Komplett salgsoppgave

Store Berganveien 55

9 150 000 kr
196 m²
4 soverom
Her kan en trygt slippe barna ut for å leke uten bekymringer.
Her kan en trygt slippe barna ut for å leke uten bekymringer.
Kart
Del
Store Bergan
Høyt og frittliggende funkis fra 2013 med solrik og barnevennlig beliggenhet - BRA 251 kvm - Dobbel garasje

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  9 150 000 kr
 • Omkostninger
  229 829 kr
 • Totalpris
  9 379 829 kr
 • Byggeår
  2013
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Areal
  196 m²
 • Bruksareal
  251 m²
 • Tomteareal
  702 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Rød C

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding.
Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til visning !
Lyst og moderne innredet funkis fra 2013 som holder en gjennomgående solid og fin standard, kombinert med en praktisk planløsning.
Fantastisk beliggende enebolig som er fin tilpasset en stor barnefamilie. Her er det rikelig med lagringsplass, samt 4 soverom i tillegg til kontor og separat tv-stue.
Boligen har en dobbel garasje som er integrert i huset med direkte adkomst til entre i underetasje. Den perfekte løsning i en hektisk hverdag der en slipper og tenke på regn og snø når mat og andre dagligvarer skal bæres inn i huset.
Fra boligen tar det kun 3 minutter å spasere til Store Bergan barneskole, og det er kort sykkelavstand til Granholmen badestrand.
Eiendommen har mange usjenerte uteplasser, og hagen kan trygt kalles for barnevennlig og lettstelt.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Store Berganveien 55, 3230 SANDEFJORD
Kommunenummer 3907, gårdsnummer 130, bruksnummer 111

Innhold

Totalt bruksareal: 251 kvm
Totalt primærrom: 196 kvm
Primærrom:
Underetasje 10 kvm: Entre
1. etasje 98 kvm: Gang, bad/vaskerom, tv-stue, toalettrom, kontor og 3 soverom.
2. etasje 96 kvm: Stue, kjøkken, bad og 1 soverom.
Sekundærrom:
Underetasje 45 kvm: Garasje og bod/sluse.
1.etasje 8 kvm: Teknisk rom og bod.
2. etasje 2 kvm: Bod
Utvendig bod på ca. 4 m2 i underetasje har inngang kun fra utsiden, og er derfor utelatt fra arealoppmåling.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.08.2023 utført av Anticimex v/Jon Simonsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Se punkt om ferdigattest for nærmere beskrivelse av innredning og lovlighet.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.  
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført med støpt gulv mot grunn og grunnmur i betongkonstruksjon, Etasjeskillere i trebjelkelag. Yttervegger i trekonstruksjon med utvendig liggende trekledning. Vinduer i 2-lags glass. Yttertaket er tilnærmet flatt og tekket med folie. Oppvarming er via elektrisitet. Gasspeis i stue. Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Separat avtrekk fra kjøkken.
Det gjøres spesielt oppmerksom på følgende bemerkninger som har fått TG2 i rapporten:
*Nivåforskjell (fallforhold) fra døråpning på topp overflate gulv og til sluk er mangelfulle på begge bad. Takstmann har ikke inspisert sluk grunnet plassering av innredning.
*Stedvis riss i gulvflater i garasje, samt gipsplater som er stedvis fuktskadet grunnet snøsmelting fra biler. Gipsplater bør kappes ca 5-10 cm over gulv og det bør monteres sokkel med fuktsikkert materiale.
*Målbare skjevheter registrert . Det ble målt en høydeforskjell mellom høyeste og laveste målepunkt på ca 27 mm. i stue og kjøkken.
*Utvendige trapper tilfredsstiller ikke dagens krav mtp. rekkverk og lysåpning.
Det gjøres spesielt oppmerksom på følgende bemerkninger som har fått TG3 i rapporten:
* Rekkverk/gjerde mangler på de deler av støttemur mot syd. Rekkverk/gjerde bør monteres. Sjablongmessig prisanslag: kr 10 000 - 50 000
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten for ytterligere informasjon om ovennevnte kommentarer.

Standard

Velkommen til Store Berganveien 55 !
Lyst og moderne innredet funkis fra 2013 som holder en gjennomgående solid og fin standard, kombinert med en praktisk planløsning.
Fantastisk beliggende enebolig som er fin tilpasset en stor barnefamilie. Her er det rikelig med lagringsplass, samt 4 soverom i tillegg til kontor og separat tv-stue.
Boligen har en dobbel garasje som er integrert i huset med direkte adkomst til entre i underetasje. Den perfekte løsning i en hektisk hverdag der en slipper og tenke på regn og snø når mat og andre dagligvarer skal bæres inn i huset.
Fra boligen tar det kun 3 minutter å spasere til Store Bergan barneskole, og det er kort sykkelavstand til Granholmen badestrand.
Eiendommen har mange usjenerte uteplasser, og hagen kan trygt kalles for barnevennlig og lettstelt.
Tidsriktig og moderne innredet enebolig, med lite fremtidig vedlikehold.
Nøkkelkvalifikasjoner:
Meget gode solforhold
Downlights i stort sett alle oppholdsrom
Barnevennlig beliggende nest innerst i blindvei
Kort vei til skole, butikk og badestrand
4 soverom + kontor og ekstra tv-stue
Gasspeis fra Faber
Balansert ventilasjon
Gode parkeringsmuligheter i garasje, samt gårdsplass
Amerikansk Samsung kjøleskap med kjøleskuff og fryseboks i bunn

Oppvarming

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med. 

