Komplett salgsoppgave

Lundane hyttegrend 50

5 990 000 kr
55 m²
2 soverom
Mot skisenter og Vidmyr.
Mot skisenter og Vidmyr.
Kart
Del
Eivind Bjorå
Tommy Vatslid
Presenteres av
Eivind Bjorå og Tommy Vatslid
4 SOLRIKE TOMTER. UTSIKTS. RETT VED SKILØYPE. MOT FRIOMRÅDE. INKL. HYTTE
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  5 990 000 kr
 • Omkostninger
  150 922 kr
 • Totalpris
  6 140 922 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1972
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Areal
  55 m²
 • Bruksareal
  55 m²
 • Tomteareal
  721 m² (eiet)
 • Type
  Fritidseiendom på fjellet
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Årlig velavgift
  500 kr
 • Energimerke
  Gul F

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Solrik eiendom med 3 ekstra tomter. Flott utsikt mot øst, sør og vest. Otra renner rolig forbi eiendommen. Kort vei til oppkjørte langrennsløyper som bringer deg inn i Hovdens rike løypenett. Starten for Hovden Tour går her. Tomten ligger på en høyde hvor man har utsikt mot Galten i nord øst, via Hyttenuten, Hartevassnutane, Hovdenuten, Nos, skisenteret og til Veggine og Vidmyr i vest. Gåavstand på sykkelsti ned til Hovden sentrum. Flott utgangspunkt for flotte turer hele året. Opp langs Byrtemannsbekken er også en flott tur. Tilhørende tomt ligger øst for hytten.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Lundane hyttegrend 50 , 4755 HOVDEN I SETESDAL
Kommunenummer 4222, gårdsnummer 1, bruksnummer 39

Innhold

Totalt bruksareal: 55 kvm
Totalt primærrom: 55 kvm
Bruksareal:
1. etasje 55 kvm: Vindfang, gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.
Primærrom:
1. etasje 55 kvm: Vindfang, gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.11.2022 utført av Anticimex v/ Odd Haakon Henriksen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tre/mur/betong. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten. Fritidsbolig på ett plan bygget i ca.1972. Bygget er oppført på pilarer og noe ringmur. Yttervegger i trekonstruksjon kledd med stående trekledning.
Taket er saltaksformet og tekket med asfaltpapp. Vinduer er type enkle glass, koblet type og 2-lags glass. Etasjeskiller/stubbloft i trekonstruksjon.
Oppvarming er elektrisk og ved. Skorstein med vedovn i stue. Varmepumpe montert i stue. Innlagt offentlig vann og avløp. Terrasse ved
inngangspartiet.
Fritidsbolig må betraktes som et renoveringsobjekt.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
Følgende har fått Tg.2: Bad, kjøkken, overflater øvrige rom, krypekjeller, skorstein, vvs anlegg, yttervegger, tak, dører og vinduer samt drenering.
Det er gitt Tg.3 på følgende punkter: Loft, etasjeskiller, vinduer, tak, og fundamenter.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om disse punktene. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Sammendrag av selgers egenerklæring

Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? Har kommet noe fuktighet rundt rørgjennomgang ved lufterør i tak.
Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Bytte av baderomsinnredning - håndvask. Innredning som ble byttet ved egeninnsats for ca 8 måneder siden.
Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd, tilbakeslag, tett sluk eller lignende? Vannrør frosset og sprekt tilbake i tid. Vil anta rundt 8-10 år siden.
Dette når tidligere eier hadde hytten. Rør på kjøkken som gikk lekk , samt et rør på bad. Dette etter man hadde glemt å stenge vann når man forlot hytten
Kjenner ikke til hvordan og hvem som løste problemet. Vannlås kjøkken dårlig, bør byttes. Kjenner ikke til andre problemer med avløp, tilbakeslag eller liknende.
Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Hovden Rørleggerservice AS. Hovden Rørleggerservice byttet toalett etter at det var gått i stykker. Dette er nok ca 15 år siden.
Bytte av baderomsinnredning - håndvask. Innredning ble byttet ved egeninnsats for ca 8 måned er siden. Kjenner ikke til kontroll av vann/avløp. Dette kan dog være gjort når når forrige eier hadde hytten.
Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller? Er ikke noen kjeller på hytten. Hytten har, på kjøkken, en liten muret "kjøleboks" under gulv.
Tilgang via luke i gulv. I denne er det blitt muret ekstra i bunnen grunnet sprekkdannelse.
Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f. eks dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn, fyringsforbud eller lignende? Peis har vært jevnlig i bruk. Trekk virker tilfredsstillende når man fyrer med ved i ovn i dag.
Er blitt varslet at det skal komme tilsyn/kontroll. Ikke noen fastsatt dato for gjennomføring.
Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Gulv er skjevt flere steder i hytten.
Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader i boligen? Råteskader på vannbord tak.
Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende? Det har vært mus i hytta ved noen anledninger. Problem da løst med musefeller.
Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Tak har hatt lekkasje ved et par anledninger. Det har vært lekkasje ved pipe gjennom tak.
Kom da vann inn ved bord / bjelker som er i overgang stue / kjøkken. Videre også i tak ved soverom nærmest inngang.
Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade? Reparert takshingel tak. Arbeidet er utført som egeninnsats. Utbedringer gjort av nåværende eier for et år siden, samt av tidligere eier for 8-10 år siden.
Videre er det byttet noen bord på fasade og satt opp levegg mot/rundt varmepumpe. Dette som egeninnsats siste år.
Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeider som normalt bør utføres av faglærte personer utover det som er nevnt tidligere (f.eks. på drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc.)? Hytte oppført på 70- / 80-tallet. Dette ved en stor del egeninnsats.
Hva som er gjort da og av hvem er ukjent.

