Komplett salgsoppgave

Østerveien 45

4 450 000 kr
69 m²
3 soverom
Kjøkken
Kjøkken
Kart
Del
Jøran Flakk
Presenteres av
Jøran Flakk
Lund - nyoppusset, pen og moderne 3-roms med balkong, heis og garasjeplass.

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  4 450 000 kr
 • Omkostninger
  113 330 kr
 • Totalpris
  4 563 330 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2009
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  69 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 906 kr

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding.
Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Leiligheten har gjennomgått en omfattende oppussing og er nå et strålende eksempel på moderne eleganse, lyst og trivelig. Hvert rom er nøye utformet for å skape en komfortabel og stilfull atmosfære. Den romslige stuen er et ideelt sted for avslapning og sosiale sammenkomster. Utgang til balkong via to-fløyet verandadør, og store glassfelt slipper inn rikelig med naturlig lys, som gir en varm og innbydende følelse. Sportsbod.
Det medfølger ekstra bred garasjeplass i kjeller med heisadkomst. Fra denne leiligheten sentralt på Lund har du enkel tilgang til alle sentrums fasiliteter og det pulserende bylivet, uten å måtte gå på kompromiss med roen og avslapningen.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Østerveien 45, 4631 KRISTIANSAND S
Kommunenummer 4204, gårdsnummer 152, bruksnummer 2129, seksjonsnummer 12

Innhold

Oppdag den perfekte kombinasjonen av stil, komfort og beliggenhet i denne nyrenoverte leiligheten som fremstår moderne og tidsriktig.
Med garasjeplass og en sentral beliggenhet like ved Universitetet i Agder (UIA), vil denne leiligheten gi deg den ultimate bekvemmeligheten. Tenk deg å kunne parkere bilen trygt og enkelt og ha alt du trenger innen kort avstand. Du vil ha enkel tilgang til alle sentrums fasiliteter og det pulserende bylivet, uten å måtte gå på kompromiss med roen og avslapningen.
Denne leiligheten tilbyr også en praktisk sportbod, som gir deg ekstra lagringsplass til dine sportslige utstyr eller andre eiendeler. Alt du trenger vil være ryddig organisert og klart til bruk.
Når du trer inn i leiligheten, vil du bli møtt av en moderne atmosfære og en gjennomtenkt planløsning som maksimerer plassen. Den åpne og lysfylte stuen og spisestuen gir deg et ideelt sted å underholde venner og familie eller bare slappe av etter en travel dag. Du vil også kunne nyte noen flotte sommerdager på balkongen som er i forlengelsen av stuen.
Det er også et nyrenovert bad med moderne design og flotte detaljer, som vil gjøre din morgenrutine til en ren nytelse.
Beliggenheten på Lund er høyt verdsatt, og det er ikke uten grunn. Bo bra på Lund og opplev den perfekte blandingen av ro og tilgjengelighet. Og med leiligheten i andre etasje og tilgang via heis, er det enkelt å komme hjem og komme seg rundt.
Ikke gå glipp av sjansen til å eie denne fine leiligheten. Ta kontakt i dag for å sikre deg ditt drømmehjem!
Det bemerkes at opprinnelig så hadde seksjonen/leiligheten en ekstra boenhet som er leiligheten som er vegg i vegg. Leiligheten var tiltenkt som et supplement til den store leiligheten spesielt godt egnet for utleie, eller fungere som en generasjonsbolig. Det pågår nå et seksjoneringsarbeid som gjør at den tilstøtende leiligheten vil fremstå som en selvstendig boenhet som fritt kan omsettes. Til informasjon er det selgeren av denne leiligheten som også er eier av naboleiligheten. I de tilfeller kjøper skulle ønske å erverve begge leilighetene vil det være mulig etter nærmere avtale.
Selger har sammen med øvrige sameiere gjennomført en rettslig prosess mot utbygger i forhold til fellesarealene, og bidratt med midler for å få løst saken rettslig. For fremtidig kjøper ønsker selger følgende klare avtale. I de tilfeller sameiet mottar erstatning og det blir grunnlag for å utbetale til sameierne etter eierbrøk skal evt. en slik utbetaling tilfalle selgeren, samtidig bekreftet selgeren at ny eier ikke skal belastes noen kostnader forbundet med den pågående rettsaken.
Totalt bruksareal: 74 kvm
Totalt primærrom: 69 kvm
Primærrommene er samtlige rom i leiligheten med unntak av sportsbod som utgjør 5 kvm og som er definert som s-rom

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.  
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i betong.
Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten. Leilighet i eldre eiendom som ble totalrenovert og bygget om
til leiligheter i 2009. Veletablert område et langt steinkast fra UiA. Like ved offentlig transport, kort til sentrum. Innholdsrik planløsning. Leiligheten er nylig modernisert. Fremstår hovedsaklig i normal teknisk stand utfra alder men enkelte merknader kommentert i rapport.
Megler har i det følgende gjort et utdrag av de forhold i tilstandsrapporten som antas å ha en betydning for kjøper. Merk spesielt at tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er de viktigste vedleggene/dokumentene i handelen og kjøper oppfordres derfor til å lese disse i sin helhet.
TG2: Vinduer, våtrom, el-anlegg. Se merknad i rapportens side 6 og 7 med grundigere beskrivelser fra side 8.
TGIU: vannbåren varme og varmtvannstank
• Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse.
Et ekstra soverom delt inn og et gjort mindre.
Megler opplever ikke at det er funn fra takstmannen som ikke er forventbart, men kjøper må selv gjøre sine betrakninger etter å ha lest takstmannens rapport.
I selgers egenerklæring fremheves følgende:
*Det er utført arbeid på våtrom: VVS arbeid av bademiljø og påføring av mikrosement av Murpartner sommeren 2022
*Sikring av glassrekkverk terrasse. Installasjon av el lader til bil for bruk om ønskelig.
*Sameiet har en sak mot tidligere eier som Sameiet har vunnet i Lagmannsretten og Tingretten. Dette vil ikke ha noen påvirkning på kjøper.
Selger er nylig varslet via sameiet at det finnes en nedgravd oljetank på sameiets grunn. Sameiet vil igangsette tiltak for forskriftsmessig å sanere denne.

