Komplett salgsoppgave

Skogmokanten 13

12 990 000 kr
211 m²
4 soverom
Uteplassen innredes enkelt i ulike soner, og passer utmerket til store sammenkomster med god mat og drikke.
Uteplassen innredes enkelt i ulike soner, og passer utmerket til store sammenkomster med god mat og drikke.
Kart
Del
Skogmo
Eksklusiv funkisvilla med hybel, dobbeltgarasje og idyllisk og skjermet hage - 2 bad og 4 s.rom-Svært attraktivt område!

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  12 990 000 kr
 • Omkostninger
  325 920 kr
 • Totalpris
  13 315 920 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2013
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  3 bad
 • Areal
  211 m²
 • Bruksareal
  247 m²
 • Tomteareal
  658,1 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Årlig velavgift
  1 750 kr
 • Energimerke
  Oransje B

Visning

Ta kontakt med megler for avtale om privatvisning.
Ønsker du kun å bli holdt orientert, kan du fra eiendommens hjemmeside få varsel om solgtpris, eller kontakte megler.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

En eksklusiv funkisvilla over to plan, oppført med stilig arkitektur i 2014. Her får man et gjennomført stilsikkert familiehjem med moderne interiør, store vinduer og en separat hybel i 1. etasje. Området er svært attraktivt, med gangavstand til butikk, skole og flotte turmuligheter. Livet utendørs nytes til fulle i en meget idyllisk og skjermet hage med jacuzzi, drivhus og en rekke herlige terrasser.
Stuen er et virkelig flott allrom med peisovn, varmepumpe og imponerende takhøyde, mens kjøkkenet har velutstyrt innredning med øy, quooker-kran og integrerte hvitevarer. Videre er det to flislagte bad, to vaskerom og hele fire soverom, hvor hovedsoverommet ligger i egen fløy med bad og walk-in closet. Bilen parkeres i en dobbelgarasje med elbillader og direkte inngang til huset.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Skogmokanten 13, 2053 JESSHEIM
Kommunenummer 3209, gårdsnummer 117, bruksnummer 434, seksjonsnummer 4, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 247 kvm
Totalt primærrom: 211 kvm
Bruksareal:
Enebolig 247 kvm
Primærrom:
Enebolig:
1. etasje 110 kvm: Hoveddel: Entré, gang, bad, vaskerom, tre soverom og bod.
Utleiedel: Entré, bad, sovealkove og stue med åpen kjøkkenløsning.
2. etasje 101 kvm: Trappegang, gang, bad, soverom, stue og kjøkken.
Sekundærrom:
Enebolig:
1. etasje 36 kvm: Innvendig bod og tilliggende garasje.
Annet: 3 uteboder på henholdsvis ca. 1,7, 4,7 og 10,5 kvm. Drivhus på ca. 8,7 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.10.2023 utført av Anticimex AS.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.  
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført med gulv mot grunn av betong. Etasjeskillere og bærende konstruksjoner av trekonstruksjoner. Yttervegger av bindingsverk
utvendig kledd med liggende trekledning. Pulttak konstruksjon av trekonstruksjoner tekket med takpapp. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
- Bad 1.etasje: Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og tettesjikt er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer.
- Bad 2.etasje: Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og tettesjikt er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer. Det er registrert noe svelleskader på utforing ved dør.
- Vaskerom 1.etasje: Det kan ikke verifiseres om det er benyttet tilstrekkelig tettesjikt på våtrommets veggflater, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres. Det er ikke praktisk mulig å gjennomføre fuktmåling/hulltaking, grunnet våtsonens plassering. Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 8 mm.
- Vaskerom 2 - 1.etasje: Ingen ventilasjon. Mekanisk avtrekk må etableres. Det registreres bomlyd i enkelte fliser, noe som indikerer redusert vedheft mellom flis og underlag. Det er ikke praktisk mulig å gjennomføre fuktmåling/hulltaking, grunnet våtsonens plassering.
- Bad utleiedel: Misfarging/svertesopp påvist på flisfuger. Fornying av slukmansjett og tettesjikt bør påregnes.
- Øvrige rom utleiedel: Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
- Det er ikke rekkverk/håndløper i trappen. Eiar har rekkverket, men det er ikke montert. Trappen til hems vurderes til å være for bratt for god funksjonalitet.
- TG2 er satt på utvendig bod dører som bærer preg av slitasje.
- Over deler av 1.etasje utgjør overliggende terrasse takkonstruksjonen. Tettesjiktet er skjult og ikke tilgjengelig for inspeksjon og tilstand er ikke kjent. Det er ikke observert tegn på lekkasjer eller skader.
- Terrasse på terreng: Overflatebehandlingen er slitt og trenger fornying. Overflatebehandling må fornyes.
- Tilliggende garasje: Det registreres noe fuktmerker på nederste del på vegger. Det ble utført fuktmåling med pigg i treverk med egnet instrument (Protimeter MMS). Det ble registrert forhøyede fuktverdier.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette. 
Selger opplyser videre:
- Tett utløp terasse 2022 medførte lekkasje i tak på bod og vaskerom. Dette er utbedret som forsikringssak. Utløpet ble endret til utvendig avløp.
- Tidligere eier hadde lekkasje i tak i garasje. Dette ble utbedret av utbygger.
- Utbedret vegg hjørnet på terasse, 2023 Edseth, Blekk beslag hjørne av hus, Harstad 2023, Sveiset - tettet gammelt hull og laget nytt utløp, 2022, Braate.
- Montert Tesla lader
- Det er en hybel til utleie.
- Husene i sameiet har pr nå ikke ferdigattest pga manglende varmepumpe eller vedovn i en av boligene.

