Komplett salgsoppgave

Rambergveien 45D

4 850 000 kr
64 m²
2 soverom
Velkommen til en helt ny og lekker leilighet med god planløsning, heisadkomst, 2 soverom og romslig balkong
Velkommen til en helt ny og lekker leilighet med god planløsning, heisadkomst, 2 soverom og romslig balkong
Kart
Del
Alexander Hassum
Presenteres av
Alexander Hassum
Tønsberg/Kaldnes
Helt ny og lekker hjørneleilighet med god planløsning, heisadkomst, 2 soverom og romslig balkong. Flytt rett inn!

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad

  Pris

 • Prisantydning
  4 850 000 kr
 • Omkostninger
  122 250 kr
 • Totalpris
  4 972 250 kr

  Areal

 • BRUKSAREAL
  64 m²

  Nøkkelinfo

 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2024
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 874 kr
 • Energimerke
  Grønn B

Visning

For å delta på visning, ber vi om at du melder deg på. Da sikrer vi at du får nødvendig informasjon og at det er satt av tilstrekkelig med tid. Kontakt megler dersom annet tidspunkt ønskes. Husk å lese salgsoppgaven før visningen, så du stiller forberedt. NB. Visning utgår dersom det ikke er noen påmeldte minimum 4 timer før visning. Ønsker du kun å bli holdt orientert, kan du fra eiendommens hjemmeside få varsel om solgtpris, eller kontakte megler.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til en helt ny og lekker leilighet i 2. etasje med god planløsning, heisadkomst, 2 soverom og romslig balkong. Leiligheten har et pent og moderne særpreg med en-stavs parkett og lyse overflater. Kjøkkenet som er solid utstyrt med integrerte hvitevarer fra Siemens. Leiligheten har en fin planløsning og god standard på innredning og utstyr - her kan du flytte rett inn! En super beliggenhet ved bystranden og den nye parken på Kaldnes. Det er få skritt til Tønsberg brygge og bysentrum, over gangbroen ved Kaldnes Brygge - så her bor man midt i smørøyet - med absolutt alt i nærheten.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Rambergveien 45D, 3115 TØNSBERG
Kommunenummer 3905, gårdsnummer 1003, bruksnummer 368, seksjonsnummer 94, ideell andel 1/1

Innhold

Primærrom:
2. etasje 64 kvm: Entré m/garderobe, kjøkken, stue, bad, gang og 2 soverom.
I tillegg disponerer boligen bod på 5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra salgsprospekt fra utbygger.
Sameiebrøken bygger på hoveddelens BRA areal. Balkonger/terrasser/uteareal/boder er ikke med i hoveddelenes BRA.

Byggemåte

I forbindelse med salget har selger valgt å ikke innhente tilstandsrapport, men selgers egenerklæring ligger vedlagt salgsoppgaven. Interessenter gis derfor en særlig oppfordring om å foreta grundige undersøkelser av eiendommen, gjerne sammen med bygningssakkyndig eller annen fagkyndig. Egenerklæringen er en del av denne salgsoppgaven og må gjennomgås nøye av interessenter før det legges inn bud

Standard

En lys, pen og moderne hjørneleilighet i 2. etasje med 2 soverom og stor balkong! Leiligheten har en fin planløsning og inneholder bl.a.: entré med garderobeskap, stilrent og tøft kjøkken med innredning i mørke, slette fronter og laminert benkeplate. Kjøkkenet har godt med benk- og skapplass fordelt på 2 seksjoner og er utstyrt med integrerte hvitevarer i god kvalitet fra Siemens, herunder stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Lys og pen stue med utgang til sydvendt balkong med overbygg. Stuen har fin plass til både sofaseksjonen og spisebordet. Videre har leiligheten en "soveromsfløy" med 2 soverom og flislagt bad. Badet er pent og moderne bad med vegghengt toalett, dusjhjørne, servant og opplegg for vaskemaskin. Begge soverommene er utstyrt med garderobeskap. Til leiligheten medfølger også en stor lagringsbod i underetasjen.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Bygget utstyres med miljøvennlig fjernvarme fra Skagerak Varme www.skagerakvarme.no. Boligene oppvarmes generelt med vannbåren varme i gulv. Baderom leveres med elektrisk varme i gulv for komfortvarme gjennom hele året. Det leveres undermålere fra BKK eller tilsvarende per leilighet og øvrige bruks-arealer for varmeanlegget, og for varmt vann, for fordeling energikostnadene iht forbruk. BKK
sin måletjeneste koster pt. kr. 1 000,- pr år pr leilighet.
Det er installert individuell måling av forbruk til fjernvarme til oppvarming av gulv, oppvarming av forbruksvann og elektrisk strøm for hver eierseksjon. Kostnadene fordeles seksjonsvis iht. målt forbruk.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 11.01.2024. Tillatelsen er gitt på vilkår med frist 30.06.2024.
Kjøper overtar alt ansvar, kostnad og risiko for dette videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst 20 servitutter på eiendommen:
Det som anses for å være av betydning av kjøpers bruk er seksjoneringen
Dbnr. 2023/883023-1/200, tgl. 18.08.2023. - bestemmelse om seksjonering.
Tinglyste servitutter følger eiendommen og eventuelle kopier av disse kan fås ved henvendelse til megler. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.
Megler har vært i kontakt med Utleiemeglingen AS som estimerer en leieinntekt for leiligheten til ca. kr. 16.000,-

Diverse

Prosjektbeskrivelse (teknisk informasjon) er hentet fra Selvaag Bolig sitt salgsmateriell - Kaldnes Brygge / Sjøparken.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

En tiltalende og arealeffekiv eierleilighet i Sameiet Sjøparken Kaldnes Brygge. En super beliggenhet ved bystranden og den nye parken på Kaldnes. Fra bygget kan man rusle bort til butikken på "hjørnet" å gjøre innkjøp av alt av dagligvarer. Dette er en stor og moderne matvareforretning. Ønsker man å ta en middag ute er det også flere populære spisesteder i umiddelbar nærhet. Støperiet, med varierte tilbud hele året, ligger også på Kaldnes. Man har ypperlige rekreasjonsmuligheter innen kort gangavstand, flotte turområder med lysløype i Teieskogen mm. Det er få skritt til Tønsberg brygge og bysentrum, over gangbroen ved Kaldnes Brygge - så her bor man midt i smørøyet - med absolutt alt i nærheten.

