Komplett salgsoppgave

Skjellvikaveien 10 A

8 950 000 kr
208 m²
5 soverom
Sjarmerende og fritt beliggende bolig på populære Østerøya i barnevennlige omgivelser med kort gange til sjø og badestrand.
Sjarmerende og fritt beliggende bolig på populære Østerøya i barnevennlige omgivelser med kort gange til sjø og badestrand.
Kart
Del
Østerøya/Skjellvika
Nybygd enebolig på 216 kvm. med solrike utearealer - Kun 3 minutter gange badestrand - IKKE BOPLIKT! - LAV DOKAVG.

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  8 950 000 kr
 • Omkostninger
  51 170 kr
 • Totalpris
  9 001 170 kr
 • Byggeår
  2022
 • Soverom
  5 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  208 m²
 • Bruksareal
  216 m²
 • Tomteareal
  894 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje B

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Solrikt og landlig beliggende enebolig som er bygget i 2022 - Barnevennlige omgivelser
Skjellvikaveien 10 A grenser til jorde og har en solrik terrasse på nesten 100 kvm. Fra boligen tar det kun 3 minutter å spasere til Skjellvika Badestrand, og her kan morgenbadet nytes heles sommeren før en spiser frokost på en terrasse med idyllisk utsikt ut over jorde og skog.
Boligen er fint tilpasset en stor barnefamilie og det er flere gode alternativer til både soverom og stuer. Boligen har flere bad i tillegg til separat wc og vaskerom. Hovedsoverommet gir deg nesten en følelse av å være på hotell, da det har både separat garderoberom og et delikat bad/wc som trygt kan kalles moderne og tidsriktig innredet.
Det foreligger godkjent vedtak på oppføring av garasje 4 meter fra dyrket mark.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Skjellvikaveien 10 A , 3237 SANDEFJORD
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 92, bruksnummer 145

Innhold

Totalt bruksareal: 216 kvm
Totalt primærrom: 208 kvm
Primærrom:
1. etasje 138 kvm: Hall, TV Stue, Soverom, Soverom 2, Soverom 3, Soverom 4, Bad, Toalettrom, Gang, Trapperom, Vaskerom, Soverom 5, kontor, Bad 2
2. etasje 70 kvm: Trapperom , Spisestue , Stue , Kjøkken
Sekundærrom:
1. etasje 8 kvm: Garderobe , Garderobe 2
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.11.2022 utført av Fenger Knut Grøn. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.  
Byggebeskrivelse ihht. vedlagte Tilstandsrapport utført av Fenger Knut Grøn: Kompakttak med hulldekke elementer med overliggende isolasjon og fallisolasjon med papptekking med Derbigum. Lakkert eller plastbelagt stål takrenner, nedløp og beslag. Bygningen har PVC vinduer med 3-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør. Bygningen har skyvebalkongdør i PVC. Terrasse i treverk ca 100 m2 utenfor stuen og med trapp til hagen. Tretrapp fra hage til terrasse. Tomten er opparbeidet med singel på gårdsplass og naturtomt. Innvendig er det gulv av laminat. Veggene har malte plater. Innvendige tak har malte plater og utstrakt bruk av innfelte downlights. Etasjeskiller er av betongdekke. Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre og dokumentasjon foreligger. Boligen har isolert stålpipe. Boligen har lakkert tretrapp med eik inntrinn og malt rekkverk. Hvite profilerte kompakte innerdører.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet = TG2. Selger informerer at håndløper medfølger og at denne ikke er montert da de mente det var mer pent estetisk.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten vedrørende håndløper i trappeoppgang.