Standard

Leiligheten ligger i 2.etasje i et bygg som i 2009 ble renovert og ombygget til bolig. Boligsameiet består av 28 boligseksjoner. Det er heis i bygget som går ned i garasjeanlegget. Leiligheten har gjennomgående god standard og nåværende eier har oppgradert boligen de siste årene, leiligheten fremstår derfor tidsriktig, moderne.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Det er vannbåren varme i stue/kjøkken, soverom og bad hybeldel, i bad, stue/kjøkken og to soverom i hoveddel. Kostnad til oppvarming og varmtvann betales a-konto via fellesutgiftene.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med. 

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 24.05.2023. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Rutinemessig kontrollerer megler dagens planløsning og bruk opp mot de tegninger som er tilgjengelig i kommunen. Megler bemerker at en del av stuen, samt en del av det ene soverommet er tatt for å etablere et ekstra soverom i leiligheten.
 

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
4204/152/2129/12:
22.04.2010 - Dokumentnr: 286535 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 12
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 29/1000
25.06.2021 - Dokumentnr: 777504 - Bestemmelse om veg
Rettighet hefter i: Knr:4204 Gnr:152 Bnr:1762

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. 
 

Energimerking

Det er pt. ikke hensiktsmessig å energimerke leiligheten da det pågår reseksjonering slik at leilighetens areal vil bli som annonsert i prospektet og ikke arealet av denne og den tilstøtende leiligheten

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Meget sentral beliggende nær UiA og Kvadraturen. I ditt nærområde har du bl.a lekeplass og fotballbane, med både Odderneshallen og Gimlehallen, og flotte turløyper i Jegersberg, I andre enden av Lund ligger Bertesbukta med småbåthavn og badeplasser, samt Sør Arena.
Fra leiligheten er det kort vei til dagligvarebutikker, og busstopp for kollektivtrafikk ligger i umiddelbar nærhet. Her er det godt med avganger til Sørlandsparken, Dyreparken og Kjevik i Øst og Kvadraturen i vest. Gangavstand til skole og barnehage.

Adkomst

Lett adkomst fra offentlig vei, asfalterte flater. Innkjøring i garasjekjeller til parkeringsplass i garasje som medfølger leiligheten.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør, og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Felles eiet tomt for sameiet.

Parkering

Det medfølger rett til bruk av garasjeplass i felles garasjekjeller

Vei, vann og avløp

Offentlig. Interne veier og parkeringsarealer er privat.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Sameiet/er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen

Regulerings-og arealplaner

Reguleringsplan for Oddemarka Øst, Østerveien 45 plan nr 921. Regulert bl.a til boligbebyggelse

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostandene for leiligheten utgjør kr 2 906,- månedlig
Tv internett kr 499
Forefallende arbeid kr 50,-
A-konto forskudd fjernvarme kr 2 000
Det betyr at månedlig må eier innbetale kr 5 455,- månedlig
Merk at i tillegg til felleskostnadene må eier innbetale A-konto forskudd for fjernvarme/oppvarming, kommunale avgifter, renovasjon etc.
I og med at leiligheten ikke tidligere har fremstått som en selvstendig leilighet er det ingen erfaringstall på kostnadene for oppvarming. Forretningsfører har stipulert kr 2 000,- Hvis eieren har et lavere forbruk på oppvarming vil det bli gjort en avregning hvor eier får refundert for mye innbetalt. Tilsvarende vil gjelde hvis forbruket er høyere enn estimert.

Kommunale utgifter

De kommunale avgiftene inngår i fellesutgiftene

Formuesverdi

Formuesverdi for 2021 var kr 1 211 131,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 4 360 071
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

 Eiendomsskatten utgjør kr. 5 666 pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld,
samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 540,-. (forutsetter elektronisk tinglysing)
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 540,- pr. stk. (forutsetter elektronisk tinglysing)
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4 603 330
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger/hytter med
seksjonsnummer. 

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner Spareskillingsbanken. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad.
Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.
 

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Osmund Grytdahl

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring og eventuelle reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven i tillegg til tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom If.  I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha overfor selger. 
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel renteforsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.
 

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver.
Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD-knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  
Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og e-post kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp.
Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. 

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke.  Dette er nærmere beskrevet nedenfor. 
På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er".  Selger kan ikke ta «som den er»- forbehold overfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker. 
Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at mangelskravet ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon 
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. 
Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen.
Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. 
Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. 
Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3)

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 6.000,-
Markedspakke: kr 22 000
Visninger: kr 3.000 for alle nødvendige
Oppslag eiendomsregister: kr 2.500,-
Eksklusiv salgsoppgave: kr 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 31-0122/23
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Kristiansand
NO 924 405 937 MVA
Oppdragets KR-kode KR31.23122

Dato

Sist oppdatert: 29. november 2023 kl. 16:06

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding.
Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.