Nå skal den solide merkevaren Krogsveen etablere seg i Arendal – søker nye meglere

11. mars 2022 av Krogsveen
Gode produkter, betingelser, og et merkenavn som er kjent for kvalitet, med kunden i fokus. Krogsveen Sørlandet etablerer seg nå i Arendal.
- Når du leser denne, får du kjempelyst til å jobbe i Krogsveen, sier Alex Modahl med et smil.
Han er daglig leder hos Krogsveen i Kristiansand.
Modahl leder prosjektet med å etablere nytt meglerkontor i sørlandsperlen Arendal. Et prosjekt som innbefatter å rekruttere nye meglere til kontoret.
Modahl har jobbet med eiendomsmegling siden 2003. Han har ledet flere meglerkontorer og er leder i NEF Sørlandet . Modahl vet hva han snakker om.
- Vi må ha de rette folkene med på laget, og det er jeg sikker på at vi finner. Vi leter etter mennesker som har lyst til å være med på en spennende reise med å etablere Krogsveen i Arendal, og få et godt fotfeste i det lokale bolig- og fritidsboligmarkedet, sier Modahl til Magasinet Krogsveen.
Han understreker at Krogsveen Sørlandet både søker etter folk med bred erfaring, og unge talenter.
- Vi ser bredt etter det mannskapet vi skal ha ombord, sier Modahl.
Vi må ha de rette folkene med på laget, og det er jeg sikker på at vi finner. Vi leter etter mennesker som har lyst til å være med på en spennende reise med å etablere Krogsveen i Arendal, og få et godt fotfeste i det lokale bolig- og fritidsboligmarkedet.
Alex Modahl

Fantastisk arbeidsplass

Han påpeker at det er attraktivt å jobbe i Krogsveen, et selskap med lang og bred erfaring, korte kommunikasjonslinjer, og en solid ledergruppe.
- Jeg vil påpeke at Krogsveen har utrolig gode produkter som er utviklet over tid, og som kundene etterspør og har behov for. Vi har dessuten gode løsninger for ansatte. Det vil si gode betingelser, i tillegg til et veldig godt merkevarenavn som er kjent for kvalitet. Vi har også en veldig god verktøykasse som danner grunnlaget for å lykkes som eiendomsmegler, sier Modahl.
Han understreker at tilgang på kunder, og verktøy som sikrer en effektiv arbeidshverdag, i tillegg til høy trivsel blant kollegaer som unner hverandre suksess, er oppskriften på et godt meglerteam.
- Gode meglerteam har vi overalt i Krogsveen, og det skal vi også etablere i Arendal, sier han.

Krogsveens DNA

Blant de ansatte i selskapet snakkes det mye om Krogsveens DNA; det å sette mennesket i fokus i en bolighandel. Modahl presiserer at det gjelder både kunden og den ansatte.
- En kunde merker det godt når en ansatt trives på jobb. Det er ingen tvil om at de ansatte i Krogsveen har de aller beste betingelsene. Vi har de beste redskapene, og de ansatte blir både sett og hørt av ledelsen i selskapet. Det er noe vi også har fokus på når vi skal rekruttere inn nye meglere, sier Alex Modahl.

Dette er Arendal

Arendal regnes som en storkommune med 45.000 innbyggere ved folketellingen 1. januar 2021. I 1992 ble Arendal kommune slått sammen med småkommunene Hisøy, Tromøy, Moland og Øyestad.
Arendal by med forsteder har nær 38.000 innbyggere, og ligger cirka 40 minutters kjøring fra Kristiansand, og cirka én time fra Kragerø.
En kunde merker det godt når en ansatt trives på jobb. Det er ingen tvil om at de ansatte i Krogsveen har de aller beste betingelsene. Vi har de beste redskapene, og de ansatte blir både sett og hørt av ledelsen i selskapet. Det er noe vi også har fokus på når vi skal rekruttere inn nye meglere.
Alex Modahl

«Hullet» på sørlandskysten

I dag har Krogsveen kontorer i Bamble og Kristiansand. Kontoret i Arendal vil dermed fylle hullet på sørlandskysten, og samtidig komme inn i et meget spennende marked – både på bolig- og fritidsboligmarkedet.
- Markedet i Arendal er ganske likt det vi har i Kristiansand. Temperaturen i boligmarkedet i Arendal er høy, rett og slett fordi det skjer veldig mye spennende i dette området. Det skal bygges en ny batterifabrikk, i tillegg til annen ny næring som er under etablering. Dette drar med seg tusenvis av arbeidsplasser, noe som igjen betyr mye tilflytting og stor aktivitet i boligmarkedet. I tillegg har Arendal et attraktivt og spennende hyttemarked. Det er en sørlandsperle, sier Modahl.
Nybyggmarkedet er aktivt, med prosjekter for eneboliger, tomannsboliger, firemannsboliger og seksmannsboliger.
- Markedet er brennhett, konstaterer Modahl.

Arendalsuka og utleie

Kjøp av bolig for utleie er også et tema i Arendal – ikke minst på grunn av Arendals-uka, når titusenvis av kjente og ukjente næringslivsaktører og politikere inntar byen i august måned hvert år.
Arendals Uka har vokst formidabelt, og i 2021 kunne kommunens egen områdebaserte, digitale varslingstjeneste bekrefte at det var 114.000 mennesker innom sentrum i løpet av uka. Mange bor der hele perioden.

Spennende fritidsboligmarked

Fritidsboligmarkedet langs kystlinjen fra Kristiansand til Arendal, og nordover mot Kragerø, er også meget attraktivt og spennende. Dette er et marked som Krogsveen i Kristiansand nå vil dele og videreutvikle med kontoret i Arendal.
- Arendal kommune har et stort, aktivt og spennende marked for fritidsboliger som vil dekkes av det nye kontoret, sier Modahl.
Krogsveen i Kristiansand dekker i dag området fra Lindesnes i vest, Hovden i nord, samt kystlinjen fra Kristiansand til Arendal østover. Dette området vil nå utvides nordover til det treffer Krogsveen i Bamble. Sørlandskysten blir dermed «tettet igjen» av Krogsveen.
PS: En mer givende meglerjobb med variasjon i hverdagen, og følelsen av å gjøre en nyttig jobb for andre mennesker, skal man lete lenge etter. Vil du høre mer, kontakt daglig leder Alex Modahl, mobil 92459000 .
Redaksjonen har ansvaret for Magasinet i Krogsveen. Her produseres det innhold til alle som interesserer seg for bolig og boligmarkedet.

Kontakt oss gjerne om tips til innhold, tilbakemeldinger eller andre innspill: marked@krogsveen.no
0