Standard

Solrikt og landlig beliggende enebolig som er bygget i 2022 - Barnevennlige omgivelser med kort vei til barnehage
Skjellvikaveien 10 A grenser til jorde og har en solrik terrasse på nesten 100 kvm. Her er det trygt plass til hele familien på grilling og sommerhygge der solen kan nytes sene sommerkvelder. Området er kjent for sine fantastiske turområder, samt flere badestrender og populære fiskeplasser. Fra boligen tar det kun 3 minutter å spasere til Skjellvika Badestrand, og her kan morgenbadet nytes heles sommeren før en spiser frokost på en terrasse med idyllisk utsikt ut over jorde og skog. På denne stranden ble nylig Mesternes mester innspilt.
Boligen er fint tilpasset en stor barnefamilie og det er flere gode alternativer til både soverom og stuer. Boligen har flere bad i tillegg til separat wc og vaskerom. Hovedsoverommet gir deg nesten en følelse av å være på hotell, da det har både separat garderoberom og et delikat bad/wc som trygt kan kalles moderne og tidsriktig innredet. Huset er lyst og moderne innredet med tidsriktige farger, samt interiør. Som det fremkommer av vedlagte tilstandsrapport holder boligen en gjennomgående god standard.
Like ved eiendommen finner en Kyststien på Østerøya som byr på en 20 km merket løype for turgåere. Stien er merket fra Kastet/Gjekstad og strekker seg til tuppen av Østerøya.
Da dette er et nybygg som ikke er tatt i bruk, betales det kun dokumentavgift av tomteverdi!
Det foreligger godkjent vedtak på oppføring av garasje 4 meter fra dyrket mark. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.
Velkommen til visning!

Oppvarming

Det er gulvvarme i flere rom i boligen, se vedlagte tilstandsrapport for oversikt.
Det er montert vedovn i stue i 2.etasje.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med. 

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 14.03.2023  Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Da denne tomten er fradelt fra gnr. 92, bnr. 1 ( hovedbruk) medfølger det mange tinglyste erklæringer/avtaler/rettigheter som ikke er relevante for denne tomten/eiendommen.
Eiendommen har tinglyst veirett på gnr. 92, bnr.1 mot å være med på felles drift, vedlikeholdsplikt, dugnad samt medlemskap i veilaget.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. 

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Sjarmerende og fritt beliggende bolig på populære Østerøya i barnevennlige omgivelser med kort gange til sjø og badestrand. Flotte bademuligheter på Skjellvika badestrand som er rikt befolket på de varme sommertider med flotte turområder samt flere fiskeplasser. Kort vei til Kyststien som er ideell for turgåing langs svaberg og sjø med mulighet for både jogging og sykling m.m. Liker man idrett har man mulighet til å spille fotball m.m. på GØIF idrettsanlegg.
Kort vei til Joker matvarehandel på Gjekstad som har søndagsåpent.
Området kan trygt kalles for barnevennlig da tomten ligger i en blindvei, og det er en barnehage like ved eiendommen.
Kyststien på Østerøya byr på 20 km merket løype for turgåere. Stien er merket fra Kastet innerst i Mefjorden og fra Røyseløkka. Store deler av kyststien er privat vei, hytteadkomst eller driftsvei i landbruksnæringa. Kyststien er merket gjennom frivillige avtaler med grunneierne, og stien skal være en hjelp for turgåere for å komme fram til fots langs kysten. Kyststien på Østerøya er en forlengelse av kyststien på Vesterøya. Stien er merket med blå maling, enten på lave stolper eller andre naturlige elementer. Langs offentlig vei finner du blåmerker på lys eller telefonstolper.
Flautangen er et flott turmål og område på Østerøya, der Turistforeningen nylig har satt opp en gapahuk. Den ligger fint til ved en grass-slette, nær sjøen og stranden. Turen til gapahuken/stranden går langs rød merket rute fra parkeringsplassen ved Flautangen, og er et populært og familievennlig turmål. I tillegg finner du et turforslag rundt Flautangåsen, som er merket blå rute. Denne rundturen er ca. 2,8 km og går dels på svaberg, dels på sti. Fra toppen av Flautangåsen er det flott utsikt over Tønsbergfjorden, Tjøme, Verdens Ende m.m.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det bor og ferdes mange barn i området. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på tomten. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle tomten.

