Krogsveen flytter fra Hasle Torg til Valle View

1. november 2021 av Krogsveen
Krogsveen ruster opp. Nå flytter det markedsledende kontoret fra gateplan på Hasle Torg til nær 500 kvadratmeter og panoramautsikt i 13. etasje på Valle View.
Korona-pandemien forandret verden. Så også meglerbransjen. Det har Emir Resulbegovic, daglig leder ved Hasle-kontoret til Krogsveen, merket seg.

- Det er ikke lenger slik at boligkunder stikker innom fra gata for å selge boligene sine. Den første kontakten foregår på nettet, og derfor kan vi fint ha kontor i 13. etasje på Valle View, sier Emir fornøyd.

Attraktiv arbeidsplass

Krogsveen overtok de nye og flotte lokalene på Valle View i begynnelsen av oktober, og er ferdig innflyttet én måned senere.

- Det er fantastiske lokaler. Luftig og fint, og jeg er siker på at dette blir en attraktiv arbeidsplass for eiendomsmeglere, sier Emir.
Emir Resulbegovic, daglig leder Krogsveen Hasle

Markedsleder i området

Krogsveen Hasle omsetter store mengder med boliger, og er markedsledende i flere sameier på Hasle med 50 prosent markedsandel. Tallet et ikke stort lavere i områdene rundt, eksempelvis Ensjø.

- I skrivende stund har vi solgt 235 boliger i år, fordelt på fire meglere. For det aller meste leiligheter, men også noen rekkehus og eneboliger. Men det er liten omsetning av eneboliger i vårt område, fordi det er få som vil selge husene sine, påpeker Emir.
Det er fantastiske lokaler. Luftig og fint, og jeg er siker på at dette blir en attraktiv arbeidsplass for eiendomsmeglere
Emir Resulbegovic, daglig leder Krogsveen Hasle

Fem ganger så mye plass

Valle View ligger vegg-i-vegg med Vålerengas nye hjemmebane, Intility Arena. Krogsveen skal inn i bygget som huser blant andre UDI og Landbruksdepartementet. UDI har de ni nederste etasjene. Krogsveen blir å finne i 13. etasje, med panoramautsikt over hele Oslo.

- Vi får fem ganger så mye plass som vi har hatt på Hasle Torg. Det gleder vi oss til, og nå er vi i ferd med å rekruttere nye meglere. På Hasle Torg var vi fire meglere. Etter flyttingen blir vi 12, forteller Emir.

Sosiale tilbud

I det nye bygget er det treningssenter, og en rekke andre fasiliteter som gjør arbeidsdagen enklere for alle de som jobber der.

- Meglere jobber ofte lange dager, og her får vi blant annet en kantineordning, felles for hele bygget. Det er et fantastisk tilbud for de som jobber lange dager. I tillegg får vi luftige lokaler med sosiale soner i våre kontorer, forteller Emir.

Nysgjerrig på prisutviklingen i ditt område? Sjekk her

Ble med kona til Oslo

I likhet med kona, Victoria Ludvigsen, er Emir Bodø-gutt. Etter han var ferdig med utdannelsen, begynte han i Krogsveen. I studietiden jobbet han som trainee i samme selskap, i tillegg til en deltidsjobb hos Elkjøp.

- Egentlig var det jeg som ble med kona til Oslo. Hun spiller fotball, og fikk kontrakt med LSK Kvinner. I dag spiller hun for Vålerenga, noe som er enda mer praktisk for oss når vi bor på Ensjø, forteller Emir.

Til orientering kan vi opplyse at det nå ligger åtte gjeve medaljer i Victorias premieskap hjemme i stua på Ensjø. Seks av det edleste slaget, og to sølv.
Emir Resulbegovic, daglig leder Krogsveen Hasle

Fra 4 til 12 ansatte, og fra 1. til 13. etasje

Da paret flyttet til Oslo, fikk Emir jobb i Krogsveen. Først på Hasle Torg, deretter en tur til Frogner, før jobben som daglig leder ved Hasle Torg dukket opp igjen ganske raskt.

- Jeg har aldri angret på det. Hasle har vært et fint kontor med stor aktivitet. Jeg har stortrivdes, sier Emir fornøyd.

Nå tar han med seg 11 kolleger til 13. etasje på Valle View, og gleder seg voldsomt.

- Det skal bli kjempefint, og med 12 ansatte skal vi vise enda mer muskler i fremtiden, sier Emir Resulbegovic.
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0