjbatteri leveres fra Gustavberg Nordic 3 termostat med tilhørende dusjsett. Standard Joti sluk.

Andre Oppholdsrom

Gulv: Alle gulv i oppholdsrom leveres med laminat fra Berry Alloc, valgfri type fra Grand Avenue serien. I gang, 1. etasje blir det lagt fliser av typen District 60x60 Gray rett fra Fagslis som standard (4 forskjellige farger kan velges). I bod/teknisk blir det lagt grått belegg med 100mm oppkant på vegger.
Vegger: Standard bindingsverk i varierende dimensjoner tilpasset bærekonstruksjoner og rørføringer. Innvendige vegger i gisps som blir sparklet og malt (Klasse K2, klasse K3 i stue/kjøkken). Det vil kunne forekomme synlige innkassinger på vegg eller i tak for fremføringer av ventilasjon og VVS med lik utførelse som tilstøtende flater.
Standard farge i tak er S0502-Y Bomull.
Ytterdør blir levert som standard av type, Opus Tradition med glass 100x210 cm, i bomull, S0502-Y
Innerdører blir av typen Opus Classic 3, formpresset med en lett kjerne. Standard leveranse også i bomull, S0502-Y.
Vinduer og balkongdører leveres som vist på fasadetegninger med hvite karmer (bomull), utvendig og innvendig. Vinduene er topphengslede med utenpåliggende sprosser. Fastkarm der det ikke er rømningsvei.
Standard trapp leveres med hvite vanger (bomull), stålspiler og eiketrinn (oljet).
Boligen leveres med hvitmalte glatte lister på innerdører, hvite gulvlister og hvite glatte lister i tak. Alle i bomull. Synlige spikerhull i lister.
Garasjegulv leveres i ubehandlet betong. Innvendig leveres den uisolert med synlig reisverk.

Garderobe-fasilteter

Inntegnet garderobe medfølger ikke leveransen fra utbygger.

Oppvarming

Det blir montert varmekabler i gang, på gjestetoalett og på bad/vaskerom i 1. etasje, samt bad i 2. etasje. Videre blir det montert balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. I stuen blir det stålpipe med vedovn av typen Termatech TT20 (bazic svart vedovn med ståldør).

Ferdigattest/brukstillatelse

Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest. Kjøper aksepterer imidlertid at dersom overtagelse gjennomføres i vinterhalvåret, slik at utomhusarbeider ikke kan ferdigstilles, kan utbygger kreve at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse. Dette forutsetter at kommunen har utstedt slik midlertidig brukstillatelse og at det kun gjenstår utomhusarbeider.  
Ferdigattest vil i disse tilfeller bli rekvirert av utbygger når alle arbeider er fullført. Kjøper vil være berettiget til å holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesummen som sikkerhet for selgers oppfyllelse av gjenstående arbeid. Ved enhver overtagelse opphører et eventuelt dagmulktkrav.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet vil få legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det gjøres oppmerksom på at det kan bli tinglyst nødvendige erklæringer/avtaler knyttet til gjennomføringen av prosjektet. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for dette. Kjøper aksepterer videre at eiendommen kan påheftes nye private og offentlige rådighetsinnskrenkninger dersom offentlig myndighet krever det.

Eventuell adgang til utleie

Boligene har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom (hybel) så lenge utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. En evt. leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje med eier.
Det er krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. Prosjektet bygges slik at nødvendige radontiltak gjennomføres iht. den byggetekniske forskrift som gjelder for prosjektet.