Moderniseringer og påkostninger

Pergola uteplass 2019
Elektrisk ledning i utvendige takrenner 2021
Delevegg kjøkken/stue 2017
Dør utebod terasse 2017
Drivhus 2022
Utbedret/endret takrenne utløp fra terasse 2023
Ventilasjonsluke garasje 2023
Utbedret bro ihht sikkerhetskrav fra utbygger/arkitekt 2021
Pumpe skiftet på jakuzzy 2022

Standard

Kort fortalt
- Meget tiltalende funkisvilla over to plan.
- Svært attraktivt boligområde på Skogmo.
- Boligen har separat hybel i første etasje.
- Gårdsplass og integrert dobbelgarasje.
- Garasjen er utstyrt med lader for elbil.
- Idyllisk og skjermet uteområde, helt utenom det vanlige.
- Jacuzzi, utedusj og drivhus på uteområdet.
- Flere flotte uteplasser, en på ca. 61 kvm.
- Elektrisk gulvvarme i hele første etasje.
- Stilrent og velutstyrt kjøkken med stor øy.
- God skap- og benkeplass på kjøkkenet.
- Kjøkkenet har integrerte hvitevarer.
- Åpen stue med imponerende takhøyde.
- Store vinduer, peisovn og varmepumpe.
- To flislagte bad/wc med regnfallsdusj.
- To tilliggende vaskerom i første etasje.
- Hele fire soverom, ett med walk-in closet.
- Lagring på hems, i garasjen og i fire uteboder.
- Balansert ventilasjonsanlegg i funkisvillaen.
Hall
Villaen har et overbygget inngangsparti med downlights, ringeklokke og god plass til benker eller kafésett. Vel inne ønskes man velkommen av en stor og meget innbydende hall med mørke fliser på gulvet. Både inne og ute er huset holdt i sort, hvitt og grått, noe som gir et stilrent og gjennomført uttrykk med en eksklusiv finish.
Hallen har gulvvarme, gråmalte veggflater og lyslister i himlingen. Det er fint gjennomlys i hallen, og på den ene siden av rommet er det utgang til en herlig terrasse. Jakker og annet yttertøy ryddes enkelt bort i en stor og plassbygget skyvedørsgarderobe med sorte fronter og åpne hyller. Opp til andre etasje er det en stilig trapp med glassrekkverk og spotter langs trinnene.
Stue
Stuen og kjøkkenet danner et upåklagelig allrom for hele familien, med takhøyde som når 4,6 meter og flotte lysforhold via store vindusflater i tre himmelretninger. Atmosfæren er helt nydelig, og de store vinduene gir lite innsyn samtidig som de bringer inn noe av det grønne. To store skyvedører fører ut til herlige uteplasser for påfyll av energi, og om sommeren kan man nærmest viske bort skille mellom inne og ute. På stuegulvet er det lagt mørkt 1-stavs laminat, mens veggflatene er malt i en dus gråtone. Stuen er lun og innbydende, med både peisovn og varmepumpe i hvit utførelse. En takhøy skillevegg i sort deler opp rommet i ulike brukssoner, og på den ene siden av veggen passer det utmerket å innrede med spiseplass. Her er det rom for å samle venner og familie rundt et langbord.
Kjøkken
Kjøkkenet er tidløst og meget funksjonelt, med god skap- og benkeplass. Innredningen er delvis plassbygd, med hvite, glatte fronter i høyglans og lekker benkeplate av stein. Ut mot stuen er det en stor kjøkkenøy med oppvaskkum, Quooker-kran, pop-up stikk og rom for flere sitteplasser. Øya er rommets samlingspunkt, perfekt til måltider og gode samtaler, men også for lekselesing mens middagen tilberedes. Over benken er det belysning og hvite plater, og over kokesonen er det installert en ventilator. Av hvitevarer har kjøkkenet integrert induksjonstopp, to stekeovner, kjøleskap, eget fryseskap og oppvaskmaskin – her mangler det ikke på noe. Ovnene er levert av Miele og er praktisk plassert i et høyskap.
