Komplett salgsoppgave

Dyvig 147

4 600 000 kr
74 m²
3 soverom
Velkommen til Dyvig 147 - En meget pen og innholdsrik fritidsbolig i flotte Lillesand!
Velkommen til Dyvig 147 - En meget pen og innholdsrik fritidsbolig i flotte Lillesand!
Kart
Del
Eivind Bjorå
Jøran Flakk
Presenteres av
Eivind Bjorå og Jøran Flakk
Lillesand/Dyvig - Oppgradert hytte med bilvei til hyttevegg. Solrikt, med flott utsikt ut over Kaldvellfjorden
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  4 600 000 kr
 • Omkostninger
  116 170 kr
 • Totalpris
  4 716 170 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1992
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Areal
  74 m²
 • Bruksareal
  74 m²
 • Tomteareal
  869,8 m² (eiet)
 • Type
  Fritidseiendom ved sjøen
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje F

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon 96886900 eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding.
Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Solrikt beliggende med flott uteområde med bl.a stor terrasse, plattinger i ulike nivåer. Stor Jacuzzi. Tomten anses attraktiv beliggende i utkanten av et nyere hyttefelt med flott utsikt utover Kaldvellfjorden. Felles badestrand med gressplen i området. Muligheter for å kjøpe båtplass. Det er kort vei ut til flotte badeplasser og til Blindleia. Sjarmerende Lillesand by ligger en båttur, eller sykkeltur unna. Her er også muligheter for en dukkert i ferskvann om man ønsker det.
Hytta har nylig vært gjenstand for oppgradering av selger og fremstår lys, trivelig, tidløs og antas å dekke behovet for en familie med ønske om ro, fritid, rekreasjon og hygge ved sjøen i et av landets flotteste skjærgårder.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Dyvig 147 , 4790 LILLESAND
Kommunenummer 4215, gårdsnummer 41, bruksnummer 143

Innhold

Hytta inneholder tre soverom, Bad, vaskerom, vindfang og åpen stue/kjøkken med utgang til stor solrik terrasse.
Det er mulig å kjøpe rett til båtplass i felles båthavn for kr. 175.000,-. pluss omkostninger med kr 584,-. Båtplassen er 3m målt senter senter. Det vil påløpe en vedlikeholdsavgift på kr. 5.000,- pr. år. Båtplassen vil være sikret for kjøpers bruk ved at det tinglyses en bruksrett for kjøperen. Kjøper må inngå egen kontrakt med selger som regulerer bruksretten av båtplassen. Et utdrag av avtaleteksten er:
Til hver båtplass medfølger eiendomsrett til én utrigger plassert på høyre side av båtplassen sett fra brygga. Det er ikke kjøreadkomst til bryggeanlegget, og det er ikke adgang til å parkere på andre arealer i området enn dem som er reguleringsmessig godkjent og opparbeidet som biloppstillingsplasser for Dyvik hytteområde og som er tildelt Kjøper.
Bryggeanlegget har ikke strøm eller vann.
Det er ikke tillatt med båtopplag i tilknytning til båtplassene. Frakt av båt til og fra båtplassene skal skje sjøveien. Bryggeanlegget vil ligge ute hele året, men det anbefales ikke å bruke båtplassen utenom sesong som er fra 1. april til 1. oktober. For innsyn i avtalegrunnlaget kontakt megler.
Totalt bruksareal: 74 kvm
Totalt primærrom: 74 kvm
Primærrom:
1. etasje 74 kvm: Samtlige rom i hytten inngår som primærrom
Vedlagte plantegninger er ikke målbare.
Her kan du vise til punkt om ferdigattest og beskrive konsekvens under det punktet.

