Prosjekt

Kokleheia Amfi II

2 445 000–3 695 000 kr
71,6–97 m²
3 rom
Byggetrinn 2 - 30 nye lekre leiligheter, derav to med takterrasse og fritt utsyn i alle himmelretninger. (D-601 du ser terrassen på her).
Byggetrinn 2 - 30 nye lekre leiligheter, derav to med takterrasse og fritt utsyn i alle himmelretninger. (D-601 du ser terrassen på her).
Kart
Del
Jøran Flakk
Alex Modahl
Presenteres av
Jøran Flakk og Alex Modahl
KOKLEHEIA AMFI BYGGETRINN II - 30 nye leiligheter med prangende utsikt og kveldssol - 12 solgt
Prosjektets hjemmeside
Sjekk estimert lånekostnad

  Pris

 • Prisantydning
  2 445 000–3 695 000 kr
 • Omkostninger
  34 310–34 462 kr
 • Totalpris
  4 924 310–7 390 000 kr

  Areal

 • Areal
  71,6–97 m²

  Nøkkelinfo

 • Andel fellesgjeld
  2 445 000–3 695 000 kr
 • Rom
  3 rom
 • Type
  Nybygg leilighet
 • Eierform
  Andel

Interessert?

Dette prosjektet har ingen planlagte visninger, kontakt megler for mer informasjon eller meld din interesse så holder vi deg oppdatert om prosjektet.
Lurer du på noe?

Boliger

Etasje
Type
Rom
P-Rom
Pris
3 rom71,9 m²2.etg2,44 MNOK
3 rom71,7 m²1.etg2,44 MNOK
3 rom71,6 m²2.etg2,5 MNOK
3 rom71,9 m²3.etg2,54 MNOK
3 rom77 m²2.etg2,65 MNOK
3 rom71,9 m²4.etg2,65 MNOK