Bad/wc/vaskerom
Planløsningen i hoveddelen byr på to moderne bad i hver sin etasje og to tilliggende vaskerom i første etasje. Badene er stilrene med sorte gulvfliser og hvite veggfliser for en fin kontrast. Begge badene har dusjhjørne, varmekabler og vegghengt toalett. Dusjhjørnet er utstyrt med regnfallsdusj og glassvegger. Badet oppe ligger i tilknytning til hovedsoverommet, og har utgang til den største terrassen. På badet er det servant med hvite skuffer, et matchende høyskap og et speil med integrert belysning. Det andre badet har innredning bestående av servant med sorte skuffer, et høyskap i samme stil og et speilskap med belysning. Her er det god plass til oppbevaring av håndklær og hygieneartikler.
Vaskerom
Begge vaskerommene har lysmalte vegger og flislagt gulv med varme. Det største rommet har dør til garasjen og er praktisk innredet. Her er det en gulvstående skuffeløsning og en arbeidsbenk med underskap. Integrert i skuffeinnredningen er det opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. På det andre vaskerommet er det montert en rekke overskap og et benkeskap med nedfelt utslagsvask. Under benken er det opplegg for vaskemaskin.
Soverom og garderobe
Hoveddelen har fire stilfulle soverom – ett i andre etasje og tre i første etasje. Soverommene nede er utstyrt med varme i gulvet. Hele fire soverom gir mange valgmuligheter, og det ene rommet nede benyttes i dag som en ekstra stue. Hovedsoverommet oppe ligger i en privat fløy, med eget bad, walk-in closet og utgang til den største terrassen. Her er det tv-uttak, lyslist i taket og god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord.
I gangen utenfor soverommet er det trapp opp til en hendig hems. Det største soverommet nede er meget romslig, og lyset strømmer inn via store vindusflater. Utenfor rommet er det en overbygd terrasse med videre adkomst til den idylliske hagen, og det er god plass til diverse møblement både inne og ute. Boligen har for øvrig godt med ekstra lagringsplass i garasjen, i tre uteboder og i en bod med utvendig adkomst i første etasje.
Godkjent hybel
I første etasje har boligen en separat hybel på ca. 30 kvm, bestående av entre´, bad, sovealkove og stue/kjøkken. Alle rommene er utstyrt med varme i gulvet, og kjøkkenet er innredet med garderobeskap. Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning – sosialt og arealeffektivt. Kjøkkeninnredningen har glatte fronter, benkeplate av laminat og nedfelt oppvaskkum.
Mellom benken og overskapene er det tapet og belysning. Kjøkkenet er utstyrt med komfyr og en kombinert kjøl/frys, og over kokesonen er det installert en ventilator. Badet er helfliset og innredet med vegghengt toalett. Et dusjhjørne har regnfallsdusj og innfellbare glassdører. Den øvrige innredningen består av et servantskap og et speilskap med belysning.