Byggemåte

Selger har ikke utarbeidet noen tilstandsrapport vurdering av eiendommen. Eiendommen er av selger oppgradert og fremstår i god teknisk stand.
Bygningen er oppført i trekonstruksjon.
Selger har fylt ut en egenerklæring hvor det stilles en rekke spørsmål til eiendommens tilstand og tiltak som måtte være gjort. Egenerklæringen bør gjennomgås i sin helhet. Megler har under gjengitt et utdrag fra erklæringen.
Selger opplyser følgende:
Terrassedekke er skiftet i 2022, noen nye vinduer montert i 2022
Lagt opp nye kontaktpunkter og 3 fas kurs til utendørs boblebad
Planlagt regulert inn en tomt på hver side av hytten

Standard

Hytta her vært gjenstand for oppgradering og fremstår i god teknisk stand. Selger opplyser å ha skiftet bl.a vinduer og etablert nytt terrassedekke.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør. De møbler og innbo og løsøre som var på eiendommen under visningen kan erverves av kjøper etter nærmere avtale.

Oppvarming

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med. Oppvarming er elektrisk og vedfyring. 

Ferdigattest/brukstillatelse

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven § 21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan- og bygningsloven. 
Selger er av den oppfatning at det ikke er utført søknadspliktige tiltak på eiendommen som krever ferdigattest. Det erkjennes at terrasse/plattinger er utvidet noe i forhold til slik eiendommen opprinnelig ble bebygd. Selger er usikker på om dette tiltaket er søknadspliktig. Megler er ikke kjent med hvilke faktiske retningslinjer som gjelder ved etablering av terrassedekke/plattinger. Med bakgrunn i denne informasjonen bør kjøper ta høyde for at tiltaket kan være søknadpliktig. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette. 

Tinglyste heftelser og rettigheter

Det presiseres at det ikke medfølger noen rettigheter på eiendommen ut over rett til adkomst. Eier må avgi adkomstrett for kjøring nord på eiendommen der det i dag går etablert vei. Selger bekrefter at det ikke skal være andre heftelser på eiendommen. Det presiseres at selv om det måtte fremgå av grunnboken til eiendommen at det medfølger rett til parkering, båtplass etc. så vil ikke det være gjeldende for denne handelen. Bakgrunnen er at slike heftelser og rettigheter automatisk blir med over fra hovedbølet til når en eiendom blir fradelt.

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Solrik beliggenhet med utsikt utover Kaldvellfjorden. Kort gange ned til flott felles badestrand og båthavn. Kaldvellfjorden er en terskelfjord, som gjør at vannet blir varmere her en utenfor øyene. Kort vei ut til Blindleia med mange flotte øyer, for bading, fisking eller fine turer. Fin båttur, eller sykkeltur inn til sjarmerende Lillesand sentrum med spisesteder og butikker. Lillesand senter ligger også i nærheten. Ønsker man en dukkert i ferskvann, så har man Langdalstjønna også i en kort sykkeltur fra Dyvig.

Adkomst

Fra E-18 så tar man nedkjøringen merket med Lillesand og Homborsund. Følg ned mot Lillesand i første rundkjøring, så til venstre i neste. Rett frem i rundkjøringen etter Lillesand senter. I bunnen av bakken ta av mot høyre til Dyvig. Følg smal vei til neste skilt Dyvig mot venstre. Følg denne veien til man kommer til grusvei, der holder man venstre. og fortsetter veien så og si til endes.

Beskrivelse av tomt

Solrik selveiertomt i utkanten av et nytt hyttefelt med romslige tomter. Det er bilvei helt frem til hytta. Uteområdet er flott opparbeidet med store terrasser i ulike nivåer, Rekkverk i glass der hvor utsikten er rettet mot sjøen. Stor Jacuzzi omsluttet av platting/terasse.
Vedlagt prospektet følger et reguleringsplankart som gir et visuelt inntrykk av tomtens omfang og utstrekning. Adkomstveien inn til området går over eiendommens i nordøstlig retning. Kjøper gjøres oppmerksom på at det vil bli tinglyst rett for naboer å benytte adkomstveien slik den er etablert og inntegnet på kartet. Veien inn til hytte er privat. I skrivende stund pågår det arbeid med å etablere en avtale som vil gi kjøperen en rett til adkomst på denne veien inn til hytten. Kjøper må forvente at evt. fremtidige utgifter til vedlikehold av vei vil bli fordelt mellom de som benytter veien.