Diverse

Frem til overtagelse er eiendommen forsikret av utbygger.
Salgsprisene er faste frem til overlevering. Selger står fritt til når som helst å regulere prisene på usolgte enheter. Det gjøres oppmerksom på at kjøper som har fått akseptert bud og/eller inngått kontrakt ikke kan videreselge kontrakten uten samtykke fra selger.
Det gjøres videre oppmerksom på at det kun er fysiske personer som kan inngå kjøpsavtale i prosjektet, med mindre man har skriftlig samtykke fra selger. Det gjøres spesielt oppmerksom på at man etter regler fra 01.07.2011 defineres som entreprenør i det man kjøper på spekulasjon for videresalg før ferdigstillelse/overtagelse/overskjøting. Dette medfører at man ovenfor kjøper får fullt entreprenøransvar etter Bustadsoppføringslova med alt det innebærer, herunder ny garantistillelse til forbruker som kjøper. Selger forbeholder seg retten til å disponere over utomhusarealene frem til overlevering.
Det tas forbehold om skrive- og trykkfeil i det utleverte materiell. Det gjøres oppmerksom på at det i leveransen kan forekomme avvik fra ovennevnte standardbeskrivelse. Sprekkdannelser som følge av naturlig krymping av materialer kan forekomme og er ikke å anse som mangler ved bygget. Det tas forbehold om mindre arealavvik, og kjøper kan ikke kreve prisavslag for dette.
Det kan forekomme målestokkavvik ved trykking av salgsmaterialet, og prospektet må derfor ikke brukes for nøyaktig måltaking.
Med dagens krav til tetthet i boliger i kombinasjon med miljøvennlige malinger, vil det kunne oppstå “heksesot“ i nye boliger. God ventilering og forsiktig bruk av levende lys eller gasspeis er derfor viktig spesielt det første året. “Heksesot“ er ikke å anse som en reklamasjon.

Energimerking

Selger er ansvarlig for å fremskaffe endelig energiattest før ferdigstillelse.

Generell orientering om areal og innhold

Prosjektets arealer:
Bruksareal: 145 kvm (areal uten garasje).
P-rom: 138 kvm til 139 kvm.
Følgende rom vil inngå i prosjektets primærrom:
1. etasje: 62 kvm: Hall, to soverom, tv-stue/soverom, wc og bad/vaskerom.
2. etasje: 76 kvm: Stue/kjøkken, hovedsoverom, garderoberom og bad.
Følgende rom vil inngå i prosjektets sekundærrom:
1. etasje: 5 kvm: Bod.
Videre vil boligene også disponere sin egen garasje. Bolig nummer 1 og 2 får dobbel garasje på 33 kvm. Bolig nr. 3 får enkeltgarasje på 19 kvm og bolig nummer 4 får frittliggende garasje på 18,5 kvm.
Arealene er beregnet etter Norsk Standard 3940. BTA-arealet angir leilighetens gulvareal med utvendige vegger og halvparten av veggen mot naboleiligheten/gang.  BRA-arealet angir boarealet inklusive innvendig bod. P-rom arealet angir leilighetens bruksareal av primærdel. De oppgitte arealene i markedsføringen er å betrakte som ca. areal. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre/større enn markedsført areal.
Boligenes balkong kommer i tillegg for alle arealangivelser.
Se prisliste for nærmere opplysninger om de enkelte boligenes arealer. 

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligene får en solrik og meget barnevennlig beliggenhet i en stille og rolig gate. Framnes er et populært boligområde cirka 3 km fra Sandefjord sentrum. Her er det kort vei til fantastisk lekeplass, samt nærhet til barnehager og Skagerak internasjonale skole. Framnes barneskole ligger i nærområde, så her blir ikke skoleveien lang. Det er et mangfold med lekeplasser og ballsletter for store og små i nærområdet. Innenfor gangavstand ligger matbutikk, samt treningssenter. Nærområdet er veletablert og her bor du med behagelig avstand til både skoler, barnehager, lekeplasser, fotballbane/ballslette, flotte turområder, samt sjø og bryggeanlegg. Innenfor kort gange finner du også populære Asnes med små sydvendte sandstrender, fine svaberg og en gresslette. Vesterøya er kjent for sine flotte badestrender (Langeby, Vøra og Tangen) der en finner en langgrunn og barnevennlig badestrand samt slette fjell og fine stupeplasser. Alle byens fasiliteter ligger ca. 30 minutters gange unna, perfekt for en bytur eller middag på en av byens restauranter. Velkommen til en hyggelig visning!

