Komplett salgsoppgave

Galeasveien 15

2 700 000 kr
886,6 m² (eiet)
Nærhet til Bjerkøysundet
Nærhet til Bjerkøysundet
Kart
Del
Nøtterøy/Skallestad
Flott eiertomt grensende til friområde i et hyggelig og rolig villastrøk med gode solforhold!
Sjekk estimert lånekostnad
  • Prisantydning
    2 700 000 kr
  • Omkostninger
    68 670 kr
  • Totalpris
    2 768 670 kr
  • Tomteareal
    886,6 m² (eiet)
  • Type
    Tomt - bolig
  • Eierform
    Eiet

Visning

Visning ved selvsyn.
Ønsker du kun å bli holdt orientert, kan du fra eiendommens hjemmeside få varsel om solgtpris, eller kontakte megler.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Flott eiet tomt i Hårkollen grensende til friområde. Den naturskjønne tomten ligger fint til i en rolig gate i et hyggelig og barnevennlig villastrøk. Med tomtens beliggenhet kan man nyte gode solforhold gjennom dagen.
Tomten er en naturtomt med sin naturlige vegetasjon av fjell og trær.
Det er kort avstand til fjorden og til Arås båthavn og Bjerøysundet med hyggelige badeplasser. Det er også gangavstand til Meny matvareforretning med post i butikk på Skallestad. En liten kjøretur til koselige Teie torv og Tønsberg by.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Galeasveien 15, 3138 SKALLESTAD
Kommunenummer 3911, gårdsnummer 46, bruksnummer 247, ideell andel 1/1

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3811/46/247:
13.05.1980 - Dokumentnr: 2909 - Bestemmelse om gjerde
I skjøte for Galeasveien nr. 15 - gnr. 46, bnr. 247 i Nøtterøy er det vedlagt vilkår som blant annet omhandler bestemmelse om gjerde. Eventuelt gjerdehold og oppsetting av sokkel mot naboeiendommer og offentlig vei, er kommunen uvedkommende. Bestemmelser om felles TV- anlegg.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Den representative tomten ligger fint til i et hyggelig og rolig villastrøk, hvor man kan nyte flotte solforhold og mulig utsikt til fjorden. En dyktig arkitekt kan sannsynligvis etablere sjøutsikt fra 2. etg. Arås båthavn ligger i gangavstand og er et fint utgangspunkt til vår flotte skjærgård. Det er også gangavstand til hyggelige Meny matvareforretning med post i butikk på Skallestad. En liten kjøretur til koselige Teie torv og Tønsberg by. Det går også sykkelsti på denne strekningen. Gode bussforbindelser.
Lekeplass med aktivitetsmuligheter i boligområdet. Det er fine turområder rett i nærheten og det er, lysløype og idrettsanlegg i Nesskogen. Det er kort vei til Verdun badeplass, et flott friområde med svaberg, brygge, gresslette og stupetårn og badestige. Her ligger også Knarberg båthavn. Ulvøytangen badeplass ligger også i nærheten med små sandstrender mellom glattskurte svaberg. Badested i Sparrønningen rett ved. Barnevennlige Torødstranda ligger i en fin bukt med sandstrand og gressbakke.

Adkomst

Fra Tønsberg kjør RV308 over kanalbroa til Nøtterøy. Ta Smidsrødveien til venstre i Teie veidele mot Årøysund og følg denne over i Berganveien. Ta Fullriggerveien til høyre ca. 300 meter etter Meny Skallestad. Ta Klipperveien så til venstre. Galeasveien kommer på venstre hånd og går i en sløyfe i boligfeltet, hvor tomten ligger øverst i svingen.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Oserød skole og Borgheim ungdomsskole. Nøtterøy og Færder videregående skole. Det er barnehager i nærheten.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiertomt på 886,6 kvm. En hyggelig og fint beliggende naturtomt som består av fjell og trær, grensende til et naturskjønt friområde. Den attraktivt tomten ligger i et etablert villaområde, meget rolig og barnevennlig med gode solforhold gjennom dagen.
Vennligst merk at nabo på østsiden har gravet nærmere enn 1m fra eiendomsgrensen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har idag ingen opparbeidet adkomst, men ligger grensende til Galeasveien som er en kommunal vei.
Tomten er ikke tilknyttet vann- og avløpsledninger, men kan tilknyttes det kommunale ledningsnettet via private stikkledninger. Kjøper er ansvarlig for opparbeidelse frem til kommunalt nett som ligger i tilgrensende vei. For avstand til kommunalt nett, se vedlagte kart.  
Ved tilkobling til ledningsnettet påløper tilkoblingsavgift ihht kommunens satser. 
Strømtilkobling i umiddelbar nærhet. Hårkollen Radio og tv-anlegg (fellesanlegg).