Parkering

På egen tomt

Vei, vann og avløp

Vei er privat. Kjøper må dekke sin forholdsmessige andel av vedlikehold av veien. I skrivende stund er ikke beløp fastsatt. Selger arbeider med en avtale som skal sikre kjøper tinglyst veirett. Vann/avløp er "privat til kommunalt", og pumpe i kjelleren krever serviceavtale. VA/strøm ligger i veien, så nødvendig vedlikehold må påregnes.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommens delarealer er regulert som følger:
Delareal 790 m
Formål Fritidsbebyggelse
Feltnavn HE3
Delareal 73 m
Formål Kjøreveg
Feltnavn f_V13
Delareal 7 m
Formål Friluftsformål
Feltnavn a_FR2
Reguleringsplanen fra 13.12.2017 Dyvik hytteområde.
Kommunen opplyser at det er planer i arbeid innenfor 300 meter fra eiendommen. Det bemerkes at det planlegges utbygd to fritidsboliger til i området som vil grense til eiendommen.

Økonomi

Kommunale utgifter

I de kommunale avgiftene inngår følgende poster:
Avløp 5 213,00 kr
Eiendomsskatt 1 100,46 kr
Vann 3 070,88 kr
I tillegg påløper hytterenovasjon fra LiBiR med kr 2 441,- årlig (tall for 2023)
Nåværende eier har ingen historikk på strømforbruk. Strømforbruk og kostnad er meget vansklig å anta da det er høyst individuelt hvilket forbruk husholdninger benytter. Gjennomsnittlig strømforbruk per husstand i Norge er ca. 16 000 kWh i året, ifølge måling gjort av SSB i 2016. Det må forventes at forbruket på en hytte er noe lavere enn dette. Megler anslår 6000 kwt årlig.
Forsikring anslås til ca 6000,- årlig. Merke at dette vil kunne variere avhengig av dekningsgrad på forsikringen og verdien av kjøpers innbo.
 
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2021 var kr 306 038,- ifølge selger/skatteetaten.

Eiendomsskatt

 Eiendomsskatten utgjør kr. 1 100 pr år. (2022) Eiendomsskatten er også oppgitt under posten kommunale avgifter

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen
samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4 716 170,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger/hytter med
seksjonsnummer. 

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner Spareskillingsbanken. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad.
Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.
 

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Dyvik Utbyggingsselskap AS

Konsesjon

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men det er boplikt i Lillesand kommune. For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet om at boplikten ikke gjelder for denne eiendommen.

Overtakelse

Etter nærmere avtale

Velforening

Det blir pliktig medlemskap i Dyvig velforening. Velforeningen er i skrivende stund ikke etablert. Velavgift ikke fastsatt enda.

Boligselgerforsikring

Det foreligger ikke en godkjent tilstandsrapport med innhold fra takstforskriften som trådte i kraft 1.1.22. Selger har derfor heller ikke tegnet boligselgerforsikring. Likevel foreligger det en tilstandsrapport og selgers egenerklæring, i tillegg til salgsoppgaven, og som interessenter må sette seg inn i før bud inngis. Eventuelle reklamasjoner må rettes direkte til selger.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom If.  I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha overfor selger. 
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel renteforsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.
 

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver.
Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD-knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  
Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og e-post kan forekomme.
 
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp.
Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. 

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke.  Dette er nærmere beskrevet nedenfor. 
På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er".  Selger kan ikke ta «som den er»- forbehold overfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker. 
Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at mangelskravet ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon 
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. 
Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen.
Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. 
Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. 
Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3)

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 44 000 av salgssummen
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 6.000,-
Markedspakke: kr 13 900 / 20 000
Visninger: kr 5 000 for alle visning
Oppslag eiendomsregister: kr 2.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 31-0103/23
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Kristiansand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR31.23103

Dato

Sist oppdatert: 22. mai 2024 kl. 14:14

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon 96886900 eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding.
Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.