Løsøre og tilbehør

TV i stue, lamper i spisestue og grønn lampe i drivhus medfølger ikke. Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Villaen oppvarmes elektrisk med gulvvarme på badene og i hele første etasje, supplert av en peisovn på kjøkken og en Daikin varmepumpe i stuen. Det er et balansert ventilasjonsanlegg i villaen, med eget aggregat i hybelen. En 287 liters varmtvannsbereder er plassert på det ene vaskerommet, og hybelen har egen bereder på 117 liter i kjøkkenbenken. Boligen har to sikringsskap, ett på det ene vaskerommet og ett i entreen i hybelen. Det er montert komfyrvakt på begge kjøkken, og hovedkjøkkenet har lekkasjevarsler.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 02.07.2014. Brukstillatelsen gjelder for hele seksjon 4. Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:
- Arbeidene med seksjonene 1, 2, 3, 5, 7 og 8 er ikke ferdigstilt pr.d.d.
- Noen lister og sokler på kjøkkenet mangler.
- Noen overbeslag på terrassen.
Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 898933/904590/914901/973014/758100, tinglyst 02.11.2011, 03.11.2011, 07.03.2011, 11.11.2013, 09.09.2014 type heftelse: Bestemmelse om adkomstrett. Gnr 117, bnr 508/509/510/582/584 har adkomstrett over 117/434.
Alle servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens 1.etasje etasje som er innredet som en hybel/praktikandel er lovlig for beboelse, men er ikke godkjent som separat boenhet av kommunen. 
Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Nyere og lekker funkisbolig med godkjent utleiedel på Skogmo i Ullensaker kommune. Etablert og barnevennlig boområde med kort gangavstand til barnehage, barneskole, kollektivtransport m.m. Kort avstand til Jessheim sentrum hvor man finner de fleste fasiliteter, kjøpesenter, kulturhus, kino, restauranter etc. Et meget godt fritidstilbud i kommunen generelt. Meget sentralt i forhold til Gardermoen.
Skogmofeltet betraktes som ett av de mest populære boområdene på Jessheim. Nærhet til marka, samtidig med gangavstand til Jessheim sentrum.
Jessheim BY
Boligen ligger kun 10 minutters gange fra Jessheim sentrum med alt av fasiliteter. Her finner du et stort kjøpesenter med 140 butikker, koselige caféer og restauranter. Ved siden av senteret finnes Kulturhuset med flere kinosaler og bibliotek. Kulturskole med dans, musikk og teater for barna. Jessheim fikk bystatus i september 2012, og er fortsatt en by i stor vekst. Til Ullensaker Kulturhus med sine tre kinosaler kommer nyhetene innen film like raskt som til hovedstaden. Kulturhuset byr i tillegg på konserter, teater, revyer og kunstutstillinger.
Rekreasjonsmuligheter
Nordbytjernet er Ullensakers mest populære badeplass som er tilrettelagt med blant annet brygge og volleyballbane. Tjernet er en naturperle som trekker mange mennesker på fine sommerdager. Her finnes flotte turstier rundt tjernet samt et yrende badeliv om sommeren. Ellers kan Jessheims skoger tilby turstier, sykkelstier, skiløyper og lysløype.
Jessheimmarka ligger med lett tilgang fra Skogmo - har en rekke stier og kan by på variert terreng. Den benyttes av både terrengsyklister og mosjonister i alle aldre. Jessheimmarka har også gode vintertilbud hvor det blir kjørt opp flotte skiløyper. Ull/Kisa stadion med fotball, friidrett og ny flerbrukshall/skøytehall bare 5 min fra boligen. Flere treningssenter ligger etablert sentralt på Jessheim. Idrettsbaner finnes også i området.
Kollektiv transport
Jessheim stasjon har gode bussforbindelser til Gardermoen og Oslo, samt skolebusser til både Jessheim og Nannestad.
Fra Jessheim stasjon går det tog i retning Oslo/Drammen og Dal to ganger i timen. Perfekt for pendlere!
Avstander med bil
Gardermoen flyplass: Ca. 10 min.
Oslo: Ca. 30 min.