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Felles eiertomt på ca. 1.790 kvm. Selger tar dog forbehold om mindre avvik i tomtens størrelse og endelige grenser inntil oppmålingsforretning er gjennomført. Eksklusiv bruksrett til naturlig tomteareal for hver bolig sikres ved tinglysing av tilleggsdel til de respektive seksjonene.
Se eget kart for nærmere redegjørelse av fordeling.
Tomten blir pent opparbeidet. Adkomstveier og gårdsplasser blir asfaltert. Dette gjelder ikke i garasjer/carport. Langs Rødslia og på høyre side av innkjøringen til feltet, leveres granittmur av typen Larvikittblikka 50 Krukåsen. Uteområder/hager leveres ferdig tilsådd med Sportsplen (tilsåing av plenarealer må gjøres i perioden mai-september). Hekk av typen Thuja brabant (60-80cm) plantes langs kantstein til innkjøringen til Rødslia 2 i nord og langs hovedvei (Rødslia).

Garasje/parkering

Boligene får hver sin garasje. I tillegg vil det være parkeringsmuligheter i gårdsplass tilhørende hver bolig. Se nærmere kart for informasjon om boligenes fellesareal/gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen får adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Ansvaret for vedlikehold av den private veien på sameiets tomt fordeles likt mellom de fire enhetene.
Eiendommen vil bli tilknyttet kommunal vannledning via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger frem til boligen, men vil være solidarisk ansvarlig med øvrige seksjonseiere for den delen av ledningsnettet som er felles.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 24.09.2019 avsatt til nåværende boligbebyggelse. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Det er gitt rammetillatelse for prosjektet den 25.08.2023.

Økonomi

Kommunale utgifter

Størrelsen på løpende kostnader er meget variabelt i forhold til beboerens ønske. Løpende kostnader skal bl.a. dekke kommunale avgifter, strøm, bygningsforsikring og tv/internett etc.
Sandefjord bredbånd leverer fiberlinje til området. Det er opp til hver enkelt bolig å velge eget innhold og betale for det.
Kjøper må derfor påregne kostnader til:
- I følge Fjordkraft er gjennomsnittlig strømforbruk for eneboliger ca. 20.000 kWh pr. år.
- Kommunale avgifter ligger historisk i størrelse omfang +/- kr 15.500,- pr. husstand (stipulert).
- Et normalt nivå på forsikring er ca. kr. 10.000,- pr. år pr. boenhet, men vil avhenge av hva forsikringen skal dekke, egne fordelsavtaler etc.

Formuesverdi

Da boligen selges som bygg under oppføring er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.
Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.
Det første året boligeiendommen skal formues verdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.
Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2021 skal ikke overstige 25 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2021 ikke overstige 90% av dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Omkostninger

1)    Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr 1.600.00,- pr. bolig og andel dokumentavgift utgjør således kr 40.000,- pr. bolig. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene.
2)    Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
3)    Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter, kr 585,- pr. stk.
4)    Total kjøpesum for hver bolig inkl. omkostninger fremkommer av prislisten. 

Betalingsbetingelser

1) 10% av kjøpesummen innbetales til meglers klientkonto når kjøper har mottatt faktura. Megler fakturerer kjøper for beløpet. Delinnbetalingen må være fri egenkapital, dvs. at det ikke kan tas pant i kjøpt bolig for dette beløpet.
2) Resterende del av kjøpesummen samt omkostninger og evt. tilvalg-/endringssbestillinger betales uoppfordret og må være disponibel på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtagelse.
Innbetalt beløp sikres på meglers klientkonto eller mot bankgaranti. Kjøper er ikke forpliktet til å betale noen del av kontraktssummen eller tilvalgs-/endringsbestillinger før selger har stilt sikkerhet, jf. Bustadoppføringsloven § 12.
Påløpte renter tilfaller kjøper frem til skjøtet er tinglyst på kjøper, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som en følge av at det stilles garanti iht. Bustadoppføringsloven § 47.
Kjøper bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Annen viktig informasjon

Eier

Rødslia Bolig AS

Vedtekter/Husordensregler

Det er utarbeidet forslag til vedtekter for sameiet og som følger vedlagt i salgsoppgaven. Vedtektene fastsettes av sameiet på sameiermøtet. Det anbefales å delta på sameiermøtene.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Eiendommen antas å være klar for overtagelse innen utgangen av 4. kvartal 2024. Selger skal samtidig med varsel om oppstart også varsle om en bindende tremåneders periode for overtagelse. Nærmere informasjon om endelig ferdigstillelsesdato vil bli opplyst med ca. 10 ukers skriftlig varsel.
Eventuell forsinkelse i forhold til varslet tremåneders periode for overtagelse samt endelig overtagelsesdato vil kunne gi kjøper krav på dagmulkt iht. bustadoppføringslovens regler. Forsinkelse i forhold til antatt overtagelse gir normalt ikke krav på dagmulkt. 
Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, se eget punkt om ferdigattest.