Barnehager, skoler og fritid

Like ved tomten ligger Lahelle barnehage, og noe lenger ut på Østerøya ligger Østerøya naturbarnehage.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 894 kvm. bestående av gruset gårdsplass, samt naturtomt.
Selger informerer at det vil bli lagt matjord i gårdsplass (ca. 40 kvm. ). Dette i forhold til godkjent utenomhusarealplan for eiendommen.
Det foreligger godkjent vedtak på oppføring av garasje 4 meter fra dyrket mark. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon, eller se vedlegg til salgsoppgave.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter i gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Eiendommen har tinglyst veirett. Kjøper må påregne kostnader til veilag ifbm. utgifter til snømåking og vedlikehold av privat adkomstvei.
For nærmere opplysninger ta kontakt med styrets leder i Skjellvikaveien veilag.
Skjellvikaveien veilag / Orgnr. 919 923 180 / Styrets leder: Anders Rodrigues Alvsåker mob. 91 35 82 86
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

En mindre del av eiendommen er regulert til vei ( 136 kvm.) og annen veigrunn - grøntareal ( 6 kvm.). Sandefjord kommune v/ Bonnegolt informerer at veien er godkjent slikt den ligger idag (på utsiden av grensen) og at dette ikke skal ha noen betydning for dagens bruk. Men det må søkes om dispensasjon dersom noe ønskes bebygges på nevnte areal.
Det foreligger godkjent vedtak på oppføring av garasje 4 meter fra dyrket mark. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.
Eiendommen ligger i område avsatt til landbruks-, natur- og friluftsformål samt reindrift (LNFR). I LNFR-områder er det generelt bygge- og deleforbud. Se kapittel 3 i utfyllende bestemmelser til kommuneplanens arealdel for eventuelle muligheter til utvikling av eiendommen.
Megler opplyser at det langs tomtegrensen mot jorde/vest er en Hensynssone for jordbruk/Byggebegrensningslinje på 10 meter og at denne ikke kan bebygges m.m. Det må eventuelt søkes dispensasjon dersom det skal oppføres bygg nærmere enn 10 meter. Ta kontakt med megler for nærmere opplysninger. Da boligen ligger i et område regulert til LNF må det søkes dispensasjon til oppføring av flere bygg på eiendommen.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er ca. kr 13.500,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Det bør estimeres en kostnad på ca. kr. 9.000,- til årlig forsikring av boligen.
Estimert årlig strømforbruk ca. 25.000 kwh. Strømforbruk vil variere ut i fra type bolig og antall beboere
Selger opplyser at eiendommen kan tilkoples Sandefjord bredbånd. Internett + kabel-tv ca. kr. 1.350,- pr.mnd. Ta kontakt med Sandefjord Bredbånd for nærmere opplysninger om eventuell tilkoplingskostnad.
Kostnader til veilag må påregnes (snømåking og vedlikehold av privat adkomstvei ). Leder av veilaget opplyser at mnd. kostnad er fastsatt til kr.500,- pr.mnd.
Selger har ikke bebodd boligen og opplyste kostnader er kun et ca. estimat.

Formuesverdi

Boligen er ny og det er ikke fastsatt formuesverdi for eiendommen på nåværende tidspunkt. Formuesverdien for ubebygde tomter skal verken overstige 80 % av eiendommens kostpris eller 80 % av markedsverdien. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Omkostninger

Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr. 2.000.000,-. og andel dokumentavgift utgjør således kr. 50.000,-. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene)   Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.)  Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter, kr 585,-)  
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 9.001.170,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Trond Skontorp

Konsesjon

For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver.
Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD-knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  
Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og e-post kan forekomme.
 
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp.
Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke.  Dette er nærmere beskrevet nedenfor. 
På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er".  Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker. 
Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at mangelskravet ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon 
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. 
Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen.
Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. 
Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. 
Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,8 % av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr . 6.000,-
Markedspakke: kr. 19.400,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0275/19
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.19275

Dato

Sist oppdatert: 24. november 2023 kl. 09:08

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.