Komplett salgsoppgave

Parkveien 8 C

5 490 000 kr
102,9 m²
3 soverom
Velkommen til visning
Velkommen til visning
Kart
Del
Preståsen
Sentralt og solrikt beliggende leilighet med 3 soverom og 2 bad/wc - Bygget 2022/2023 - Garasje, samt fine hagearealer

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  5 490 000 kr
 • Omkostninger
  36 170 kr
 • Totalpris
  5 526 170 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2022
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  102,9 m²
 • Type
  Halvpart horisontaldelt bolig
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass
 • Energimerke
  Rød B

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til en nybygd leilighet beliggende i 1.etg med dirkete adkomst til uteareal og hage.
Leiligheten er praktisk innredet med alt på en flate og er innredet med 2 fullverdige bad, hvor av et bad tilknyttet hovedsoverom via omkledningsrom. Her får de voksne en helt egen avdeling, og gjestene kan benytte seg av bad nr. 2. Det er i tillegg separat vaskerom kombinert med teknisk rom.
Leiligheten har en koselig hage som passer perfekt for de som har barn/barnebarn eller for de som har en hund eller katt som må luftes.
Her kan en la bilen stå trygt i garasjen, og spasere ned til sentrum og benytte seg av hele byens fasiliteter.
Perfekt for de som pendler, kun 5-10 min. gange til togstasjon.
Det er lave kjøpsomkostninger da det kun betales dokumentavgift av tomteverdi.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Parkveien 8 C, 3216 SANDEFJORD
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 43, bruksnummer 795, seksjonsnummer 1, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 102,9 kvm
Totalt primærrom: 102,9 kvm
Primærrom:
1. etasje 102 kvm: Entre, gang, vaskerom, 3 soverom, 2 bad, stue og kjøkken, omkledningsrom
I tillegg disponerer leiligheten halvpart av dobbel garasje.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er oppmålt av selger. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Arealene er beregnet etter Norsk Standard 3940. BRA-arealet angir boarealet inklusive innvendig bod. P-rom arealet angir leilighetens bruksareal av primærdel. De oppgitte arealene i markedsføringen er å betrakte som ca. areal. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre/større enn markedsført areal.

Byggemåte

Liggende dobbeltfalset kledning som er grunnet og med mellomstrøk, samt musebånd i underkant kledning. Utlekting for stående kledning, vindtetting 9 m.m. GU gips. Takstein i mørt utførelse. Innervegger utført med 13 mm. gipsplater. Noen innvendige vegger er bærevegger. Alle innv. delevegger er isolert med 50 mm. isolasjon.
Elementgarasje med utvendig kledning (19*148 mm.) som er grunnet og med mellomstrøk. Takstoler med undertak, lekter og takstein

Standard

Velkommen til en nybygd leilighet beliggende i 1.etg med dirkete adkomst til uteareal og hage.
Parkveien 8 C er lyst og moderne innredet og aldri tidligere bebodd. Det er lave kjøpsomkostninger da det kun betales dokumentavgift av tomteverdi.
Leiligheten er praktisk innredet med alt på en flate og er innredet med 2 fullverdige bad, hvor av et bad tilknyttet hovedsoverom via omkledningsrom. Her får de voksne en helt egen avdeling, og gjestene kan benytte seg av bad nr. 2. Det er i tillegg separat vaskerom kombinert med teknisk rom.
Leiligheten har en koselig hage som passer perfekt for de som har barn/barnebarn eller for de som har en hund eller katt som må luftes.
Her kan en la bilen stå trygt i garasjen, og spasere ned til sentrum og benytte seg av hele byens fasiliteter.
Perfekt for de som pendler, kun 5-10 minutter gange til togstasjon.

Oppvarming

Gulvvarme i diverse rom, samt mulighet for montering av vedovn i stue.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med. 