Forbehold fra utbygger

Det tas følgende forbehold vedr. igangsettelse av byggearbeidene :
Dersom det inntreffer forhold, eller det er grunn til å anta at slike forhold vil inntreffe, som medfører at selger ikke finner det forsvarlig å iverksette byggearbeidene, kan selger kansellere inngått kjøpekontrakt uten kostand. Eksempler på slike forhold er prisfall i boligmarkedet, reduserte muligheter til å få bolig- eller byggelån eller at selger ikke får åpnet byggelånet, at ikke 50% (to enheter) av seksjonene er solgt, uforutsette offentlige krav, at offentlige tillatelser, herunder rammetillatelse/igangsettelsestillatelse, ikke gis. Nevnte forhold er ikke uttømmende opplistet, men er eksempler på forhold som kan medføre at byggearbeidene ikke iverksettes.
Siste frist for selger å kansellere kjøpekontrakten er 31.03.2024. Selger skal senest denne dato gi kjøper skriftlig begrunnelse for kanselleringen eller skriftlig beskjed om oppstart av byggearbeidene. Dersom kanselleringsretten benyttes får kjøper tilbakebetalt innbetalt kjøpesum inkludert eventuelle opptjente renter på meglers klientkonto. For øvrig kan kjøper ikke fremme krav mot selger som følge av kanselleringen.
Øvrige forbehold:
Selger forbeholder seg retten til å endre prisene for usolgte enheter uten forutgående varsel. Prislisten kan derfor bli erstattet av en senere utgave.
Boligen(e) selges på prosjekteringsstadiet og selger forbeholder seg derfor retten til uten forutgående varsel å gjøre mindre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige for gjennomføringen av prosjektet.
Vindusplasseringen i den enkelte bolig kan avvike noe fra tegninger og skisser i salgsmateriellet.
Det gjøres oppmerksom på at sjakter og føringsveier for VVS installasjoner, ventilasjon og elektro ikke er inntegnet. Påforing/innkassing på vegger/ himlinger må påregnes og rommenes utforming kan bli noe endret som følge av dette.
I nyoppførte boliger forventes i noen grad svinn og krymping av materialer. Selger er ikke ansvarlig for slike forhold.
Det kan forekomme mindre avvik i tomtens størrelse hva gjelder eksklusiv bruksrett til fellesarealer eller seksjonens tilleggsareal.
Ovennevnte endringer/avvik gir ikke kjøper rett til prisavslag, erstatning eller heving.
Det gjøres oppmerksom på at tegninger, planer, skisser og bilder i salgsoppgaven kun er av illustrativ karakter og kan inneholde innredning og tilbehør mv. som ikke inngår i avtalen. Opplysninger gitt i leveransebeskrivelsen er gjeldende.

Salgsbetingelser og kjøpstilbud

Kjøpesummen betales i følgende terminer:
1) 10% av kjøpesummen innbetales til meglers klientkonto når kjøper har mottatt faktura. Megler fakturerer kjøper for beløpet. Delinnbetalingen må være fri egenkapital, dvs. at det ikke kan tas pant i kjøpt bolig for dette beløpet.
2) Resterende del av kjøpesummen samt omkostninger og evt. tilvalg-/endringsbestillinger betales uoppfordret og må være disponibel på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtagelse. 
Innbetalt beløp sikres på meglers klientkonto eller mot bankgaranti.
Påløpte renter tilfaller kjøper frem til skjøtet er tinglyst på kjøper, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som en følge av at det stilles garanti iht. Bustadoppføringsloven § 47. 
Kjøper bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/gebyrer.
Eiendommen(e) selges til fastpris og etter første-mann-til-mølla-prinsippet. Selger forbeholder seg likevel retten til fritt å akseptere eller forkaste ethvert bud uten nærmere begrunnelse.
Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som følger vedlagt i denne salgsoppgaven.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert og legitimasjon må være fremlagt. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr. sms eller på e-post.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser bør derfor være gyldig i minimum 30 minutter.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.
Kjøper plikter å ha gjort seg kjent med komplett salgsinformasjon før bud inngis.
Etter at bindende avtale om kjøp er inngått, er salgsprisene faste og kan ikke justeres for prisstigning.
Det gjøre spesielt oppmerksom på det ikke er anledning til å erverve mer enn to boligseksjoner i samme sameie jmf. eierseksjonsloven § 23. Bestemmelsen gjelder både fysiske og juridiske personer.
Ved kjøp må det fremlegges finansieringsbekreftelse.