Beskrivelse

Kort om prosjektet

Byggetrinn to er for salg i Kokleheia Amfi.
Se mere informasjon på www.kokleheiaamfi.no
De to leilighetsbyggene ligger lunt plassert i terrenget, som et romersk amfi med panoramautsikt mot vest. Her kan du sitte på balkongen å se sola gå ned i vest med fantastisk utsyn over Otra. Rett utenfor stuedøra venter flotte turterreng sommer som vinter. Med elva og naturen tett innpå deg, og med sykkelavstand til Kristiansand sentrum bor du du landlig, men likevel sentralt.
Høyt og fritt Leilighetsbygget i trinn 2 består av 30 leiligheter. Bygg C har 7 etasjer og bygg D har 6 etasjer. Det vil aldri bli bygget noe foran prosjektet så her er du garantert kveldssol så mye du bare ønsker.
Toppetasjen har tre leiligheter med to balkonger. To av leilighetene har takterrasse med fritt utsyn i alle himmelretninger.
I Kokleheia Amfi bor du både energieffektivt og lettvint. Her kan du følge skiftet i årstidene fra orkesterplass.
Garasje/parkering:
Kjøp av rett til parkering i felles parkeringskjeller er frivillig. Hvis parkeringsplass ønskes må det bemerkes i budet. Rett til parkering koster kr 300 000,-. Selger tar forbehold om at garasjeplass for de usolgte leilighetene kan bli obligatorisk og eller endret i pris.
Eierform Den moderne borettslagsformen med individuell nedbetaling av fellesgjeld, også kalt IN-ordning. Ordningen gir deg som andelseier mulighet til å betale ned hele eller deler av din andel av borettslagets fellesgjeld. Du kan nedbetale din andel av fellesgjelden raskere enn det som er fastsatt av borettslagets nedbetalingsplan.
Ved å velge en slik løsning gis kjøperne en fantastisk fleksibilitet, hvor man kan tilpasse andel gjeld, herunder rente og avdragsdelen av fellesutgiftene, og dermed størrelsen på fellesutgiften månedlig. Alt dette kan tilpasses av kjøper alt etter hvordan økonomien til familien måtte endre seg, eller hvor i livet man måtte være.
Godt voksne kjøpere som f.eks. selger sin enebolig med lite gjeld, vil normalt ha et mindre behov å benytte seg av felleslånet enn f.eks. førstegangskjøpere med begrenset egenkapital. All erfaring tilsier at lånekostandene på fellesgjelden er rimeligere enn det lån hver enkelt kjøper selv kan fremskaffe i sin bank.
En annen viktig beveggrunn for valg av eierform er at utvikler har tilstrebet kvaliteter som vi vet man verdsetter når hensikten med kjøpet er å bo. Eierformen gir de beste forutsetningene for å kunne iverksette nødvendig vedlikehold i tidenes løp. Vi vet at et felleskap med 60 beboere vil fungere best når flertallet har den samme motivasjon ved kjøpet, nemlig å rendyrke det å bo. Utstrakt spekulasjon og storslått utleievirksomhet er det begrensninger mot.
En tilrettelagt og fremtidstrettet bosituasjon med heis, parkeringskjeller og vaktmestertjeneste vil passe de fleste behov og aldersgrupper. Vi har tilrettelagt for den beste forutsetning for å flytte inn i et harmonisk og hyggelig bomiljø.
Ingen familiesituasjoner er like, og de er stadig i endring. Derfor vil det også være mulig å leie ut leiligheten, eller overlate bruken til andre i familien innenfor det regelverket som gjelder for andelsleiligheter. Konf. megler for ytteligere informasjon om dette.
Arkitektene uttaler:
Arkitektenes kongstanke; sol og utsikt til alle
Mer en noen gang har vi fått lov til å utvikle et prosjekt der absolutt alle leiligheter får svært gode solforhold, og i tillegg svært god utsikt. Dette er sjeldent. Tomten er unik der den ligger, vestvendt på østsiden av Otra. Utsikten over byen er storslagen, med domkirka og Odderøya i bakgrunnen. Og også mot vest, over Egs-jordene og de ærverdige, gamle bygningene ved sykehuset. Sist, men ikke minst, er utsikten nordover særdeles naturskjønn, hvor Otra kommer glidende nedover i et trangt elvelandskap mellom skogkledde heier.
Ved utformingen av leilighetene har vi derfor vært svært opptatt av at alle beboere skal få oppleve tomtens helt unike beskaffenhet. At man også innenfra kan se når laksen vaker i Otras stille sommervann, eller når frostrøyken siver som et teppe langs elvedalen en tidlig vintermorgen.
Vårt overordnede mål er at beboerne skal bli stolte av leiligheten sin, og at de skal ha lyst til å tilbringe tid i sitt nye hjem. Stue/kjøkken er derfor utformet med store vinduer mot vest, slik at oppholdsarealet nærmest blir en balkong i landskapsrommet. Videre har vi jobbet intensivt for å finne gode og plasseffektive løsninger. Vi vet at hver eneste kvadratmeter er viktig.
Leilighetene varierer i størrelse, men alle er utformet med nennsom hånd. Flere av leilighetene har egen privat avdeling der soverommene og leilighetens andre bad er plassert. Dette mener vi gir en kvalitet og en følelse av eksklusivitet. I andre leiligheter omkranser soverommene oppholdsrommet, noe som gir stor arealeffektivitet.
Ved utvikling og utforming av bygningskroppen, har vi jobbet med en formal bevissthet med fokus på variasjon i høyde og sideveis forskyvninger. Bygget trappes opp fra syd, for så å trappes noe ned på midten, og igjen trappes ytterligere ned mot nord. Videre har vi utformet bygningskroppen slik at den bukter seg i landskapet. Dette gir bygget karakter samtidig som volumet nedskaleres, både i forhold til omgivelsene, men også i forhold til hva den enkelte opplever fra sin balkong eller terrasse.
Når det gjelder byggets fasader og uttrykk, har vi jobbet med gråtoner og et tydelig moderne og minimalistisk tidsriktig formspråk. Vi mener bygget har fått et tydelig særpreg, noe tomten fortjener.
Å skape et godt bomiljø med attraktive leiligheter har stort fokus hos ENO Arkitekter. Gode prosjekter skapes gjennom god steds- og terrengtilpassinger og ikke minst i samarbeidet mellom arkitekt og oppdragsgiver.
Even H Olaisen, sivilarkitekt og Gordon Röwer, dipl.ing. FH, M.Sc.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kokleheia Amfi II , 4630 KRISTIANSAND S
Kommunenummer 4204, gårdsnummer 33, bruksnummer 495, ideell andel 1/1
Andelsnummer undefined, undefined, organisasjonsnummer undefined