Ferdigattest/brukstillatelse

Ferdigattest vil foreligge før overtagelse.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
Bestemmelse om vannledn. tinglyst 25.07.1964 med dagboknummer 3041
Rett til å legge vannledning gjennom Løkkeveien, med flere bestemmelser. Vegvesenets betingelser vedtatt .
Erklæring/avtale tinglyst 14.02.1967 med dagboknummer 687
Rett for kommunen til å kjøpe ubebygget grunn til kommunalt eller annet offentlig vedtak. Rett for kommune til å legge rørledninger over eiendommen, samt rett til vedlikehold m.m.
Erklæring/avtale tinglyst 31.03.1969 med dagboknummer 1471
Rett for kommune til å legge rørledninger over eiendommen, rett til vedlikehold, rett til å kjøpe ubebygget grunn til kommunalt eller annet offentlig vedtak.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele leiligheten eller enkeltrom (hybel) såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. En evt. leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje med eier.
Det er krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. Prosjektet bygges slik at nødvendige radontiltak gjennomføres iht. den byggtekniske forskrift som gjelder for prosjektet

Diverse

I nyere boliger vil det normalt oppstå riss ved skjøter og sammenføyninger, dels pga. uttørking og dels fordi forskjellige type materialer beveger seg forskjellig ved temperatursvingninger og luftfuktighet. Slike forhold kan ikke forlanges utbedret av selger. Det tas forbehold om mindre arealavvik i boligen og mindre avvik i tomtens størrelse
Med dagens krav til tetthet i boliger i kombinasjon med miljøvennlige malinger, vil det kunne oppstå “heksesot“ i nye boliger. God ventilering og forsiktig bruk av levende lys eller gasspeis er derfor viktig spesielt det første året. “Heksesot“ er ikke å anse som en reklamasjon.
Skjeggkre er et insekt som har fått rask utbredelse etter at dette ble allment kjent i Norge i 2014. Det er ikke påvist noen helseskadelige eller bygningsmessige skader av skjeggkre. Skjeggkre vil sjelden komme inn i boligen sammen med bygningsmaterialer, derimot vil dette ofte komme inn ved pappemballasje eller via vesker, klær mv. Selger kan ikke garantere at det ikke kan finnes skjeggkre i boligen ved overlevering. Det samme gjelder andre insekter som perlekre, sølvkre, maur etc. For nærmere informasjon vises til Folkehelseinstituttets nettsider.
Ovennevnte avvik gir ikke kjøper rett til prisavslag, erstatning eller heving.
De oppgitte arealene i markedsføringen er å betrakte som ca. areal og er oppgitt av selger. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre/større enn markedsført areal.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

På fantastiske Preståsen finner man utsiktspunkter, vannspeil, åpen slette, skog, kupert terreng og terreng som er tilpasset de med barnevogn. Fotballøkke og lekeapparater er også på plass. Denne eiendommen ligger i et eldre og sjarmerende boligområde bestående av eldre villaer med flotte utearealer.
Nærheten til sentrum og Indre Havn gjør at en automatisk trekkes ned mot brygga med flotte gjesteanlegg, restauranter, samt kiosk. Ønsker man fersk fisk eller nykokte reker er veien kort til fiskebutikken Brødrene Berggren.
Innenfor kort gange finnes også Bjerggata som er kjent for sin pittoreske stil med eldre og sjarmerende eiendommer fra slutten av 1700 tallet. Det er laget en trappeadkomst ned til Bjerggata, som er en smart snarvei ned til byen.
Sandefjord er kjent for gode sommertilbud/kulturtilbud og har rikelig med flotte badestrender. Er båtliv en lidenskap har man flotte holmer som Svenner og Stauper der det er høy båtaktivitet på varme sommerdager.
Nærområde:
- Sandefjord sentrum ( 5 minutter gange)
- Ved leiligheten starter fantastiske turområder på Preståsen
- Meny dagligvarehandel på Hasle ca. 7 minutter gange
- For de som pendler tar det kun 7 minutter å spasere til Jernbanestasjon
- Kort vei til flere skoler, samt barnehage
- Fra boligene er det 10 minutter gange til Indre Havn ( med flere restauranter, flotte bryggeområder)
- Med bil tar det 5 minutter å komme seg til E-18

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på tomten. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle tomten.

Barnehager, skoler og fritid

Leiligheten ligger med nærhet til flere skoler, samt barnehage. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 637 kvm. som tilhører sameiet.
Asfaltert gårdsplass som er pent omringet med kantstein.
Utearealet vil bli tinglyst som tilleggsdel til de forskjellige seksjonene. Se vedlagte plankart for oversikt over hvilke uterealer som disponeres av den spesifikke seksjon.

Parkering

Leiligheten disponerer halvparten av garasje, samt areal foran garasjeport. Det er plass til å anlegge en bod i garasje, og det er montert dør på sidevegg. Se vedlagte plankart med oversikt over fordeling av uteareal/tilleggsbygg.