Organisasjonsform

Boligene vil bli solgt som eierseksjoner og organisert i et eierseksjonssameie bestående av 4 seksjoner. Sameiebrøken utgjør 1/4 pr. bolig. Eieformen følger Lov om eierseksjoner. Loven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no.

Tilvang og endringer

Iht. bustadoppføringsloven § 9 har kjøper mulighet til å gjøre enkelte tilvalg og endringer avhengig av hvor langt man ha kommet i byggeprosessen. Det er en forutsetning at tilvalget/endringen står i sammenheng med den avtalte leveransen og at den ikke skiller seg vesentlig fra det som opprinnelig er avtalt. Kjøper kan ikke kreve tilvalg og/eller endringer som medfører større ulempe for selger enn den interessen kjøper har av å kreve tilvalget/endringen. Ulempen som tilvalg medfører for selger øker i samsvar med at prosjektet ferdigstilles.
Tilvalg- og endringsbestillinger vil kunne gi selger rett til tilleggsfrist i forbindelse med avtalt overtakelse. I slike tilfeller vil ikke kjøper ha rett til dagmulkt fra opprinnelig avtalt overtakelsestidspunkt.
Det må påregnes ekstra kostnad for tilvalg- og endringsbestillinger.
Selger utarbeider tilvalgs- og endringsliste hvor valgmulighetene for tilvalgsbestillinger og endringer fremkommer. Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger mv.
Alle tilvalgs- og endringsbestillinger gjøres gjennom skriftlig avtale med selger og må være selger i hende senest innen de tidsfrister som fastsettes av selger.
Det kan maksimalt gjøres tilvalg- og endringsbestillinger for 15 % av kjøpesummen.
Alle tilvalgs- og endringsbestillinger skal gjøres opp til meglers klientkonto i forbindelse med sluttoppgjøret.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. 

Lovanvendelse

Boligene selges til forbrukere i henhold til bustadoppføringslova. Boligene selges til næringsdrivende/profesjonelle i henhold til avhendingslova. Etter at boligene er ferdigstilte selges boligene etter avhendingslova til både forbrukere og næringsdrivende/profesjonelle.
For kjøp som følger bustadoppføringsloven gjelder bl.a. følgende : 
Som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser stiller selger en garanti på 3% av kjøpesummen frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5% og står i 5 år etter overtakelsen.  
I tillegg plikter selger å stille bankgaranti for beløp kjøper innbetaler før overtagelse dersom disse skal stilles til selgers disposisjon før overskjøting.
Kjøper har rett til å avbestille leveransen før overtakelse har funnet sted, jf. buofl. §§ 52-54.
Det gjøres oppmerksom på at selger kan kreve erstatning for sitt økonomiske tap i henhold til bustadoppføringslova kapittel VI. Dette gjelder uavhengig av om byggestart er besluttet eller ikke.
Kjøper har rett til å avbestille leveransen før overtakelse har funnet sted, jf. buofl. §§ 52-54. Avbestilling før bygging er besluttet igangsatt vil medføre et avbestillingsgebyr på kr 250.000,-. Ved avbestilling etter at bygging er besluttet igangsatt, vil selger ha krav på full erstatning for sitt økonomiske tap i henhold til bustadoppføringslova kapittel VI.
Dersom det foreligger en mangel i henhold til loven, kan kjøperen holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen. 
Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 4.600,-
Markedspakke: kr 23.900,-
Oppslag eiendomsregister: kr 2.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.23233

Dato

Sist oppdatert: 23. februar 2024 kl. 12:09

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Interessert?

Dette prosjektet har ingen planlagte visninger, kontakt megler for mer informasjon eller meld din interesse så holder vi deg oppdatert om prosjektet.
Lurer du på noe?

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.