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan Hårkollen 3 datert 22.4.1977 med tilhørende reguleringsbestemmelser vedtatt 10.02.1977.
Iflg. opplysninger fra Kommunen, antas / tillates en utnyttelse på inntil 30 % BYA (bebygd areal).
I henhold til kommuneplan datert 06.09.2023 er området avsatt til boligbebyggelse - nåværende, byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav, ras- og skredfare. Kommuneplanens arealdel med bestemmelser og retningslinjer kan fås ved henvendelse megler.
Utsnitt av reguleringsplanen med tilhørende bestemmelser følger vedlagt denne salgsoppgaven. Kjøper er selv ansvarlig for å skaffe alle nødvendige tillatelser fra kommunen for å bebygge eiendommen, og må selv avklare med kommunen hva som eventuelt vil bli godkjent på eiendommen.

Økonomi

Formuesverdi

Det er ikke fastsatt formuesverdi for eiendommen på nåværende tidspunkt. Formuesverdien for ubebygde tomter skal verken overstige 80 % av eiendommens kostpris eller 80 % av markedsverdien. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2 768 670,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos Tryg Forsikring på kr. 15.050,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN Bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Einar Laurentius Koefoed

Konsesjon

Eiendommen er en ubebygd tomt. For at eiendommen skal kunne overskjøtes, må kjøper signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet.
Erklæringen må godkjennes av kommunen før eiendommen kan overskjøtes til kjøper.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Kjøper må sette seg inn i selgers egenerklæring samt salgsoppgaven før bud inngis. Eventuelle reklamasjoner må rettes direkte til selger

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperforsikring gjennom Tryg. Forsikringen er en fri rettshjelpsdekning i 5 år, dvs. at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha overfor selger. 
Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperforsikringen da kostnaden legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra Tryg. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver.
Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD-knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  
Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og e-post kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp.
Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. 

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges som den er ved kjøpers besiktigelse eller på tidspunkt for aksept av kjøpers bud, dersom kjøper ikke besiktiger eiendommen. Eiendommen selges som den er jfr avhendingslovens paragraf 3-9, dog slik at forhold dekket av avhendingslovens § 3-9, andre punktum ikke kan utgjøre en mangel.
Avhendingslovens § 3-9 fravikes videre slik at kjøper ikke kan gjøre gjeldende som mangel forhold etter avhendingslovens § 3-8 (1), andre setning hvor opplysningene er gitt av andre enn selger. § 3-9 fravikes videre slik at forsømte opplysninger fra selgers side bare skal ansees som mangel dersom disse er vesentlige for kjøper og er dokumentert kjent av selger.
Avhendingslovens § 4-19, andre ledd fravikes slik at reklamasjon senest kan skje 1 år etter overtagelse av eiendommen.
Kjøper er oppfordret til selv å befare/undersøke eiendommen og forhold knyttet til denne, eventuelt ved bruk av dertil egnede fagpersoner. Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han måtte kjenne til ved signering av kjøpekontrakten.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,6% av salgssummen inkl. mva.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 6.000,-
Markedspakke: kr 19.200,-
Visninger: Inkludert i meglerprovisjon.
Oppslag eiendomsregister: kr 2.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 21-0145/23
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Tønsberg
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR21.23145

Dato

Sist oppdatert: 22. april 2024 kl. 15:59

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Visning ved selvsyn.
Ønsker du kun å bli holdt orientert, kan du fra eiendommens hjemmeside få varsel om solgtpris, eller kontakte megler.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.