Vei, vann og avløp

Leiligheten er tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk. Sameiet er selv ansvarlig for snømåking.
Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningene.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til: Boligbebyggelse - Nåværende / Forhold som skal avklares og belyses / Krav vedrørende infrastruktur iflg. kommuneplan vedtatt 24.09.21.
Eiendommen ligger i et uregulert område.
Utsnitt av reguleringsplan og tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til selv å undersøke reguleringsmessige forhold hos kommunen.
Kommentar Sandefjord kommune: Prestegårdsveien 5 - Det er igangsatt detaljreguleringsarbeid for Prestegårdsveien 5 gbnr 43/366 m.fl. Hensikten med planforslaget er å legge til rette for å rive dagens bebyggelse og oppføre leilighetsbygg med inntil 18 boenheter. Parkering foreslås under terreng. Adkomst foreslås fra Prestegårdsveien, og utbedring av veien vil bli vurdert som ledd i planarbeidet. Planområdet ligger ca. 110 m. sørvest for den aktuelle eiendommen. Det ligger også en ubebygd tomt i Preståsveien 3 som er tiltenkt bebygget.

Økonomi

Boligens kostnader

Da leiligheten ikke er tatt i bruk, foreligger det ingen eksakt oversikt over faste, løpende kostnader.
Når sameiet er etablert, blir det opp til sameiet å vedta om man skal betale fellesutgifter, eller om seksjonene selv betaler sine egne kostnader tilknyttet seksjonen (kommunale avgifter, bygningsforsikring, kabel-tv osv.). Hvor store evt. felleskostnader blir, avhenger av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer.
Sandefjord bredbånd leverer fiberlinje til området. Det er opp til hver enkelt leilighet å velge eget innhold og betale for det. Kostnad ca. kr. 1.400,- pr.mnd.
I følge Fjordkraft er gjennomsnittlig strømforbruk for leilighet ca. 16.000 - 17.000 kWh pr. år.
Kommunale avgifter ligger historisk i størrelse omfang +/- kr 12.000,- pr.år.
Et normalt nivå på forsikring er ca. kr. 8.000,- pr. år pr. leilighet, men vil avhenge av hva forsikringen skal dekke, egne fordelsavtaler etc.
Kjøper må selv tegne innboforsikring.
Leiligheten selges som eierseksjon og organisert i et eierseksjonssameie bestående av 2 seksjoner. Sameiebrøken utgjør 1/2 pr. bolig. Sameiet vil bli ledet av et styre som velges av sameierne. Styret skal ivareta saker av felles interesse for sameierne og forestå driften av sameiet innenfor de rammer sameiet vedtar.

Formuesverdi

Da leiligheten nylig er ferdigstilt foreligger det ikke formuesverdi på seksjonen p.t.
Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.
Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.
Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2019 skal ikke overstige 30 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2020 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten

Omkostninger

1)    Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr. 1.000.000,- og andel dokumentavgift utgjør således kr. 25.000,-. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene.
2)    Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
3)    Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter, kr 585,- pr. stk.
4)    Sameieinvestering kr. 10.000,-
5)    Total kjøpesum til prisantydning kr. 5.526.170,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Jage Eiendom AS

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det foreligger ikke en godkjent tilstandsrapport med innhold fra takstforskriften som trådte i kraft 1.1.22. Selger har derfor heller ikke tegnet boligselgerforsikring, men selgers egenerklæring ligger som et vedlegg til salgsoppgaven, og som interessenter må sette seg inn i før bud inngis. Eventuelle reklamasjoner må rettes direkte til selger.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom If.  I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha overfor selger. 
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel renteforsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.
 

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver.
Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD-knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  
Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og e-post kan forekomme.
 
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp.
Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. 

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen er en nyoppført bolig som selges innen 6 måneder etter fullføring. Boligen selges etter avhendingslovens bestemmelser. Dersom boligen selges til forbruker stiller selger garanti jf. avhendingslova §2-11 jf. buofl. §12. 
Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor. 
På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er".  Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker. 
Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at mangelskravet ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon 
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. 
Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen.
Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. 
Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. 
Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 56.250,-
Tilrettelegging kr. 6.250,-
Oppgjør: kr 6.000,-
Markedspakke: kr. 15.900,-
Oppslag eiendomsregister: kr 2.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0167/23
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.23167

Dato

Sist oppdatert: 06. november 2023 kl. 09:44

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.