Komplett salgsoppgave

Lystadveien 19

2 190 000 kr
89 m²
2 soverom
Vestvendt terrasse med sol til ca. kl 22
Vestvendt terrasse med sol til ca. kl 22
Kart
Del
Henrik Bettum
Presenteres av
Henrik Bettum
Ranvik
Alt på et plan fra 2019 med sol til ca. kl 22!, innerst i endevei -fellesgjelden kan nedbetales (IN)

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  2 190 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  2 310 000 kr
 • Omkostninger
  1 260 kr
 • Totalpris
  4 501 260 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2019
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  89 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  13 647 kr
 • Energimerke
  Rød B

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på 41603938 eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Lystadveien 19 ligger solrikt til innerst i blindvei, med vestvendt terrasse. Bygget i 2019!
Leiligheten holder en gjennomgående høy standard, med fliser på bad og vaskerom og eikeparkett på alle gulv. Lys og pen stue i tidsriktige farger, med plass til sofagruppe, og tv-avdeling. Det er utgang til den solrike vestvendte terrassen fra stuen. I nærmiljøet har man tilgang til flotte tur- og fritidsområder som bl.a. Marumskogen, Hjertnesskogen og Granholmen. Lysløyper og Virik idrettsplass ligger kun en spasertur unna. Kort vei til badestrender og fjorden.
- Livsløpsstandard
- Flytt rett inn
- 2 soverom
- Flislagt bad
- Vaskerom med gjestetoalett
- Sol på terrassen til ca. kl 22!
- Gangavstand til sentrum
- Innerst i endevei
- Turområder fra ytterdøren
Velkommen

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Lystadveien 19, 3209 SANDEFJORD
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 128, bruksnummer 9, ideell andel 1/1
Andelsnummer 21, Lystadhagen Borettslag, organisasjonsnummer 919467967

Innhold

Totalt bruksareal: 93 kvm
Totalt primærrom: 89 kvm
Primærrom: 89 kvm: Entré, gang, 2 soverom, vaskerom, bad, kjøkken, stue
Sekundærrom: 4 kvm: Teknisk rom
I tillegg disponerer boligen en garasjeplass og en bod i garasjekjeller i nabobygget.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.08.2023 utført av Fenger Knut Grøn.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.  
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tre over støpt plate mot grunnen, etasjeskiller er av betongdekke. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har stående royalimpregnert bordkledning. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten. Bygningen ble oppført i 2019 og har ingen bemerkninger fra takstmann. Se utfyllende tekst i rapporten. 

Standard

Lystadveien 19 ligger solrikt til innerst i blindvei, med vestvendt terrasse.
Leiligheten holder en gjennomgående god standard, med fliser på bad og vaskerom, eikeparkett på alle gulv og 2 soverom. Lys og pen stue i tidsriktige farger, med plass til sofagruppe, og tv-avdeling. Det er utgang til den solrike vestvendte terrassen fra stuen. Åpen kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer.
Kjøkkenet er innredet med glatte fronter, benkeplaten er av laminat med våtromsplater over kjøkkenbenken. Det er god plass til stor spisegruppe for hele familien rundt kjøkkenbordet. Det er integrert induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Alle integrerte hvitevarer medfølger på kjøkkenet medfølger. Kjøleskapet kan også medfølge etter avtale.
Badet har flislagt gulv med varmekabler, flislagte vegger og malte tak med spotter. Badet er innredet med stort servantskap, vegghengt wc og dusjhjørne med glassdører. Vaskerommet ligger praktisk til i entreen. Her er det flislagt gulv med varme, malte slette vegger og tak. Innredet med vegghengt toalett, servantskap, fastmontert tørkestativ, overskap og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Meget praktisk benkeplate gjør bretting av klesvasken enklere. Denne er montert rett over vaskemaskinen.
2 gode soverom, hvor det på hovedsoverommet er montert stor skyvedørsgarderobe.
Garasjeplass og lagringsbod i nabobygget.
Borettslaget har tilrettelagt for individuell nedbetaling av hele fellesgjelden. Felleskostnadene vil da bli redusert til kr 3.544,-
Velkommen til en ny og enklere hverdag

Oppvarming

Varmekabler i gulvet på bad og vaskerom, ellers elektrisk oppvarming. Det kommer også ca. 20 % overskuddsvarme fra ventilasjonsanlegget som varmer opp leiligheten. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med. 