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
4204/33/419:
04.10.2022 - Dokumentnr: 1109178 - Bestemmelse om jordkabel/jordkabelanlegg
Rettighetshaver: Glitre Nett AS
Org.nr: 982 974 011
Gjelder denne registerenheten med flere
16.10.1984 - Dokumentnr: 14346 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:4204 Gnr:33 Bnr:3
01.01.2020 - Dokumentnr: 795962 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:1001 Gnr:33 Bnr:419

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Kokleheia Amfi ligger steinkast fra boligene på toppen av Kokleheia. Innkjørsel til prosjektet blir fra Torridalsveien.
Tomten er dramatisk og unik der den ligger, vestvendt på østsiden av Otra. Utsikten over byen er storslagen, med domkirka og Odderøya i bakgrunnen. Og også mot vest, over Egs-jordene og de ærverdige, gamle bygningene ved sykehuset. Sist, men ikke minst, er utsikten nordover særdeles naturskjønn, hvor Otra kommer glidende nedover i et trangt elvelandskap mellom skogkledde heier. Kokleheia Amfi bygges på fast fjell med svært god beskaffenhet egnet for boligformål.
Tomten er selveid og har et samlet areal på ca 8,8 daa. Det bemerkes at arealet er et unøyaktig estimat da eiendommen består av flere bruksnumre, og vil bli sammenføyd der hvor det er mulig. Det er også bare deler av det totale arealet på enkelte av eiendommene som vil bli innlemmet i borettslagets tomt.
Midt i blinken for naturelskere.
Fra Kokleheia Amfi er det kun en liten spasertur ned til idylliske Otra. Tar du andre veien til skogsområdet Jegersberg, er du midt i naturen i løpet av ti minutter. Mange kristiansandere anser ”Jegers” som byens ?neste turterreng, og den søndagsåpne Vaffelbua et lite stykke inn i lysløypa er et yndet turmål for store og små. Rundløypa i Jegers er ca. 9 kilometer, hvorav 4 kilometer er lysløype.
Destinasjonen Den omvendte båt fordrer en litt mer ambisiøs tur, men er likevel innenfor rekkevidde hvis du setter av 2-3 timer inklusiv tid til en stopp og litt mat. Barnefamilier drar gjerne på tur her i helgene, og bruker nok 3-4 timer på hele turen.
Vil du bade, er Øvre Jegersbergvann en nydelig innsjø med en liten sandstrand, badebåter, vannrutsjebane og toaletter.
30 leiligheter i andre trinn Fra 70,1 til 154,4 m 2 BRA
Nær naturområdet Jegersberg 5 minutter med bil til Kristiansand sentrum
15 minutter med bil til Vennesla sentrum

Annen viktig informasjon

Eier

Kokleheia Eiendom AS

Opplysninger om oppdraget

Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Kristiansand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR31.23125

Dato

Sist oppdatert: 14. juni 2024 kl. 11:00

Dokumenter

Prisliste
PDF 195 KB
Utskriftsvennlig salgsoppgave

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Interessert?

Dette prosjektet har ingen planlagte visninger, kontakt megler for mer informasjon eller meld din interesse så holder vi deg oppdatert om prosjektet.
Lurer du på noe?

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.