Adkomst

Fra Oslo: Kjør E6 mot Trondheim og ta avkjøring Jessheim Syd. Ta til venstre og følg Trondheimsveien inn mot Jessheim sentrum (rett frem i første rundkjøring). I andre rundkjøring tar man til høyre og videre til høyre i neste rundkjøring. Fortsett videre over jernbanebrua og ta så rett frem i første rundkjøring, så første avkjøring til høyere ved neste. Innkjøringen til Skogmofeltet ligger da som første avkjøring til høyre, (Skogmovegen). Ta inn skogmotoppen som er andre vei til venstre. Boligen befinner seg på høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Skogmo området har en egen barnehage, Hoppensprett Skogmo. Barnehagen har plasser til 75 barn i alderen 1-6 år. Den nærmeste barneskolen er Skogmo skole. Skolen ligger idyllisk til i skogen, midt mellom Fladbyseter og Skogmo. Både barnehagen og skolen ligger på Skogmofeltet og barna har dermed en trygg skolevei på gangveiene inne på feltet.
Allergot ungdomsskole har elever fra 8. til 10. klasse. De fleste elevene kommer fra barneskolene Algarheim, Døli, Nordkisa og Skogmo. Skolen ligger sentralt på Jessheim, like ved jernbanestasjonen.
Jessheim VGS er den største videregående skolen i Akershus og ligger ca. 2 km fra boligen. Skolen har i dag 1150 elever fordelt på 58 ulike programfag.
Alle skoler og barnehager ligger i gangavstand med gangveier fra boligen.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør, og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiertomt på 658 kvm. Området er svært attraktivt og barnevennlig, med umiddelbar nærhet til flotte turmuligheter i skog og mark. Funkisvillaen ligger noe tilbaketrukket til på en eiet tomt, med et idyllisk opparbeidet uteareal. Hagen er svært skjermet og fremstår med et unik uteområde. Her er det gressplen, trær, diverse beplantning, flislagte gangbaner, stier med singel og trapper i terrenget. Hagen byr på mye boltreplass for hele familien, og deler av arealet er inngjerdet.
Deler av eiendommen er naturtomt med lyng og annen stedlig vegetasjon. Rundt om på tomten er det flere koselige uteplasser, perfekt hvis man ønsker å trekke seg tilbake for litt egentid. Et nydelig drivhus gjør det mulig å nyte dagene ute selv når det regner. Foran garasjen finner man en asfaltert gårdsplass med støttemurer og gode muligheter for parkering, også til mulig leietaker.
Fra kjøkkenet og hovedsoverommet er det utgang til en sydvestvendt og delvis overbygget terrasse på ca. 61 kvm, utstyrt med utekran og pergolatak. På terrassen er det belysning, hendig bod, utestikk og fliser på dekket. Uteplassen innredes enkelt i ulike soner, og passer utmerket til store sammenkomster med god mat og drikke.
Det er gangbro over til en herlig jacuzzi med tilhørende utedusj, og her nytes lange, sosiale kvelder. På varme sommerdager er det lite som er mer forfriskende enn en dusj utendørs. Den store terrassen glir også sømløst over i en overbygd terrasse utenfor stuen. Her er det høyt under taket, og terrassen er sydvendt med et areal på ca. 12,6 kvm. Terrassen har downlights, utestikk og fint utsyn over de grønne omgivelsene.
Sommerdagene tilbringes også på en østvendt terrasse ved hallen, på en frittliggende markterrasse i hagen og på en sydvendt markterrasse utenfor et av soverommene. Sistnevnte er på ca. 12,6 kvm og har overbygg. Terrassen mot øst måler ca. 13,7 kvm, og har dør inn til en praktisk utebod. Den siste terrassen har et areal på ca. 12,5 kvm, og hybelen har utgang til en nordøstvendt terrasse på ca. 25 kvm.

Parkering

Det er parkering i en integrert dobbelgarasje på ca. 32,6 kvm, med utslagsvask, elbillader og elektrisk portåpner. Garasjen har direkte inngang til huset, så her går man tørrskodd inn i all slags vær. I tillegg er det gode muligheter for parkering på en asfaltert gårdsplass foran garasjen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan for "Skogmo" m/best. datert 13.12.1993 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 21.05.1993.
Avsatt i kommuneplanen til: boligbebyggelse - nåværende vedtatt 23.03.2021.
Avsatt i kommuneplan for Jessheim sørøst til: Boligbebyggelse - nåværende vedtatt 15.06.2015.
Grenser inntil reguleringsplan for "Skole m/tilhørende anlegg samt adkomstveg, Jessheim øst" vedtatt 23.09.1999.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 24.528,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 30.000 kwh. pr. år. 
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.336,-.
Velavgift er kr 1.750 pr. år.
Boligen er tilknyttet Fladbyseter Antennelag / Telenor som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 510,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2021 var kr 2 508 411,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 9 030 279,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 13.315.920.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos Tryg Forsikring på kr. 15.050,- for eneboliger mindre.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN Bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Finn Håkon Rødland og Mari Sandnes Rødland

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Skogmo Vel

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom Tryg. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha overfor selger. 
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, renteforsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra Tryg. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver.
Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD-knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  
Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og e-post kan forekomme.
 
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp.
Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. 

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke.  Dette er nærmere beskrevet nedenfor. 
På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er".  Selger kan ikke ta «som den er»- forbehold overfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker. 
Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at mangelskravet ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 andre ledd, dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon 
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. 
Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen.
Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. 
Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. 
Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3)

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,5% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 6.000,-
Markedspakke: kr 23.900,-
Oppslag eiendomsregister: kr 2.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0200/23
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.23200

Dato

Sist oppdatert: 23. februar 2024 kl. 19:13

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Ta kontakt med megler for avtale om privatvisning.
Ønsker du kun å bli holdt orientert, kan du fra eiendommens hjemmeside få varsel om solgtpris, eller kontakte megler.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.