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbroa. Ta til høyre i rundkjøringen, følg hovedveien mot Kaldnes og ta rett frem i neste rundkjøring, ta ned til høyre i rundkjøringen ned til Kaldnes Brygge. Ta til venstre i veidelet og fortsett mot byggene som ligger ved stranden og får den nye byparken som nærmeste nabo. Innkjøring til byggene ligger på høyre side av veien.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Leiligheten sogner til Træleborg skole. Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil. Se Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør, og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiertomt som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til:
- Kombinert bebyggelse og anleggsformål (Bolig/ Kontor/ Uteopphold/Bevertning/ Tjenesteyting/ Forretning) 2611 kvm
- Park 110 kvm
- Trafikkregulerende tiltak og parkeringsbestemmelser 2636 kvm
- Uteoppholdsareal 177 kvm
i henhold til reguleringsplan Kaldnes, delfelt M,N,K m.fl datert 25.4.2012) med tilhørende reguleringsbestemmelser datert med planid PLANID 0704 20110035. 
Relaterte planer:
- Kaldnes, felt "O" med tørrdok og tilhørende torg (1.2.2006) med planid 65216
- Kaldnes - felt K og N (10.9.2008) med planid 65221
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter faktureres eier direkte fra Tønsberg kommune, etter de til enhver tid gjeldende satser. Kommunale avgifter er kr 9.938,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn (vannmåler er installert. Pris gjelder forbruk på vann og avløp for 60m3)
Fellesutgiftene er kr 1 874,- pr. mnd. og inkluderer: forretningsførsel, tv, internett, forsikring og vedlikehold av bygning, strøm til fellesarealer, renhold av fellesarealer, vaktmestertjenester, drift heis og a-konto fjernvarme.
Fellesutgiftene justeres normalt årlig iht. boligselskapets faktiske driftsutgifter, og de fordeler seg som følger:
Driftsutgifter: kr. 1 365,-
Tv/Internett: kr. 509,-
Det gjøres oppmerksom på at tiltak som iverksettes av boligselskapet kan medføre økning i felleskostnadene. Forretningsfører har ikke opplyst at det foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften.
Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende tilleggsutgifter:
Forbruk fjernvarme/varmtvann
Et estimert årlig strømforbruk.
Årlig innboforsikring

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.938,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Det er installert vannmåler på eiendommen og kostnadene betales etter forbruk. Forbruk avleses etter henvendelse fra kommunen. Forbruk betales à konto basert på siste avlesning. Avregning foretas i forbindelse med neste forfall på kommunale avgifter.
Det er pt. oppgitt et forskudd på 60m3 for vann og avløp pr. leilighet i sameiet. Kostnadene baserer seg på selgers forbruk og vil variere utfra bruk/personer i husstanden.

Formuesverdi

Da boligen er nyoppført er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.
Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.
Det første året boligeiendommen skal formues verdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld,
samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 500,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 500,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.972.250,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos Tryg Forsikring på kr 9.250,- for boliger med
seksjonsnummer. 

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN Bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Lena Kleven

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Sjøparken Kaldnes Brygge sameie, med sameiebrøk 65/7256.
Sameiet er et kombinert sameie som består av 103 boligseksjoner og 1 næringsseksjon på eiendommen gnr.1003, bnr. 369 i Tønsberg kommune.
Forretningsfører er Obos Eiendomsforvaltning AS, v/Gro Runhaug, e-post gro.runhaug@obos.no.
Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.
Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold utover det som inngår i (3) ledd. Det samme gjelder ny seksjonseiers/leietakers navn og kontaktinformasjon. Ved eierskifte betales et eierskiftegebyr.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.
Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det foreligger ikke en godkjent tilstandsrapport med innhold fra takstforskriften som trådte i kraft 1.1.22. Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Likevel foreligger selgers egenerklæring, i tillegg til salgsoppgaven, og som interessenter må sette seg inn i før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom Tryg. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha overfor selger. 
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, renteforsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra Tryg. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver.
Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD-knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  
Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og e-post kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp.
Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. 

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke.  Dette er nærmere beskrevet nedenfor. 
På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er".  Selger kan ikke ta «som den er»- forbehold overfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker. 
Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at mangelskravet ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 andre ledd, dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon 
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. 
Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen.
Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. 
Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. 
Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3)

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: fastpris 31.500,-
Tilrettelegging fra kr 10.000,-
Oppgjør: kr 7.500,-
Markedspakke: 15.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 2.900,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 21-0003/24
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Tønsberg
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR21.243

Dato

Sist oppdatert: 10. juli 2024 kl. 13:10

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

For å delta på visning, ber vi om at du melder deg på. Da sikrer vi at du får nødvendig informasjon og at det er satt av tilstrekkelig med tid. Kontakt megler dersom annet tidspunkt ønskes. Husk å lese salgsoppgaven før visningen, så du stiller forberedt. NB. Visning utgår dersom det ikke er noen påmeldte minimum 4 timer før visning. Ønsker du kun å bli holdt orientert, kan du fra eiendommens hjemmeside få varsel om solgtpris, eller kontakte megler.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.