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 14.06.219. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom.
Dagboknr 7438, tinglyst 07.11.1977, type heftelse: Bestemmelse om vann og kloakkledning.
Dagboknr 143529, tinglyst 07.12.2015, type heftelse: Bestemmelse om vann og kloakkledning.
Dagboknr 315932, tinglyst 11.04.2017, type heftelse: Bestemmelse om veg.
Dagboknr 1379034, tinglyst 19.11.2019, type heftelse: Bestemmelse om veg.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Meget solrik og landlig beliggende bolig i et veletablert og barnevennlig område på Ranvik. Boligen ligger bynært med ca. 2 km til Sandefjord sentrum med gang- og sykkelsti, 600 meter til Ranvik ungdomsskole, Ranvik barnehage, TEAM treningssenter og KIWI dagligvareforretning. Innenfor 2,5 km ligger Virik barneskole, Sole barnehage og Store Bergan barneskole.
I nærmiljøet har man tilgang til flotte tur- og fritidsområder som bl.a. Marumskogen, Hjertnesskogen og Granholmen. Lysløype og Virik idrettsplass ligger kun en spasertur unna husveggen. Kort vei til badestrender og fjorden.
Eiendommen ligger i et rolig område i enden av blindvei. Lite trafikk gjør beliggenheten perfekt for rolige kvelder.
Velkommen til visning

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt

Felles eiertomt på 6.402 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med pen beplantning med gressplen og trær, asfalterte gangveier og fellesarealer. Fine fellesområder med flere sitteplasser og lekeplass. Meget rolig og hyggelig nabolag innerst i blindvei.

Parkering

Parkering på egen plass (nr.103) i garasjekjeller under nabobygget. Der er det også bod som medfølger leiligheten. Ellers felles parkering på lagets tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse, i henhold til reguleringsplan Lystadveien 19 datert 17.03.2016 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 24.09.2019.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 13.647,- pr. mnd. og inkluderer: Renter fellesgjeld, forretningsfører, tv kostnader, driftsutgifter, felles strøm, felles forsikring, felles vedlikehold, kommunale avgifter, gressklipping, snømåking og strøing ved behov. Felleskostnadene justeres etter borettslagets faktiske utgifter, normalt en til to ganger årlig, de ble sist justert august 2023. Det tas forbehold om at felleskostnadene kan justeres fortløpende pga. renteøkninger.
Felleskostnadene fordeles slik:
Renteutgifter kr 10.103,-
Driftsutgifter kr 3.275
Tv kostnader kr 269,-
IN- ordning på hele lånet. Dette vil medføre en reduksjon i felleskostnadene med kr 10.103,-
Borettslagets lån er avdragsfritt i 10 år. Frem til 30.09.2029 betales det dermed kun renter. Etter utløpet av avdragsfri periode for fellesgjelden, anslås det at felleskostnadene vil øke. Dette forutsetter uendret rente, samt at øvrige utgiftsposter forblir på dagens nivå. Eksakt beløp er ikke oppgitt av forretningsfører.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. xxx kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Sandefjord Bredbånd som leverandør av tv og internett. TV kostnadene er inkludert i felleskostnadene.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2021 var kr 1.018.782,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2021 kr 3.667.615,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 29.901,- pr. 31.12.2022
Andel fellesgjeld er kr 2.310.000,- pr. 17.08.2023
Total fellesgjeld for boligselskapet er 43.650.000,- pr. 17.08.2023 og lånevilkårene er:
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 17.08.2023: 4.99% pa.
Antall terminer til innfrielse: 145
Neste avdrag: 30.12.2029
Siste termin 30.09.2059
Flytende rente
Borettslaget har tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld. kr 2.310.000- av fellesgjelden kan innløses. Dette vil medføre en reduksjon i felleskostnadene med kr 9.682,-Felleskostnadene vil da bli redusert til kr 3.544,- IN-ordning: Det er anledning til å nedbetale på lånet den 15. mars og 15. september, forutsatt flytende rente.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300 pr. ny andelseier.  
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.501.260,-.  Av dette beløpet utgjør kr 2 310 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen. 
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 8.250,- For alle boligtyper, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel renteforsikring
- i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring.
Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.769,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Ingrid Signy Karlsen

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Lystadhagen Borettslag.
Borettslaget består av 24 leiligheter.
Forretningsfører er Boligbyggelaget Usbl.
Dugnad må påregnes en gang i året.
Dyrehold er tillatt.
Planlagte påkostninger: Bygget i 2019, ingen planlagte påkostninger.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie én andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette inntil 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen. 
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere.  Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom If.  I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha overfor selger. 
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel renteforsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver.
Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD-knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  
Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og e-post kan forekomme.
 
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp.
Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. 

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke.  Dette er nærmere beskrevet nedenfor. 
På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er".  Selger kan ikke ta «som den er»- forbehold overfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker. 
Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at mangelskravet ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 andre ledd, dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon 
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. 
Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen.
Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. 
Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. 
Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3)

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0285/23
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.23285

Dato

Sist oppdatert: 01. desember 2023 kl. 22:24

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på 41603938 eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.