Standard

Hytten holder standard fra byggeåret. Det er eikeparkett på gulvene i vindfang, stue og kjøkken. Parkett på soverommene og belegg på badet. Alle vegger er panelte utenom badet som har våtromsplater.
Stuen har peisovn og varmepumpe. Her er det god takhøyde og flott utsikt. Kjøkkenet malt innredning.
Køyer på begge soverom, men hovedsoverommet har også dobbeltseng.
På badet er det wc, dusjkabinett, servant med 90 cm innredning og overskap.
I tillegg er det utvendig bod.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør. Hvitevarer medfølger.
Hytten selges møblert, med unntak av :
- Stuebord, TV-benk, Hylle på vegg over "lav mørk kommode", Lite lavt bord ved siden av varmepumpe, Rød kommode og Personlige bilder.

Oppvarming

Peisovn og varmepumpe i stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til fritidsformål siden 1972.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
4222/1/39:
11.11.1967 - Dokumentnr: 101411 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:4222 Gnr:1 Bnr:22
26.06.2008 - Dokumentnr: 522119 - Grensejustering
Gjelder denne registerenheten med flere
26.06.2008 - Dokumentnr: 522167 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:4222 Gnr:1 Bnr:206
Rettet etter tinglysingloven § 18 den 29.07.08, KW, e.f. Korrigert fradelt eiendom fra gnr. 941 bnr. 206 til det korrekte gnr. 1 bnr. 206.
09.09.2015 - Dokumentnr: 822080 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:4222 Gnr:1 Bnr:258
09.09.2015 - Dokumentnr: 822083 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:4222 Gnr:1 Bnr:259
01.01.2020 - Dokumentnr: 1206128 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0941 Gnr:1 Bnr:39
07.09.1972 - Dokumentnr: 102117 - Bestemmelse om veg
Rettighet hefter i: Knr:4222 Gnr:1 Bnr:22
Rettighet hefter i: Knr:4222 Gnr:1 Bnr:278
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere
Det vil bli tinglyst veirett inn til tomtene via felles vei i tomtegrensen, samt at begge tomtene får 2 parkeringsplasser tinglyst på regulert felles parkering. Se vedlagt kart.

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Diverse

Om tilleggstomten skal utnyttes fult ut, må eksisterende hytte flyttes, eller rives. Byggegrensen er lenger ut mot elva. Det vil bli tinglyst veirett inn til tomtene via felles vei i tomtegrensen, samt at begge tomtene får 2 parkeringsplasser tinglyst på regulert felles parkering. Se vedlagt kart.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Solrikt beliggende med flott utsikt. Usjenert uteplasser ut mot elva Otra. Hovdens rike oppkjørte løypenett for langrenn, ligger rett på andre siden av veien. Her starter også Hovden Tour. Det er flotte turmuligheter rett utenfor hytten hele året. Fjellstua med servering av de lekreste retter ligger like ved, om man ikke ønsker å lage maten selv. Ca. 3 km fra Hovden sentrum med butikker og spisesteder.

Adkomst

Ta nordover fra Hovden sentrum. Kjør opp bakken og over slette. Ca 3 km. Når man kjører over bro, så tar man første vei til venstre. Kjør parallelt med hovedvei og man får hytten som nr. 4 på venstre hånd. Se etter Krogsveen "til salgs" skilt.

Beskrivelse av tomt

Solrike tomter med flott utsikt. Ligger med utsikt mot Otra, Vidmyr og helt til Hovdenuten. Tomten ligger på en høyde som gjør at den har både gode solforhold og utsikt. Tomten hvor hytten står er 487 kvm og tilleggstomten 234 kvm. I tillegg er det satt av 62 kvm til parkering for disse to tomtene.

Parkering

Parkering rett ved hytten på egen tomt

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til fritidsformål i henhold til reguleringsplan Navn Børtemannsbekken nord - sørlige del
Plantype Mindre reguleringsendring. Ikrafttredelse 10.01.2022
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Fakturert beløp i 2021
Avløp: 5 136,00 kr
Feiing: 375,00 kr
Renovasjon: 1 931,26 kr
Vann: 4 156,32 kr
Sum: 11 598,58 kr

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 157.007,- ifølge selger/skatteetaten.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i Bykle kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr . 6.140.922,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-/kr.14.650,- for eneboliger mindre/større enn 230 kvm. For hytter er prisen på If Hyttepakke kr 9.900,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Torgeir Bjørnarå og Kristin Maria Bjørnarå

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

LUNDANE HYTTEGREND VELFORENING

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 50.000,- av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.900,-
Oppgjør: kr 5.900,-
Markedspakke: kr 18.400,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 31-0433/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Kristiansand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR31.22433

Dato

Sist oppdatert: 13. mai 2024 kl. 14:46

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.