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 07.03.2014. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det foreligger også en ferdigattest på Støttemur og sportsbod under terrasse datert 21.10.2019.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
Bestemmelse om veg tinglyst 16.08.2013 med dokumentnr. 683984.
Den til enhver tid eier av gnr. 130, bnr. 287 skal ha rett til å bygge avkjørsel og anlegge bredbåndkabel, vann og avløpsledninger med tilhørende innretninger på gnr. 130, bnr. 111 samt foreta nødvendig vedlikehold og reparasjoner. Avkjørsel skal være i ca. 4 meter veibredde og fremtidige kostnader til drift og vedlikehold av veien skal fordeles mellom brukerne av veien.
Eiendommens rettigheter:
Best. om vann/kloakkledn. tinglyst 16.08.2013 med dagboknummer 683984
Eiere av gnr. 130, bnr. 111 og senere parseller som fradeles fra denne skal ha rett til å bygge avkjørsel og anlegge vann og avløpsledninger med tilhørende innretninger på gnr. 130, bnr. 272, samt foreta nødvendige vedlikehold og fornyelser. Rett til å benytte vei på gnr. 130, bnr. 272 samt bidra solidarisk med kostnader til drift og vedlikehold av vei.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Diverse

Dersom kjøper ikke ønsker å overta abonnement fra Sector alarm, vil anlegg bli fjernet. Ta kontakt for nærmere opplysninger.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Barnevennlig beliggende på Store Bergan med umiddelbar nærhet til flotte turområder. Fra boligen er veien både kort og trygg til nærmeste barneskole og lekeplass. Her kan en trygt slippe barna ut for å leke uten bekymringer. Du kan også spenne på deg skiene hjemme og tusle ned til løypenettet i Marum som har gode forhold til både vinter og sommer aktiviteter.
Meget populært boområde med nærhet til idylliske Granholmen badestrand og båtbrygge. Granholmen badestrand er rikt befolket på de varme sommerdager med matservering m.m. Kort vei til skog og mark. Dette er et flott boområde for både liten og stor. Sykkelavstand til Ula, Kjerringvik og Eftanglandet som er flotte turmål sommerstid!
Innenfor 10-15 minutter gange finnes en Meny og Rema1000 dagligvareforretning med rikt utvalg, samt en fristende ferskvaredisk.
Gode bussforbindelser til byen.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det ferdes mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse i FINN annonsen.

Barnehager, skoler og fritid

Store Bergan barneskole, Ranvik ungdomsskole og flere barnehager i umiddelbar nærhet.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 702 kvm.
Eiendommen har en lettstelt tomt der gårdsplass er asfaltert/belegningsstein, og det er flere terrasser med gode solforhold og fin utsikt. Store Berganveien 55 har en sjarmerende hage , samt en flislagt uteplass som trygt kan kalles for usjenert og koselig. Her er det plass til hele familien på grilling og sommerhygge.
Høyt og fritt beliggende eiendom med fin utsikt ut over nærområdet. Meget gode solforhold.
Kun 3 minutter gange til Store Bergan barneskole

Parkering

Gode parkeringsmuligheter i dobbel garasje, samt romslig gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse ( Nåværende - 110-Boligområde) iflg. kommunedelplan 24.09.2019.
Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål ( Planid: 71020070012 / Plannavn: Store Berganvei / Vedtaksdato: 26.11.2009) Delareal 2 kvm. Turvei.
Eiendommen grenser delvis til en tursti.
Kommentar Sandefjord kommune:
Den aktuelle eiendommen er en del av et område som er regulert til boligformål (Hystad østre). Reguleringsplanen muliggjør ny boligbebyggelse både på nord- og sydsiden av Store Berganveien. Området er ikke ennå fullt utbygd i henhold til reguleringsplanen.
Det er varslet igangsetting av reguleringsarbeid for Rønningåsen (gbnr. 132/1 m.fl.). Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for utbygging av den nordøstre delen av området til boligformål, totalt ca. 25 boenheter. Vestre del planlegges regulert til grønnstruktur. Den sydlige delen av området planlegges flateregulert til boligformål for senere detaljregulering. Adkomst fra både Rønningveien og Ødegårdsveien vil bli vurdert. Planområdet ligger ca. 87 m sørvest for den aktuelle eiendommen.
I kommuneplan for Sandefjord er det vist en langsiktig utviklingsgrense. Ubebygd areal innenfor den langsiktige utbyggingsgrensen kan påregnes omdisponert til boligformål ved fremtidige kommuneplanrulleringer. Den aktuelle eiendommen grenser inntil den langsiktige utviklingsgrensen.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr. 12.973,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 21.000 kWh pr.år.
Det må påregnes kostnader til drift og vedlikehold av felles adkomstvei. Kostander til snømåking har variert fra kr. 2.000,- til 4.000,- pr.år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr. 5.700,- pr.år.
Boligen er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av tv/internett signaler og har en kostnad på ca. kr. 1.200,- pr.mnd.
Det bør også påregnes kostnader til innboforsikring.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 9.379.920,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 15.050,-/kr.17.550,- for eneboliger mindre/større enn 230 kvm.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Tor-Åge Vedal og Synnøve Aspenes Vedal

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom If.  I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha overfor selger. 
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel renteforsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver.
Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD-knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  
Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og e-post kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp.
Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. 

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke.  Dette er nærmere beskrevet nedenfor. 
På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er".  Selger kan ikke ta «som den er»- forbehold overfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker. 
Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at mangelskravet ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 andre ledd, dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon 
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. 
Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen.
Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. 
Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. 
Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3)

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0.65 % av salgssummen.
Tilrettelegging kr. 15.000,-
Oppgjør: kr 6.000,-
Markedspakke: kr. 23.900,-
Oppslag eiendomsregister: kr 2.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0103/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.22103

Dato

Sist oppdatert: 23. mai 2024 kl. 12:27

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding.
Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.